Diskusie - 4632. stránka fóra
4
Skuska matematika-moznost zarobit si
Caute Dost mi hori pod zadkom takze zhanam niekoho kto by siel za mna na matiku na skusku, nejake limity, derivacie, matice, funkcie a nejaka teoria- ponukam 200 eur ked tak sa ozvite... Otvor fórum »
10. 1. 2012 01:50
29
Do rána hore a stále fit
nejake rady, ako vydrzat celu noc hore, byt pri tom sustredeny, a v skole zvladat vsetko v pohode? hmm:)..viem ze sa to neda uplne..ale nejake typy co ktomu dopomozu ; ) Otvor fórum »
10. 1. 2012 00:16
10
Príklad z fyziky
Ahojte, dúfam, že nejakí fyzikári ste ešte hore :D Učím sa na písomku zo zobrazovania a mám problém s dvomi príkladmi. 1. Predmet vysoký 2cm stojí 12cm od vrcholu guľového... Otvor fórum »
10. 1. 2012 00:08
40
Prve milovanie
Ahojte. Uz dlhsie nad tym uvazujem a fakt neviem co a ako. Som s mojim dievcatom uz dlhsie obaja mame 20 rokov no este sme d sa nemilovali. Raz sme sa okrajovo bavili na podobnu... Otvor fórum »
10. 1. 2012 00:03
24
Už sa vám stalo,,.
..že ste sa počas vzťahu zamilovali do niekoho iného? Ako ste sa zachovali? Otvor fórum »
9. 1. 2012 23:54
7
Náhradný rodič
Je tu niekto komu sa snaží cudzí človek nahradiť jedného z rodičov a vy sa s tým neviete zmieriť? Len tak sa pýtam... Otvor fórum »
9. 1. 2012 23:53
19
Ako by ste zhodnotili vase zimne prazdniny ????
Ako by ste zhodnotili vase zimne prazdniny ???? Otvor fórum »
9. 1. 2012 23:46
36
Keď počujem slovo "citrón", moja produkcia slín sa:
- ...väčšinou zvýši (...a práve slintám).
- ...zvykne zvýšiť, ale teraz nič.
- ...obvykle ostáva rovnaká.
Ďalšie možnosti »
9. 1. 2012 23:35- ...zvykne zvýšiť, ale teraz nič.
- ...obvykle ostáva rovnaká.
Ďalšie možnosti »
61
Chalani!!! Ak,,.
Ak poviete svojej priateľke že je pre vás najkrajšia na celom svete myslíte to vážne m či to len vravíte aby sa tešila ? Otvor fórum »
9. 1. 2012 22:48
29
Duchovia
Nehehe (hehe) , takáto téma na neskoršiu hodinu. Vyvolávali ste duchov? Ako to dopadlo? Prípadne popíšte, ako to prebiehalo a ták. PS: Búúúúú :O Otvor fórum »
9. 1. 2012 22:41
16
Červené víno, citróny
Potrebujem oddialiť alebo privolať krámy, proste mi vychádzajú na ten najhorší deň. Čiže robím menšiu štatistiku. Pomohli niektorej z vás tieto babské rady? ktorá metóda je spolahlivejšia? ... Otvor fórum »
9. 1. 2012 22:26
4
28
Spomienkové/reklamné tričká
Skvelá otázka ma napadla ked som nemohla zaspať! :D Máte doma nejaké tričká také tie nakríklad z konca základky alebo z nejakého tábora alebo tak? Alebo proste triko nejakej firmy,... Otvor fórum »
9. 1. 2012 21:58
2
Pozmené otázky na prijímačkách na LF UK v Bratislave
Ahojte, viem že na prijímačkach na medicinu LF UK v BA sú na prijímačkách upravené otázky (nie sú presne ako v podkladoch). Koľko ich bolo cca upravených? Boli to zmeny typu je/nie je? ... Otvor fórum »
9. 1. 2012 21:55
6
Nemčinári pomoc! Potrebujem len skontrolovať desať krátkych viet, či sú gramaticky správne.
1, Ich habe meinen Hund in auto vergessen. Er heule drei Uhr in meine Auto. Leute haben meinem Hund angeschaut. Sie haben Sloboda zvierat angeruften. Ich musste 50 euro bezahlen. ... Otvor fórum »
9. 1. 2012 21:54
24
Kto máte radi dubstep sem!
V poslednej dobe ma dosť chytil tento žáner, konkrétne skupina UKF... akurát, že veľa takýchto skupín nepoznám, máte nejaký tip na aj nejaké iné dubstepové skupiny? Koho konkrétne z tohto štýlu hudby počúvate?!! :D Otvor fórum »
9. 1. 2012 21:51
8
Študentský účet
Otázka znie:potrebujem podpis rodiča, ak nemám 18 a chcem si založiť účet v banke? (konkrétne TB) Otvor fórum »
9. 1. 2012 21:49- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 5 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 6 Trest za vniknutie do garáže
- 7 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 8 Jar prisla- Váš outfit ?☺️
- 9 Pes alebo fena