Diskusie - 4503. stránka fóra
32
Keby ste mali dostat velku ciastku penazi sa onanie s osobou rovanekho pohlava urobili by ste to ?
Keby ste mali dostat velku ciastku penazi sa onanie s osobou rovanekho pohlava urobili by ste to ? Otvor fórum »
12. 2. 2012 21:14
13
Oblubena cinnost alebo inak aktivita vo volnom case
12. 2. 2012 21:13
37
čo kúpiť frajerovi na valentína?
čo mám kupit frajerovi na valentína?? :/ viete my niekto poradit? :) Otvor fórum »
12. 2. 2012 20:58
9
Prihláška
Ahojte. Posielam si 2 prihlášky na jednu vysokú školu. V podstate na ten istý odbor. (na dennú aj externú) Mám to poslať v 2 obálkach alebo stačí keď to v jednej predelím? Otvor fórum »
12. 2. 2012 20:52
20
Pacia sa vam filmy, co idu v telke?
Nepozeram telku, je to mrhanie casom. Radsej idem na facebook. (vlastne na birdz)##Ani ja nepozeram telku, ale ilegalne stahujem si filmy, takze je to to iste, ale chcel som robit frajera, ze nepozeram... Otvor fórum »
12. 2. 2012 20:26
42
Romantika
čo si predstavíte , ked počujete slovo romantika?. ) čo je podla vás romantické?. ) Otvor fórum »
12. 2. 2012 20:15
18
Budem platiť?
Zdravím, kúpila som si wifi router, a zistila som, že mi nepôjde, pretože mám na to zlý internet (slovanet) . Mama tam zajtra zavolá, či sa to nejako dá nastaviť. Neviete mi poradiť?... Otvor fórum »
12. 2. 2012 20:14
17
Duetá
Poraďte nejaké duetá ktoré spievajú muž so ženou. Najlepšie Love songy v anglickom alebo španielskom jazyku. Ďakujem :) Otvor fórum »
12. 2. 2012 19:55
50
Odísť či zostať?
12. 2. 2012 19:52
31
Socialna praca ,,.
Je tu niekto kto sa zamysla nad studovanim Socialnej prace? alebo kto to studuje?je to dobre alebo skor zbytocnych 5rokov? poprosim len normalne reakcie Otvor fórum »
12. 2. 2012 19:41
24
Situácia, čo by ste robili?
Predstavte si situáciu, že niekoho strašne dlho chcete (chcete s ním byť vo vzťahu) aj pol roka dajme tomu, no ten o vás neprejavuje vôbec záujem. Tak po čase začnete chodiť s niekým iným a vtedy ten... Otvor fórum »
12. 2. 2012 19:37
11
Kde môžem sledovať živé vysielanie televízie?
poznáte také nejaké stránky? a samozrejme také, na ktorých sa neplatí :) Otvor fórum »
12. 2. 2012 19:31
4
Masarykova univerzita
Zdravím birdzáci, je tu niekto taký, čo smeruje práve na túto školu a ešte lepšie na FI? :) Treba spoznávať možných budúcich spolužiakov :D Otvor fórum »
12. 2. 2012 19:27
27
Kto tu miluje Green Day tak ako ja??
Mno proste ja som na nich vyrastala a aj vyrastám :) aj vy ich tak milujete??? Otvor fórum »
12. 2. 2012 19:14
30
Globálne oteplovanie spôsobilo kauzu Gorila!
Pozrite si to od 21 minúty, ten škaredý ujo hovorí... "Keď dôjde otepleniu planéty o 6 stupňov, tak tu nastanú také klimatické zmeny, že to pohne aj so severným pólom, chystajú sa ekonomické krízy a... Otvor fórum »
12. 2. 2012 19:09
9
Fotograf a kameraman na stužkovú?
Akého fotografa a kameramana ste mali na stužkovej? Boli dobrí? :) Otvor fórum »
12. 2. 2012 19:07
2
Ahojte, prosím Vás, je tu nejaký študent z UKF - Geografia v regionálnom rozvoji?
Potešila by som sa nejakým referenciám o tomto odbore, nakoľko je to vždy pravdivejšie než pár riadkov v googli ; ) Vopred dakujem za odpoved ; ) Otvor fórum »
12. 2. 2012 19:00
3
Nikdy nechcem byť slávny
aj keď mám na slávu predpoklady. Dopadnem ako všetci slávni. Zmaterializujem sa, budem striedať ženy, budem drogovať, dostanem AIDS alebo syfilis a nakoniec zomriem na predávkovanie. ... Otvor fórum »
12. 2. 2012 18:54- 1 Ktorú Linu by ste si najradšej vybrali?
- 2 VELKA CHUDOBNA ANKETA - PASSION SISTERS
- 3 Je pre teba " Ficovolič " okuzlujuci človek?
- 4 Vy a Žilina? Aký máte vzťah k tomuto mestu?
- 5 Bola to hlúpa veverička, mozog mala ako špendlíková hlavička
- 1 Ktorú Linu by ste si najradšej vybrali?
- 2 VELKA CHUDOBNA ANKETA - PASSION SISTERS
- 3 Je pre teba " Ficovolič " okuzlujuci človek?
- 4 Vy a Žilina? Aký máte vzťah k tomuto mestu?
- 5 Bola to hlúpa veverička, mozog mala ako špendlíková hlavička
- 1 S kým momentálne bývate?
- 2 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 3 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 4 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 5 DOMÁCA ÚLOHA
- 6 Ktorú Linu by ste si najradšej vybrali?
- 7 VELKA CHUDOBNA ANKETA - PASSION SISTERS
- 8 Je pre teba " Ficovolič " okuzlujuci človek?
- 9 Vy a Žilina? Aký máte vzťah k tomuto mestu?
- 10 Bola to hlúpa veverička, mozog mala ako špendlíková hlavička