Diskusie - 4640. stránka fóra
20
Škola budúcnosti!
Ak by ste mali možnosť vybudovať celé školstvo odznova. bez akýchkoľvek obmedzení.. ako by vyzeralo? Budovy škôl, učebne, zariadenia, učitelia, vyučovanie? Otvor fórum »
8. 1. 2012 07:51
20
Vtipné historky/Trapasy
Podeľme sa o vaše smiešne príhody, ktoré sa vám stali. Píšte, nech sa máme na čom zasmiať :) Otvor fórum »
8. 1. 2012 01:51
49
Keď použijem kuchynský nôž iba na odkrojenie krajca/ov chleba
- dám nôž medzi špinavý riad/umyjem ho
- dám nôž naspäť medzi čístý riad
- zabodnem si nôž do srdca, ale skôr, než tak urobím, odpoviem vo fóre jednou z predchádzajúcich dvoch možností
Ďalšie možnosti »
8. 1. 2012 00:29- dám nôž naspäť medzi čístý riad
- zabodnem si nôž do srdca, ale skôr, než tak urobím, odpoviem vo fóre jednou z predchádzajúcich dvoch možností
Ďalšie možnosti »
31
Obľúbená postava z Rodiny Addamsovcov?
8. 1. 2012 00:24
15
STU BA
Chcem sa spýtať či niekto chodí na túto školu a presnejšie na odbory: biotechnológia a technológia potravín, chemické inžinierstvo alebo chémia, medicínska chémia a chemické materiály. A tým ďalšiu otázku aký to je odbor, čo sa... Otvor fórum »
8. 1. 2012 00:21
18
Bez myšky
existuje niečo také žeby som nepotrebovala myšku? :D že len tak by som klikala po monitore ako na dotykovke? :D Lebo raz sa kamoške pokazila myška tak si niečo nastavila a tak robila.. ale na LCD... ... Otvor fórum »
8. 1. 2012 00:16
14
MUNI pre Slovákov, chodí niekto zo Slovenska na túto školu?
Ahojte, chcela by som si dať tento rok prihlášku na fakultu socialnych štúdii, mediálna študia a žurnalistika alebo sociologia.. zaujíma ma, či môžeš písať články a práce po slovensky... to že je ťažké sa tam dostať... Otvor fórum »
7. 1. 2012 23:54
26
Spravil/a si v živote nejaký skutok na ktorý si fakt hrdý/á ?
Ak áno aký ? :D Ak nie tak serte nato :D :D Otvor fórum »
7. 1. 2012 23:53
7
Prekladateľstvo a tlmočníctvo UK
Študujete alebo plánujete študovať niekto prekladateľstvo a tlmočníctvo na UK v BA? Rozmýšľam, že by som si sem dala prihlášku ale neviem sa dostať k niektorým informáciám, čo by ma zaujímali. Neviete aká je šanca prijatia, ... Otvor fórum »
7. 1. 2012 23:32
11
Akadémia Policajného zboru v BA - katedra jazykov
Ahojte! Zaujímalo by ma, aké sú tam prijímačky - (telesná?), aké máte názory, skúsenosti... veľmi by mi to pomohlo... ďakujem :) Otvor fórum »
7. 1. 2012 23:14
6
Pesnička na waltz
Neviete niekto, ako sa volá jedna pesnička na waltz?... je taká pomalá, nespieva sa v nej, iba hudba... viem že to takto ťažko, ale ak ste mali venček, tak možno ste na ňu tancovali... Otvor fórum »
7. 1. 2012 23:11
3
Hudba v reklame
čaute lidi, neviete nahodou nazov songu čo ide v reklame na Markize na začiatku ako ukazuju harryho pottera akurat keď padá ten most? . . Otvor fórum »
7. 1. 2012 22:51
11
Google+
Používate google+? Alebo sa tam chcete zaregistrovať? Chodí tam niekto? Aké to je? Len so zvedavosti ma zaujíma aké to tam je a tak :) Otvor fórum »
7. 1. 2012 22:49
38
Nie a nie sneh ,,,,
Aj Vám to behá po rozume, tá desná predstava, že sa začína rok 2012 a sneh prevažne nikde? Otvor fórum »
7. 1. 2012 22:23PowerPoint 2003
Pozadie prezentácie... keď si zvolím predlohu, ako môžem meniť farby? viem zmeniť len farbu pozadia ale chcem zmeniť aj napr. : farbu odrážky a pod. poraďte prosíím Otvor fórum »
7. 1. 2012 22:23- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 5 Akej farby máte dnes socks
- 6 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 7 Trest za vniknutie do garáže
- 8 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 9 Jar prisla- Váš outfit ?☺️
- 10 Pes alebo fena