Diskusie - 4483. stránka fóra
3
Americké špeciálne sily
V minulosti američania nechcel v armáde homosexuálov. Kamarát mi hovoril o tom, ale neviem či je to pravda, že napríklad keď ste splnili všetky psychologické a fyzické testy, tak nakoniec sa museli všetci muži... Otvor fórum »
18. 2. 2012 15:36Potrebujem poradiť s webom
chcem spravit stranku s vlastnou domenou a upravami priamo toho poskytovatela napriklad ako webnode. Viete my poradit aj ine sluzby mozno lacnejsie. sorry za vyjadrovanie ... Otvor fórum »
18. 2. 2012 15:33
6
Naj,,. pizzeria/restauracie v KE ???
POradte nejaku dobru kvalitnu pizzeriu/restauraciu v Kosiciach mam ich uz dost pochodenych a chcem vyskusat nieco kde som este nebola ? dakujem :D Otvor fórum »
18. 2. 2012 15:27
25
Ako bude podľa vás vyzerať Birdz o 10 rokov?
Ako bude podľa vás vyzerať Birdz o 10 rokov? Otvor fórum »
18. 2. 2012 15:26
2
Ktorý film z týchto by ste si porzeli ?
Ecce Homo homoška##Romance pro rýchlovku##Triasli ovce valasi##Obecná Škoda 120##Děvka na kotení##Dobrí holuby sa ovracajú##S tebou ma baví srať##Chalovač mŕtvol##Baron ju prášil##Marx, Šebestová a čarovné sňúpatko Otvor fórum »
18. 2. 2012 15:13
79
Prečo piješ ?
- Lebo mi to obohacuje život
- Lebo je to finančne najlacnejšia forma zábavy
- Aby som nachvílu zabudol na svoj mizerný život
Ďalšie možnosti »
18. 2. 2012 14:34- Lebo je to finančne najlacnejšia forma zábavy
- Aby som nachvílu zabudol na svoj mizerný život
Ďalšie možnosti »
Máte skúsenosti s www.fichee.net???
Máte skúsenosti s www. fichee. com??? Ževraj pozeráte reklamy a oni Vám za to platia. Nie sú v tom nejaké fígle?? Otvor fórum »
18. 2. 2012 14:30
25
Slipknot
Otázka pre fanúšikov. Ako vidíte budúcnosť tejto kapely? Myslíte že nahrajú CD a že bude takej ´´kvality´´ ako pred smrťou Paula alebo to už nebude ´´ono´´? Akurát čítam že sú rozpory aj medzi... Otvor fórum »
18. 2. 2012 14:24
11
Let´s Dance
Ktorá časť (1, 2, 3) je podľa vás najlepšia? :D Alebo poradťe ešte nejaký film Otvor fórum »
18. 2. 2012 13:29
17
Na zamyslenie
Otázka pre tých čo videli aspoň 3 časti Final Destiny(Nezvratný Osud) Zamysleli ste sa niekedy nad čiernym chlapíkom v kabáte ktorý robí pre pohrebnú službu, a v každom dieli vysvetľuje ľuďom ktorí prežili "pravidlá... Otvor fórum »
18. 2. 2012 13:13
12
štuple do uší (zátkové chrániče sluchu)
Ahojte. Má niekto skúsenosti so zátkami pri spaní? Ktoré sú najlepšie? Mala som penové-ale pravdu povediac počula som aj šuchot vedľa mňa. (v lekárni mali len penové a do pracovných odevov som nenakukla) ... Otvor fórum »
18. 2. 2012 13:10
10
Vtipná kniha
nečítali ste nejakú vtipnú knihu? Potrebujem nejakú vtipnú prózu na recitáciu pre dievča cca môjho veku (16-20 ročné) Otvor fórum »
18. 2. 2012 12:56
13
Strateny OP a hlasim sa na VŠ
Ahojte vyplnujem si prave prihlasky a uz druhy den si neviem najst obciansky preukaz. Neviete co robit? do 28. 2 musia byt prihlasky na skole :( Otvor fórum »
18. 2. 2012 12:42
34
Váš najhorší zážitok v živote-zážitok na ktorý nikdy nezabudnete
aký bol? Otvor fórum »
18. 2. 2012 12:22
29
Čo je komfortnejšie a výhodnejšie???,,Intrak alebo byt v prenajme???
Chystam sa na vysoku skolu do BA a obavam sa ze intraky su vo velmi zlom stave... a preto sa chcem opytat ako to vlastne je... a ci sa mi oplati viac ked si s nejakou partiou zoberie byt... poradite... Otvor fórum »
18. 2. 2012 12:05
15
Oslava
Čoskoro robíme pre kamarátku oslavu jej narodenín... Vôbec neviem ale aký program vymyslieť... Prídu tam všetci a čo potom? Budeme sa rozprávať ako pripečení? Kedže opiť sa moc nemôžeme, rodičia budú doma ... ... Otvor fórum »
18. 2. 2012 11:46
6
Vysoká škola - IT - siete
Takže pomaly ale isto by som si mal vybrať VŠ kam pošlem prihlášku. Chcem sa zamerať na oblasť IT, presnejšie na siete. Programovanie ma moc neuchvátilo, hlavne preto že matika je na konci rebríčka obľúbených predmetov.... Otvor fórum »
18. 2. 2012 11:41- 1 V akej časti BA ste už niekedy bývali?
- 2 Aký máte názor na bývanie v panelákoch na sídlisku?
- 3 Ja som sa tiež musel starať, a to hovorím
- 4 Hi, akej farby je Vás dnešný outfit
- 5 Nonstop uzliace sa vlasy
- 6 Ktoré z týchto mojich obľúbených miest ste tiež navštívili?
- 1 Keby mal váš životný príbeh knižnú podobu, do akého žánru by ste ho zaradili
- 2 V akej časti BA ste už niekedy bývali?
- 3 Aký máte názor na bývanie v panelákoch na sídlisku?
- 4 Ja som sa tiež musel starať, a to hovorím
- 5 Nonstop uzliace sa vlasy
- 6 Hi, akej farby je Vás dnešný outfit
- 7 Kto bol lepsi minister zdravotnictva v USA?
- 8 Ktoré z týchto mojich obľúbených miest ste tiež navštívili?