Diskusie - 3528. stránka fóra
9
Názov pesničky
Vedel by niekto poradiť ako sa volá taká slovenská pesnička, ktorá ma klip, že skupina čo to spieva ide v aute a je to niečo o tom že sa zbalí a odíde niekde preč..hodí sa mi to na... Otvor fórum »
8. 11. 2012 23:21
10
Nejdú mi otvárat niektoré obrázky,,.
Neviete prečo mi nejdú otvárať niektoré obrázky ? napíše to tam Windows Photo Viewer cant open this picture because either Photo Viewe doesnt suppor this file format or you dont have the latest updates to Photo Viewer má to príponu... Otvor fórum »
8. 11. 2012 22:43
35
V prípade zistenia, že sa Vám pri najbližšom pokuse o prihlásenie na Birdz zablokoval účet/z akéhokoľvek dôvodu už Vás nechce pr
- Pokúsim sa zistiť, čo sa stalo a nechať si ho obnoviť; ak sa nepodarí, budem ďalej pôsobiť zo svojho alternatívneho účtu, ktorý tu už mám vytvorený
- Pokúsim sa zistiť, čo sa stalo a nechať si ho obnoviť; ak sa nepodarí, a vytvorím si nový účet s nickom p
Hlasuj »
8. 11. 2012 21:48- Pokúsim sa zistiť, čo sa stalo a nechať si ho obnoviť; ak sa nepodarí, a vytvorím si nový účet s nickom p
Hlasuj »
6
Kde sa dá kúpiť?
Mám otázku, kde sa sá kúpitť hodinové sklíčko? Nie je tu v meste žiaden špecializovaný obchod, len ak zdravotnícke potreby. A treba mi to rýchlo nejaké nápady alebo iné alternatívy? Otvor fórum »
8. 11. 2012 21:27
25
Je pre ženu dobré pri cvičení užívať kreatin?
Je pre ženu dobré pri cvičení užívať kreatin? Otvor fórum »
8. 11. 2012 21:19
44
Chýbaš mi. Si krásna. Pristane ti to. Vyzeráš skvele. Ľúbim ťa.
Chalani ako často hovoríte svojej polovičke tieto slová? A vždy ste to aj vážne mysleli? Povedali by ste svojej priateľke že jej to pristane aj keby bola podľa vás nevkusne oblečená? Čo považujete na dievčati za vrchol nevkusu? Otvor fórum »
8. 11. 2012 21:05
19
Krv pri sexe-baby, poradte!
baby otazka pre vas.. krvacali ste len pri prvom sexe alebo viac krat? prosim seriozne odpovede :) lebo sice uz som panna nebola (predtym uz sme skusali prsty) , ale pri prvom sexe s priatelom mi sla krv, ... Otvor fórum »
8. 11. 2012 21:04
29
Testy profes. orientácie
My to máme písať budúci utorok. Vraj je to niečo ako psychotesty a po vyhodnotení vám to povie na aké povolanie by ste sa hodili. Neviem či sa tomu dá veriť. O:) ... Otvor fórum »
8. 11. 2012 20:51
3
SCIO TESTY 2012
Čaute! Som v maturitnom ročníku a chcela by som ísť študovať na právo do Prahy a jednou z podmienok prijatia je uspieť na scio testoch. Preto sa vás chcem spýtať, či má niekto s tým skúsenosti. Z... Otvor fórum »
8. 11. 2012 20:48Ekonomika a Procesní manažment?
Je tu niekto kto chodí na tento odbor na VUT v Brne? Alebo poznáte niekoho? Čo hovoríte na tento odbor a školu celkovo? Príapdne vie niekto niečo o TSP(testy študijných predpokladov)? Otvor fórum »
8. 11. 2012 20:45Provozně ekonomická fakulta Brno
Chodíte, chodili ste alebo poznáte niekoho kto chodil na túto školu? Chcem vedieť pár info čo sa týka poplatkov. Otvor fórum »
8. 11. 2012 20:41
6
Brigáda v zahraničí
Ahoj ludia, bol niekto na brigáde v zahraničí na zbere a aké máte s tým skúsenosti? Otvor fórum »
8. 11. 2012 20:31
28
Kapsuľová káva
Pijete niekto kapsuľovú kavu? Ktorá je najlepšia? Chcela by som si kúpiť kávovať s kapsuľami ale netuším aký. Otvor fórum »
8. 11. 2012 20:26
28
Obľúbená filmová/seriálová postava?
Ktorá filmová alebo seriálová postava je vaša najobľúbenejšia? U mňa jednoznačne Charlie Harper a potom asi Sheldon Cooper (BAZINGA!) :D Otvor fórum »
8. 11. 2012 19:50
14
Gymnazium na Konstantinovej 2 v PO
Ahojte, má niekto skúsenosti s tymto gymnaziom? Konkretne z tou bilingválnou triedou. Kamoška vravela ze tam má sestru a že to vlastne nieje ani tak bilingvalne v pravom slova zmysle, len maju viac angliny v škole je... Otvor fórum »
8. 11. 2012 19:37- 1 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 2 Uz si si strkal prst do riti?
- 3 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 4 Akej farby máte dnes ponožky?
- 1 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 2 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 3 Uz si si strkal prst do riti?
- 4 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 5 Akej farby máte dnes ponožky?
- 1 Ako sa navzájom poznáme?
- 2 Zomreli by ste pre svoju najbližšiu osobu ? Koment...
- 3 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 4 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 5 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 6 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 7 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 8 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- 9 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 10 Helou, oteplilo sa. Nosíte už biele tenisky a ponožky ☺️?