Diskusie - 4513. stránka fóra
18
Hacking,,. pomoc
Mam taky problem a ked raz bol u mna kamos tak ked sa prihlasoval na fc a mu ulozilo heslo a som mu povedal ze som mu ho hackol a on to povedal celej triede ze viem hackovat a ze... Otvor fórum »
10. 2. 2012 12:55
83
Ktory narod naopak nemáte radi?
- Madari
- Rusi,Ukrajinci,Bielorusi,Kazachstanci...
- Aziati(patria tam vsetky narodnosti azijskeho povodu)
Ďalšie možnosti »
10. 2. 2012 12:52- Rusi,Ukrajinci,Bielorusi,Kazachstanci...
- Aziati(patria tam vsetky narodnosti azijskeho povodu)
Ďalšie možnosti »
63
Caute co zabera na chalanov, ked vas ignoruju? ale viete ze vas lubia? ignoracia? klin sa klinom vybija, alebo co by ste povedal
caute co zabera na chalanov, ked vas ignoruju? ale viete ze vas lubia? ignoracia? klin sa klinom vybija, alebo co by ste povedali? Otvor fórum »
10. 2. 2012 12:13
64
Oddelené triedy pre rómskych a nerómskych žiakov
Školy obhajujú segregáciu žiakov zo sociálne slabších vrstiev, pretože títo zväčša nemajú ani základné hygienické návyky a v škole dosahujú podstatne slabšie výsledky. „Je to rovnaké, ako by ste na kurze informačných technológií či lyžiarskom výcviku pomi Otvor fórum »
10. 2. 2012 10:43
42
Myslíte, že každý človek sa raz zamiluje???
Chcela by som zažiť ten pocit... Otvor fórum »
10. 2. 2012 10:28
27
Boli ste už niekedy obeťou kýberšikany?
10. 2. 2012 10:09
9
Nejake info Vajcov
Caute potrebujem nejake informacie o Prostrednom Vadičove v zilinskom kraji... Mate nejake stranky??? Nasli ste nieco??? Somk v skole a musime niečo najst.. pls poradte... Otvor fórum »
10. 2. 2012 09:25
14
Aky mate nazor na psp(playstation portable)
Aky mate nazor na psp(playstation portable) Otvor fórum »
10. 2. 2012 08:41
4
UKF
Ľudia, viete niekto či sa na UKF-ke v Nitre učí geodézia (zememeračstvo)? A vôbec, ak to tam je tak v ktorej katedre? Otvor fórum »
9. 2. 2012 23:16
48
Rustina alebo nemcina ?
Som z toho na nervy, neviem ktory jazyk sa mam zacat ucit z tychto dvoch. nemcinu bytostne nenavidim, ale ked ju budu o 5 rokov vyzadovat, tak sa nastvem. Oblast-financie ... Otvor fórum »
9. 2. 2012 22:14
23
Karneval ako v Riu
Čo si myslíte, malo by zmysel zorganizovať v lete karneval niekde na námestí so všetkým čo k tomu patrí na spôsob karnevalov ako v Rio De Janeiro v malom meste s 20 000 obyvateľmi ? :)) Otvor fórum »
9. 2. 2012 21:55
6
Sms
poznate nejaky portal z sms branou kde sa daju poslat sms zadarmo ? dakujem Otvor fórum »
9. 2. 2012 21:55
53
Triedna a úchylný spolužiak
Máme v triede spolužiaka. Definícia: Otrasný, sprostý a úchylný provokatér. Cez hodinu mne a spolužiačke ukazuje perverzné gesto (v preklade: vylíže nás ; ) ) a je pravda, že nepatrím medzi vzorné študentky. Povedala som... Otvor fórum »
9. 2. 2012 21:49
7
Ezotericka muzika
Moze byt ezotericka muzika ako hud. Styl? Popr. moze mat kapela napisane ze je to psych. rock a pri tom su ezotericka muzika? Otvor fórum »
9. 2. 2012 21:36
7
História Vysoká Škola
Na budúci školský rok maturujem a chcel by som ísť študovať históriu na vysokú školu-najlepšie do Bratislavy, pretože na gymnáziu-jazykovom, ma baví len-najviac dejepis a v podstate sa ho nemusím učiť, pretože všetko už to čo sa... Otvor fórum »
9. 2. 2012 21:33
91
Opäť na Valentína sám,,
Ahojte. Čo si myslíte o tomto dni? Pre mňa je dosť deprimujúci, pretože ešte ani raz na Valentína som nemal na koho myslieť..:( Otvor fórum »
9. 2. 2012 21:12
32
Únosy triednych kníh
No čo, pochválte sa, aky ste si urobili unos triednej knihy? :) poprípade, ktorý sa Vám páči. Mna to bavý pozerať ; ) Tak mi dačo sem hoďte :)) A čo poviete na toto ? http://www.... Otvor fórum »
9. 2. 2012 21:07- 1 VELKA CHUDOBNA ANKETA - PASSION SISTERS
- 2 Je pre teba " Ficovolič " okuzlujuci človek?
- 3 Ktorú Linu by ste si najradšej vybrali?
- 1 VELKA CHUDOBNA ANKETA - PASSION SISTERS
- 2 Je pre teba " Ficovolič " okuzlujuci človek?
- 3 Ktorú Linu by ste si najradšej vybrali?
- 1 S kým momentálne bývate?
- 2 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 3 Akej farby máte dnes ponožky?
- 4 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 5 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 6 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 7 DOMÁCA ÚLOHA
- 8 VELKA CHUDOBNA ANKETA - PASSION SISTERS
- 9 Je pre teba " Ficovolič " okuzlujuci človek?
- 10 Ktorú Linu by ste si najradšej vybrali?