Diskusie - 4528. stránka fóra
132
Teraz sa naozaj zamyslite: myslíte že teraz v tejto chvíli ste pripravení na smrť? Napr. keby vás v tejto sekunde schytil infarkt
Teraz sa naozaj zamyslite: myslíte že teraz v tejto chvíli ste pripravení na smrť? Napr. keby vás v tejto sekunde schytil infarkt Otvor fórum »
5. 2. 2012 21:24
2
Slovensky 4chan
Ludia, mam tu pre vas nieco, co na Slovensku chybalo. Je to nove diskusne forum, vola sa ZaOponou. eu Je zalozene na zdielani obrazkov a pridavani prispevkov. Ak... Otvor fórum »
5. 2. 2012 21:23
17
Vadí ti že si škodoradostný?
5. 2. 2012 21:12
24
Keď jete Kávenku / Kakaový rez, tak,,.
- ... zoberiem jednu časť, odhryznem oplátku, vyjem čokoládu, zase odhryznem oplátku... a tak dokola
- ... zoberiem jednu časť a normálne ju hryziem
- ... zoberiem obe časti a hryziem
Ďalšie možnosti »
5. 2. 2012 21:11- ... zoberiem jednu časť a normálne ju hryziem
- ... zoberiem obe časti a hryziem
Ďalšie možnosti »
16
Ktorý remix hlášok od Meliška je pre Vás ten naj?
Podľa archívu sa tu "ten Pán" riešil často, ale iba samotné hlášky. Tak teda, ktorý remix, paródia a tak je pre Vás ten naj? U mňa víťazí metalový Meliško ... Otvor fórum »
5. 2. 2012 21:00
13
Máte radi C-walk ?
áno a robím ho profesionalne##áno a robím ho amatérsky##áno, ale som len obdivovatel/ka##Nie##Neviem čo to je Otvor fórum »
5. 2. 2012 20:59
354
Prečo je gay považovaný za ženštilého ale,,.
Prečo je gay (homosexuál) považovaný za ženštilého ale... lezička (homosexuálka) nie je zmužnelá.. ? tak celkovo keď ide niekto znázornovať gay-a tak je teplý rep. zveličujeme ženské vlastnosti a naopak to tak nie ?? je to sprostosť to viem... Otvor fórum »
5. 2. 2012 20:40
8
Dotazník
Ahojte :) ak by ste si našli minútku a vyplnili tento krátky dotazník k diplomovke, veľmi by ste tým kamarátke pomohli :) ďakujem vopred! (odpovedajte prosím úprimne, a to čo vás napadlo ako prvé) ... Otvor fórum »
5. 2. 2012 20:40
6
Facebook: časová os
AOJTEE Potrebujem nejake info o tej novej nastenke a profilovke... chcem si ju spravit no neviem ako... Poradte mi pls ako ju spravit... kde mam kliknut kedy ako a pod... dikkyy :D Otvor fórum »
5. 2. 2012 20:33
38
Čísla
Máte úchylku typu napr. že keď niekde klopete, musíte trikrát zaklopať, alebo "do tretice všetko dobré"? Ja mám napr. takú, že keď pridávam zvuk, musí byť buď 5, ... Otvor fórum »
5. 2. 2012 20:01
9
Stredná umelecká škola- fotografický dizajn
Chcem sa spýtať chodil z vás niekto alebo ešte chodí na strednú umeleckú a odbor fotografický dizajn ? ako sa vám tam páčilo ? a v akom meste ste chodili ? Otvor fórum »
5. 2. 2012 20:01
24
Vezmú ma na VŠMU ?? poraďte prosím
Ahojte , už od malička som mala sen stať sa herečkou ale naši ma necheli pustiť nikde ďaleko na strednú . Tak chodím na ,,kaderníčku,,. Chcela by som sa opýtať myslíte že keď skončím túto školu... Otvor fórum »
5. 2. 2012 19:42
45
Koľko kusov svietidiel máte v izbe?
(počíta sa všetko od lustrov cez stolné lampy po vianočné žiarovky, sviečky a kahance nie) Ja som napočítala 6. Otvor fórum »
5. 2. 2012 19:41
10
Stránky na Facebook-u
Ako najlepšie zohnať lajky na stránku ? :D :D :D blbé komentáre si nechajte pre seba :D Otvor fórum »
5. 2. 2012 19:38
22
Aké blogy najradšej čítate? Vyhľadávate niečo konkrétne?
Mne sa hrozne páči, že je tu taká možnosť: blogovanie. Napríklad na ostatných stránkach som nič také nevidela. Ale celkovo, čítate len blogy na birdzi alebo aj niekde inde? Mne sa tu páči. Niektorí ľudia... Otvor fórum »
5. 2. 2012 19:36
14
HTC alebo Sony Ericsson ?
Do zajtra sa mám rozhodnuť ktorý mobil si mám vybrať:D ale ked ja to tak neviem odhadnuť ktorý je lepší ked funkcie maju pomerne také isté :D Je to HTC wildfire s- HTCčka vela ludí chváli , len je... Otvor fórum »
5. 2. 2012 18:56- 1 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 2 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 1 S kým momentálne bývate?
- 2 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 3 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 4 Akej farby máte dnes ponožky?
- 5 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 6 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 7 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 8 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 9 DOMÁCA ÚLOHA
- 10 Uz si si strkal prst do riti?