Diskusie - 4531. stránka fóra
55
Kedy ste naposledy grcali ?
Kedy ste naposledy grcali ? respektíve koľko krát grciate za týždeň, mesiac, rok? Ďakujem :-) Otvor fórum »
5. 2. 2012 11:36
5
Preložiť
Prosím vás potrebujem toto preložiť s nemčiny do SK :) Ďakujem Die zu der ausgehandigten Karte gehorende PIN hat solange Gultigkeit, bis Sie von von uns aus besonderen Grunden eine andere PIN Verbindung mit... Otvor fórum »
5. 2. 2012 11:24
30
Akné-kritické
Ahojte :) mám 15 rokov a veľmi mastnu pokožku teda veľa akné. Žiadne čistiace mlieka, tonery mi nepomahaju tak chcela by som sa spytat že ak niekto z vas má alebo mal tiež problemove akné čo vam pomohlo resp.... Otvor fórum »
5. 2. 2012 11:14
17
Photoshop - ako vrátiť časť pozadia?
Viem, že som už včera otravovala, ale ešte by som veľmi potrebovala jednu vec. Mám vrstvu pozadia, kde je pôvodný obrázok (objekt spolu s pozadím) a ďalšiu vrstvu, kde je ten objekt už bez pozadia.... Otvor fórum »
5. 2. 2012 11:00
50
Aj vy si obmotávate šnúrku z čaju okolo uška hrnčeka?
5. 2. 2012 10:55
8
Vysoká škola
5. 2. 2012 10:39
2
Ošetrovateľstvo - študuje niekto alebo chce ísť niekto študovať?
Neviete niekto náhodou ako je to s náročnosťou učiva a tď....??? Otvor fórum »
5. 2. 2012 08:04
9
Žilinská Univerzita - Matematické modelovanie (Aplikovaná matematika)
Ahojte všetci. Nechodí z vás niekto na Fakultu humanitných vied v Žiline na Matematické modelovanie? (V minulosti Aplikovaná matematika). Chcem sa opýtať či túto školu, tento odbor by som zvládla ak mám matematiku iba obchodnej akadémie. ... Otvor fórum »
5. 2. 2012 01:38
23
Ahojte, chcela som sa spýtať či sa niekto učí po japonsky z Bratislavy alebo okolia ?
Lebo mám kamaráta, ktorý by sa chcel s niekým učiť a nepozná nikoho kto sa učí po japonsky.. Vďaka :) Otvor fórum »
4. 2. 2012 23:51
16
Zajac-sucha koža
Mam doma zajka a ma suchu kožu so šupinkami chcem sa spytat ci to maju aj ine zajace..:) Otvor fórum »
4. 2. 2012 23:14
14
Najde sa nejaká dobrá duša?
Ahojte :) chcela by som od vás radu. Nemá niekto nejaký nápad, tému na muzikál? nejakú divadelnú hru?? máme človeka čo napíše dialógy len nevieme o čom písať..prosím všetky nápady píšte ... vždy sa zíde aj blbosť ;... Otvor fórum »
4. 2. 2012 22:50
9
Orange reklama
Ahojte, nevie niekto prosím, ako sa volá pesnička alebo interprét v tej novej reklame od orangeu? myslím tú reklamu, kde je najprv mimčo, potom malý chlapec, ktorý rastie a má 15rokov ako orange... :) Otvor fórum »
4. 2. 2012 22:28
41
Na koho idiotnosti sa vždy najviac pobavíte?
ktoré individua sú Best of ? ..prosím bez @ aby sa niekto neurazil... Otvor fórum »
4. 2. 2012 21:50
22
Farmacia
Chcel by som sa opytat vas co uz chodite na farmaciu, ze co je vplnom studia a ci sa tam nachadza aj vela biologie, lebo biologiu nemam velmi rad a ak ano tak na aku temu je zamerana... Otvor fórum »
4. 2. 2012 21:47
34
Ktorá slovenská "celebrita" je vaša najobľúbenejšia??
4. 2. 2012 21:25
7
Čo myslíte, aké sú bezpečné miesta, priestory alebo bezpeční ľudia pre alkoholikov?
myslím, že stačí anketná otázka :) Otvor fórum »
4. 2. 2012 21:23- 1 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 2 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 3 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 1 S kým momentálne bývate?
- 2 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 3 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 4 Akej farby máte dnes ponožky?
- 5 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 6 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 7 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 8 DOMÁCA ÚLOHA
- 9 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 10 Uz si si strkal prst do riti?