Diskusie - 4540. stránka fóra
8
Hľadám song
ťažko opísať, ale hľadám jednu pesničku, ktorej slová absolútne neovládam, je pomerne stará a viem, že v klipe ukazujú takého týpka s dredmi, čo ide metrom, ulicou atď a má v ruke diaľkový ovládač, ktorým prepína ľudí, kt.... Otvor fórum »
2. 2. 2012 21:37
37
Je lepšie umrieť pre niekoho, ako žiť pre nič?
Je lepšie umrieť pre niekoho, ako žiť pre nič? Otvor fórum »
2. 2. 2012 21:37
37
Rozdiel ?
ľudia, aký je rozdiel medzi špeciálnou pedagogikou a sociálnou ?v čom sa to odlišuje ?čo je výhodnejšie študovať ? Otvor fórum »
2. 2. 2012 21:24
20
Je ťažké dostať sa na IB?
napíšte tu prosím niekto kto má s tým skúsenosť, že či to bolo pre neho náročné alebo tak. Lebo chystám sa aj ja na prijímačky. Otvor fórum »
2. 2. 2012 20:51
11
Tesco busy
ak je tu niekto z trenčína, vedeli by ste mi povedať v akych casoch chodi tesco bus zo stanice pri laugaricio? pretože na nete som nasla len odchody zo sihote a z juhu ale zo stanice nie. Ď... Otvor fórum »
2. 2. 2012 20:34
39
'prieskum trhu' Aké blogy najviac vyhladávate ?
- o živote skutočné príbehy
- úvahy o živote (opisný blog bez dejovej línie, len komentovanie faktov, pocitov atd
- vymyslené realistické príbehy
Ďalšie možnosti »
2. 2. 2012 20:31- úvahy o živote (opisný blog bez dejovej línie, len komentovanie faktov, pocitov atd
- vymyslené realistické príbehy
Ďalšie možnosti »
5
Financie (MUNI)
Ahojte, má niekto skúsenosti s odborom Finance na Masarykovej univerzite?:) Vopred ďakujem; ) Otvor fórum »
2. 2. 2012 20:15
21
Anglická veselá pesnička, ktorá nemá nič spoločné s láskou?
Naozaj by som chcela veselú, optimistickú pieseň o živote/nádeji/šanci pokračovať/pohodovom bezstarostnom živote alebo niečo také. Najlepšie ak anglická a veľkým plus by bol inšpiratívny klip alebo inšpiratívny text ; ) A naozaj takú, kde sa nespomína lásk Otvor fórum »
2. 2. 2012 20:14
25
Praveke (najfascinovanejsie) zviera?
2. 2. 2012 20:12Hladam Kodera
Ahojte, hladam sikovneho nie moc draheho kodera ktory by mi mohol pomoct zo strankou web. web je v silverstripe. Dakujem. Otvor fórum »
2. 2. 2012 20:05
16
Ekonomické univerzity SR
Ahojte, mám jeden známi problém, neviem na akú školu mám poslať prihlášku a potreboval by som súrne poradiť dobrú ekonomickú univerzitu zameranie ekonomika manažment podniku alebo niečo podobné. Pls poraďte mi niekto čo niečo také študujete a... Otvor fórum »
2. 2. 2012 19:27
30
Dentálna otázka
Bojíte sa po plombovaní zubov zjesť snickers? ( po uplynutí hodiny bez jedla ) Otvor fórum »
2. 2. 2012 19:24
7
Relax music
viem, že je toho plný youtube, ale nepoznáte náhodou nejaké pekné relaxačné skladby takéhoto štýlu: http://www. youtube. com/watch?v=W4IXzd_HFig http://www. youtube. com/watch?v=aeeZLfbhZ08 (teda žiadne... Otvor fórum »
2. 2. 2012 19:07
10
Poľská Stužková (Jezst fantazstične)
Poľská stužková, bez komentára :D http://www. mojevideo. sk/video/1271b/polska_stuzkova_a_co_by_ste_nam_chceli_povedat. html Otvor fórum »
2. 2. 2012 18:42
17
Najkvalitnejšia kozmetika
Akú značku kozmetiky používate? Nemyslím dekoratívnu skôr na čistenie a hydratovanie pleti. Používate ju každý deň? Ak máte problematickú pleť, ktorá kozmetika vám pomáha? Máte skúsenosti so značkou Anne Marie Borlind? Otvor fórum »
2. 2. 2012 17:55
17
Preklad do nemčiny
Hojte, potrebujem na d. ú. preložiť tri vety. Skúšala som či budem vedieť, ale niesom si úplne istá... Ď za pomoc:) 1. ) Každý deň jem niečo zdravé. ... Otvor fórum »
2. 2. 2012 17:37
22
Autobusy
Ahojte, stalo sa vám niekedy to, že ste sa slušne opýtali " máš voľné ? " alebo ,,môžem si prisadnúť? " a dotyčná osoba vám povedala ,,nie? " či to šťastie mam len ja Otvor fórum »
2. 2. 2012 17:30- 1 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 2 DOMÁCA ÚLOHA
- 3 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 4 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 1 S kým momentálne bývate?
- 2 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 3 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 4 Akej farby máte dnes ponožky?
- 5 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 6 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 7 Uz si si strkal prst do riti?
- 8 DOMÁCA ÚLOHA
- 9 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 10 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?