Diskusie - 4536. stránka fóra
30
Učiteľstvo ?
ľudia, ahojte:) ked chcem ísť na pedagogickú výšku ..mám názov programu, že .." etická výchova v kombinácii " ... tak to mám ako napísať na prihlášku ?v kombinácii s akým predmetom ?-to si ja... Otvor fórum »
3. 2. 2012 20:08
18
25
Gay otázka
Ahojte, čo si myslíte, kolko % gayov existuje?Myslíte si, že je to len 4%, alebo viac? A aj bisexualov? V poslednom čase coraz viac G/B odhlaujem. A aky mate nazor na ne?:) Otvor fórum »
3. 2. 2012 20:00
5
Má niekto z vás skúsenosti s GAINEROM 737 ?
Čaute, už dlhšie posilujem no a vyhral som pred pár dnami GAINER 737. Je to značka MEGABOL-polská, tak sa chcem informovať či to nieje niaka sračka čo viac uškodí ako pomože. Mal som už od tejto... Otvor fórum »
3. 2. 2012 20:00
11
Nechutenstvo
Čo odporúčate na nechutenstvo? Jednoducho doobeda nemôžem nič jesť, lebo sa mi z toho dvíha žalúdok potom si dám niečo malé na obed a večeru tiež do seba horko-ťažko vpracem. Otvor fórum »
3. 2. 2012 19:58
17
Dievčatká mali ste už niekedy kratšiu a bez?
Ano##Nie##Pravidelne nosím Otvor fórum »
3. 2. 2012 19:35
21
Máte radi Star trek a rozumiete jeho vizionárskej myšlienke ?
3. 2. 2012 19:34
34
Ľudská stonožka
Čo si o tomto filme myslíte? Ja osobne som videla trailer a stačilo mi :D :D :D. Otvor fórum »
3. 2. 2012 19:19
19
Sexy / Funny
Milí Birdzáci, toto je otázka, ktorá už niekoľko piatkov leží v našich resetujúcich sa hlavách: http://www. youtube. com/watch?v=LFT7k1PfeAU& feature=related Váš názor? ... Otvor fórum »
3. 2. 2012 19:15
6
Tí, čo hrali STALKER-a, potrebujem helfnúť
viem, že je to banalita, ale čo mám urobiť, aby som sa v hre vyspal? Otvor fórum »
3. 2. 2012 19:03
20
Zažili ste už psychické zrútenie? Viete čo urobiť s človekom, ktorý sa psychicky zrútil?
- áno (do komentáru môžeš napísať aj dôvod)
- ja nie, ale videla som človeka, čo sa práve zrútil
- nie ešte som sa s tým nestretol/la
Hlasuj »
3. 2. 2012 18:27- ja nie, ale videla som človeka, čo sa práve zrútil
- nie ešte som sa s tým nestretol/la
Hlasuj »
45
Po akej dlhej dobe sa daju zistit drogy v krvi?
predchvilkou som bola v nemocnici... odobrali mi krv... a poslu to na testy....metamfetamin som mala naposledy pred cca. 3-4 mesiacmi neviem presne... lsd den pred silvestrom....mozu byt pozitivne?moc som mala nastatsie negativny... pls usetrite sa komentarov Otvor fórum »
3. 2. 2012 18:10
58
Káčer Donald chodí pravidelne dole bez, prečo teda vychádza zo sprchy omotaným uterákom?
neviem prečo ale toto ma dosť zaujalo :D buď je to nejake ponaučenie pre deti lebo nejak inak si to neviem vysvetliť :D Otvor fórum »
3. 2. 2012 17:44
15
Zvuk/pesnička, ktoru dospeli nepočuju
minule sme na fyzike preberali akustiku a dozvedela som sa o nejakych zvukoch alebo pesničkach, ktore nepocuju dospeli napriklad nad 20 az 25 rokov.. nepoznate nejake? zvuk som jeden nasla, no radsej by som chcela vyskusat pesnicku..dakujem, ... Otvor fórum »
3. 2. 2012 17:44
9
Čo je podľa vás znesiteľnejšie?
3. 2. 2012 17:37
17
Chceme zas čakať ?
Vidíme čo sa deje. Tam vonku niekoľko tisíc ľudí rieši korupciu politikov a iných ústavných či verejnoprávnych činiteľov. Dajme tomu že uspejú. Osoby menované v spise odstúpia. A v tej... Otvor fórum »
3. 2. 2012 17:30- 1 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 2 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 3 DOMÁCA ÚLOHA
- 4 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 1 S kým momentálne bývate?
- 2 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 3 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 4 Akej farby máte dnes ponožky?
- 5 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 6 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 7 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 8 DOMÁCA ÚLOHA
- 9 Uz si si strkal prst do riti?
- 10 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným