Diskusie - 4626. stránka fóra
23
Páčim sa jej ?
Ahoj mám otázku... páči sa mi jedna baba hovorí mi že som zlatý a už mi povedala že mna má rada ale neviem či sa ja páčim jej a či by so mnou chcela chodiť... poradte prosím. Otvor fórum »
11. 1. 2012 18:59
3
Špeciálne chovateľstvo SPU Nitra
Chystáte sa tam niekto alebo chodíte tam alebo aspoň poznáte niekoho kto tam chodí ??? :P Resp. nejaké názory Otvor fórum »
11. 1. 2012 18:57
35
Pokračovanie o kostýme na predohru,,,, kúpil som si doktora, lebo toho my najviac baby radili na tskách. Ešte potrebujem vycibri
- Slečna, bola vám diagnostikovaná akútna sexuálna prťažlivosť
- Nebojte sa, je to štandartný postup
- Ako vám môžem pomôcť ?
Ďalšie možnosti »
11. 1. 2012 18:51- Nebojte sa, je to štandartný postup
- Ako vám môžem pomôcť ?
Ďalšie možnosti »
2
Právo v ČR
Ahojte:) Mám záujem študovať právo na MU, ale bojím sa, že keď vyštudujem právo v Čechách, nenájdem potom uplatnenie na Slovensku. Je rozdiel medzi právom v ČR a SR?... Predom ďakujem za odpoveď:) Otvor fórum »
11. 1. 2012 18:47
25
Pivo = veľké kozy
Dneska som počula ževraj z piva rasú prsia myslíte že jet o pravda? :D Otvor fórum »
11. 1. 2012 18:42
31
Čo by ste robili ak?
Ahojte, chcel by som sa vás spýtať čo by ste robili na mojom mieste v prípade ak by sa vám stala nasledujúca situácia. Nechcem to tu veľmi rozpisovať, prejdem rovno... Otvor fórum »
11. 1. 2012 18:06
4
Maturita z chemie viera lisa
Prosim vas velmi pekne. Surne potrebujem tuto knihu. V knihkupectvach ju nemame a do zajtra mi z entu nepride... potrebujem preskenovat par veci..nenajde sa niekto ochotny? je to velmi surne..dakujem :)a prepacte ze takto zneuzivam forum len som... Otvor fórum »
11. 1. 2012 17:43
7
Hipologia na SPU v Nitre
ahojte! Chcela by som vedieť, či niekto z vás neštuduje náhodou hipologiu na SPU. Mám záujem o tento odbor, no neviem či mám nejakú šancu sa tam dostať. Ak tam niekto chodí, tak prosím napíšte... Otvor fórum »
11. 1. 2012 17:40
56
Som so svojou priateľkou už pol roka, všetko pekne klapalo, a teraz v nedeľu ráno mi napísala sms-ku že už so mnou nechce byť
na začiatok poprosím nepíšte mi tu prosím blbé komentáre, nemám na to fakt náladu :( poraďte len tí čo viete... som so svojou priateľkou už pol roka, všetko pekne klapalo,... Otvor fórum »
11. 1. 2012 17:11
19
Ako sa rychlo a efektivne ucit ????
Ako sa rychlo a efektivne ucit ???? Otvor fórum »
11. 1. 2012 16:33
20
Peroxid
Odfarbovali ste si už vlasy peroxidom?? Chystám sa ale furt ma všetci strašia že si to nesmiem nanášať na pokožku hlavy :D blbosť keďže to je na vlasy. . Otvor fórum »
11. 1. 2012 16:31
10
Tlačiareň HP F390
Zdravím. Mám problém s tlačiarňou HP F390. Teda multifunkčné. Asi rok som ju nepoužíval, nebola v nej farba ani papier no teraz ju zapnem dám novú farbu, papier no stále mi... Otvor fórum »
11. 1. 2012 16:29
5
Anjel hudby
Neviete, co sa s nim stalo? Je tu niekde pod inym nickom alebo zase odisiel z Birdzu? Vráti sa ešte? (?) Reč je o @richardulman AKA @loveistheanswer a asi aj ine nicky dake, ktore si nepamatam. Otvor fórum »
11. 1. 2012 16:10