Diskusie - 4492. stránka fóra
9
Problém s webkamerou
Nejde mi webkamera skype mi píše že nejde zahajiť video že mám zatvoriť program ktorý by ho mohol používať, to isté mi napíše aj program ktorý mám od webkamery v notebooku (Asus N61jv), lenže ja neviem kde nájdem... Otvor fórum »
15. 2. 2012 21:11
10
Cestovanie
Neviete mi poradiť nejaký moderný, novodobý alebo špecifický druhu cestovného ruchu (cestovania), ktorý je bežný vo svete a u nás sa možno ani nerealizuje, alebo je málo známy? (napríklad niečo podobné ako je couchsurfing, toy turism,... Otvor fórum »
15. 2. 2012 20:54
53
Intimna otazka
Niekedy narazim na zaujimave fora na tejto stranke a niekedy sa aj dobre pobavim ale nenapadlo by mi, ze sem niekedy napisem. Mam len jednu otazku, je pravda, ze ked je chalan vzruseny tak sa mu... Otvor fórum »
15. 2. 2012 20:30
18
Ahojte, kam ste si dali prihlasky na vysoké školy?
Alebo si date, a vramci zaujmu, kam najviac chcete ist?:)Prijemny vecer. Otvor fórum »
15. 2. 2012 20:25
25
Nemcina
Ahoj bol by niekto taký hodný a preložil mi pár viet do nemčiny?Do dneska musím odovzdať sloh :) V roku 2009 som bol na dovolenke. Isiel som do chorvátska s mojimi rodičmi a dvoma súrodencami.... Otvor fórum »
15. 2. 2012 20:08
10
Prosím vás ako mám zaplatiť platbu do zahraničia?
Ahojte, prosím vás ak nemám účet v banke, ani paypal je nejaká iná možnosť ako by som mohla zaplatiť platbu do zahraničia? Vdaka za rady. Otvor fórum »
15. 2. 2012 20:04
16
Fyzika-Fyzikálny Jav
Ako by ste nazvali jav keď svetlo prechádza cez lupu? Pretože máme robiť na fyziku projekt, a učiteľka povedala že je to dobrý nápad spraviť projekt o tom ako cez lupu prechádza svetlo a teplota za lupou sa zväčšuje,... Otvor fórum »
15. 2. 2012 19:30
24
Medicína na Slovensku a v Čechách
Chodí niekto z vás na medicínu do Košíc, Bratislavy, Martina alebo do Čiech? Je medzi nimi veľký rozdiel a ako sa vám na nich študuje? Otvor fórum »
15. 2. 2012 19:14Fórum bez nadpisu
Ahoj, poznáte nejaké stránky, kde sa dajú stiahnuť filmy po taliansky? Alebo pozrieť online? Akosi nemám pri hľadaní šťastie. Nemusia to byť talianske filmy, stačí, keď budú dabované v tejto reči alebo s titulkami. ... Otvor fórum »
15. 2. 2012 18:59
2
32
Motivačné filmy
Videli ste nejaký film ktorý vás motivoval či už v športe peniazoch vzdelaní vašej mysli a tak ? Tak sem nejaké pridajte na začiatok by som si rád pozrel niečo ako Wall Street, The social network a tak o niekom... Otvor fórum »
15. 2. 2012 18:40
28
Máte niečo vtipné ?
Stalo sa vám niekedy niečo vtipné? :) Tak to sem napíšte :) Aspon sa zasmejeme :) :D Otvor fórum »
15. 2. 2012 18:15
35
Mám dilemu. Kamoška ide mať za chvíľku 17 a ja stále neviem čo by som jej kúpila na narodeniny
... ťažko sa mi niečo vyberá keď ona má všetko :) nechcela by som jej kúpiť nejaký "gýč" ... niečo do 10-15 € Vás nenapadá?? nikto mi totiž nevie poradiť tak sa obraciam na Vás vopred Ďakujem za ochotu :-) Otvor fórum »
15. 2. 2012 18:13
19
Hity 90. rokov
Pre tých, ktorí svoje detstvo prežili v 90. rokoch - aj vám tak veľmi tieto piesne pripomínajú vaše detstvo? Bezstarostný život, letné tábory, žiaden internet... :) Pre všetkých - čo si myslíte o zmene populárnej... Otvor fórum »
15. 2. 2012 17:59
9
Pridanie RAM
Chcel by som si v netbooku (dell inspiron mini 1018) s 1, 66 GHz (intel atom) a 1GB RAM vymaniť už spomínanú RAM-ku. Myslíte že by mi to nejako zrýchlilo netbook? Alebo by som v tom nevidel rozdiel? Otvor fórum »
15. 2. 2012 17:57- 1 Ale keď už sme pri tej dvojke
- 2 Kúpili by ste si chleba, ktorý by bol lacnejší a obsahoval múčne červy ?
- 3 Prečo majú nevzdelaní muži komplexy ?
- 4 Pusta sa vam samovolne semeno tak ako Striekalovi?
- 5 Pilates
- 1 Vy a Žilina? Aký máte vzťah k tomuto mestu?
- 2 Ktorú Linu by ste si najradšej vybrali?
- 3 Ale keď už sme pri tej dvojke
- 4 Bola to hlúpa veverička, mozog mala ako špendlíková hlavička
- 5 Kúpili by ste si chleba, ktorý by bol lacnejší a obsahoval múčne červy ?
- 6 Prečo majú nevzdelaní muži komplexy ?
- 7 Pusta sa vam samovolne semeno tak ako Striekalovi?
- 8 Pilates
- 1 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 2 Vy a Žilina? Aký máte vzťah k tomuto mestu?
- 3 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 4 Ktorú Linu by ste si najradšej vybrali?
- 5 Je pre teba " Ficovolič " okuzlujuci človek?
- 6 VELKA CHUDOBNA ANKETA - PASSION SISTERS
- 7 Ale keď už sme pri tej dvojke
- 8 Bola to hlúpa veverička, mozog mala ako špendlíková hlavička
- 9 Kúpili by ste si chleba, ktorý by bol lacnejší a obsahoval múčne červy ?
- 10 Prečo majú nevzdelaní muži komplexy ?