Diskusie - 4601. stránka fóra
28
Čo hovoríte na túto skladbu?
http://www. youtube. com/watch?v=Datss6BDjrc Kapela môjho kamoša. Just smile :) Otvor fórum »
16. 1. 2012 22:00
59
My čo sme dostali FX,,. čo teraz urobíme?
Utečieme, a už sa nebudeme otáčať##No nič, opravák a bude Áčko##Tak snáď o rok##A kopať kanály pôjdeme!##Koho?##Mamiii!##FX - to mne nehrozí ; )##Sadneme si za birdz, a budeme robiť to čo doteraz :)... ##Ja nemôžem odpovedať, ... Otvor fórum »
16. 1. 2012 21:56
7
Vedeli by ste poradiť ?
Počúvam house. Minule som našiel jednu dobrú skupinu, lenže má len 3 pesničky, tu je jedna z nich : http://www. youtube. com/watch?v=AqfiAftCD-o. Neviete o nejakých podobných ? Otvor fórum »
16. 1. 2012 21:51
25
čo ľudia chcú?
peniaze, peniaze, lásku, peniaze a trochu akcie do života. Ale čo hmotné? Nejaká služba alebo produkt, kt vám tu chýba? Čo ste niekedy chceli zohnať a samozrejme sa tu nedalo? Otvor fórum »
16. 1. 2012 21:34
37
Myslite si ze toto dava zmysel
dnes som cital taku to vec myslite ze to ma zmysel stale sa nad tym zamyslam :D clovek je pesimista len preto, lebo sa boji byt optimistom .. ... Otvor fórum »
16. 1. 2012 21:15
1
Nemá niekto po francúzsky motivačný list ,,. alebo mohol by mi niekto zohnať alebo povedať formu motivačného listu?
?? ... body viem, ale taká forma??? ďakujeeeem ... pomohli by ste mi moc :) Otvor fórum »
16. 1. 2012 21:10
29
Halooo ludia z košic, hlavne tí čo sa končia zakladku,,na aky gympel sa chystate?
stredne školy ma nezaujímajú, ale ake si davate gymnáziá? :) a hlavne kto si na bomby dava Alejovu? alebo GKM? :D fakt dakujem Otvor fórum »
16. 1. 2012 20:55
9
Prosím vás ak sa niekto nudí nech mi to vyrieši
Tuleň grónsky je živočích, ktorý sa perfektne prispôsobil na život v chladnom prostredí. Dokáže plávať vo vode, ktorá má teplotu okolo bodu mrazu, či byť celé hodiny na snehu a pritom sa jeho telo nepodchladí pod... Otvor fórum »
16. 1. 2012 20:50
3
Vysvedcenie na gympli
Ahojte, chcem sa opýtať, či ako to je v 4tom rocniku na konci roka?Je len maturitne vysvecko, kde su 4predmety, z coho maturujeme, alebo aj normalne, to klasicke, co je vzdy? Otvor fórum »
16. 1. 2012 20:42
27
Viete čo je to Dilatácia času?
- Samozrejme! (stačí vedieť čo to je, ako stojí v otázke)
- Vôbec... čo to? Kto to? Was ist das?
- Na čo mi to je vedieť, keď to na zemi neprebieha? (Raz ma zožerie veľká čierna diera)
Hlasuj »
16. 1. 2012 20:34- Vôbec... čo to? Kto to? Was ist das?
- Na čo mi to je vedieť, keď to na zemi neprebieha? (Raz ma zožerie veľká čierna diera)
Hlasuj »
53
Čo mám robiť?
Mám strašnú smolu na chalanov. S nikým mi to dlho nevydrží. Zrejme je nejaká chyba vo mne. Tuším sa už aj minuli chalani v mojom veku. Kto mi niečo poradí?? Otvor fórum »
16. 1. 2012 20:03
91
Na akej pesničke momentálne fičíte ?
Na akej pesničke momentálne fičíte ? Otvor fórum »
16. 1. 2012 20:03
26
Epilátor,,aký?
Ahojte. Hlavne baby, ktoré používate epilátor. Akú máte značku? Ste s ním spokojná? Koľko približne vás stál?..Ďakujem :) Otvor fórum »
16. 1. 2012 19:43
13
Caute dajte sem prosim nejaky klip od dobreho svetoveho spevaka ale nie slovenskeho
. Mam to na ulohy z HV. :D Len nie rapperov pls... PORAĎTE!!! :D Otvor fórum »
16. 1. 2012 19:41
11
Polárka
Prosím vás, neviete z akého uhlu vidíme Polárku: a) z rovníka b) z obratníku raka c) zo severnej polárnej kružnice d) z obratníka kozorožca (to je podľa mňa že ju nevidíme,... Otvor fórum »
16. 1. 2012 19:23
10
Ak si myslíte že duša a srdce sú najdôl,,. dajte 1. možnosť ak si myslíte že nie sú dôležité dajte 2. ak sa máte radi telom a
. O##:!##:OK COOLED Otvor fórum »
16. 1. 2012 19:21
8
UK Bratislava, filozofická fakulta
V čom spočíva test všeobecných študijných predpokladov na FF UK BA? Ako sa naň pripravujete? Existuje nejaký zoznam otázok, ktoré sa vyskytnú? Otvor fórum »
16. 1. 2012 19:14
- nadávam na tmu kvôli ktorej som narazil/a
- nadávam na seba
Ďalšie možnosti »