Diskusie - 4732. stránka fóra
3
Inzulínová pumpa
Je tu niekto, kto má osobnú skúsenosť s inzulínovou pumpou?? Chcela by som vedieť ako to je s cenou a či mu aspoň o trošku zlepšila život, atď. Otvor fórum »
9. 12. 2011 15:55
8
Pokemoni
Ahoj.. Prosím nevie niekto kde by som našla na nete časti pokemonov? :) Zadarmo hlavne. Dakujem. . Otvor fórum »
9. 12. 2011 15:02
15
Rekni že, človeče, na čom si viac pochutnáš?
Špenát, zelený ako tráva!##Cibula, biela akoo sneh!##Cesnka, liek boží!##Jablko, moc sladké!##Kapusta, zelená, takže zdravá!##Hrach, mnamimnam! Otvor fórum »
9. 12. 2011 14:53
46
Ako casto to chcete ?
ahojte otazky pre dievcata ktore maju chlapca . Ako casto to spolu robite ? odmietli ste ho niekedy ked po vas tuzil? chcete to viac vy alebo oni? vsimli ste si napr. ze to chcete s terajsim viac... Otvor fórum »
9. 12. 2011 14:30
8
Strojček na zuby,,.
Pred dvoma dňami mi dali dole strojček a zozadu zubov mi nalepili taký drôtik... ale dnes sa mi odtrhol a neviem čo mám robiť. Zubárka už neordinuje... Prosím Vás, nestane sa do pondelka s tými zubmi... Otvor fórum »
9. 12. 2011 14:28
25
Nová strana HSPK
http://spravy. pravda. sk/do-parlamentu-sa-tlacia-aj-horkyze-slize-hudba-bude-zniet-odvsadial-1fp-/sk-volby. asp?c=A111209_115141_sk-volby_p12 čo vy na to?? :D išli by ste ich voliť? :D Otvor fórum »
9. 12. 2011 14:05
48
Páči sa vám lesklé oblečenie?
Chcel by som sa spýtať, či už dievčat alebo chalanov, či sa im páčia lesklé bundy či vesty, či by niečo také nosili. Mne sa to páči a chcem počuť názor ostatných, ako to vyzerá.... Otvor fórum »
9. 12. 2011 13:32Radetzkeho pochod Joseph Roth
Nemá niekto tuto knihu doma?? Alebo pár ukazok z nej? Potesilo by :) Otvor fórum »
9. 12. 2011 12:52
3
Facebook - Blokovanie
Viem ze sa da BLOKOVAT osoba vzhladom na moj ucet (JA). Ale da sa blokovat niekto aj pre celu rodinu (ja + family) Otvor fórum »
9. 12. 2011 11:35
6
Zakladám kapelu
Zakladám kapelu kto ma záujem nech mi píše alebo nech napíše sem poprosil by som ziadne blbe komenty skušobna je vo Veľkom Krtíši (juh stred. Sr. ) skusobna plne vybavena ( ozvucenie ) mam aj spevaka a... Otvor fórum »
9. 12. 2011 10:23
16
Ako sa volá tá elektronická vec čo má čínsky názov a staráte tam o svoje zviera?
neviete? Otvor fórum »
9. 12. 2011 10:21
9
Boli ste niekedy studovat v zahranici ?
rozmyslala som nad tym ze by som sla studovat do zahranicia tak by som ocenila keby ste mi sem napisali ake ste s tym amli skusenosti a tak Otvor fórum »
9. 12. 2011 10:20
17
Strasne ziarlim co to znamena?
Ahojte mala som uz viacero vaznych vztahov ale nikdy som neziarlila dokonca som ich pustala aj s dievcatami von absolutne ma nenapadlo ze by mohli nieco riesit s inou aj ked som sa milila a podviedli ma. proste... Otvor fórum »
9. 12. 2011 10:17
9
Krásne a bolestivé
Budúci týždeň v sobotu ma čaká tanečný venček. Dámy, kúpila som si spoločenské topánky nie moc vysoké, ani moc nízke. Čo však riešim :D je neustále odierajúce sa nohy (presnejšie nad pätou). Silonky sú samozrejmosťou... Otvor fórum »
9. 12. 2011 08:47
7
Čo hovoríte na harmonizáciu daní a iné harmonizácie v EÚ a ich vplyv na Slovensko
Ja viem, ťažká téma na ráno :) Tak, čo? Otvor fórum »
9. 12. 2011 08:42
26
Polohy pri sexe
poznate prosím vas niake polohy , aby ste si užili ak ste vy alebo vaš partner/ka menší alebo vyšší ? .. myslím ked mate problem z výškou a neviete najsť vhodnu polohu aby sa vam to... Otvor fórum »
9. 12. 2011 08:28- 1 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 2 Akej farby máte dnes ponožky?
- 3 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Zeny, co vsetko si holite teraz v zime a ako casto? Alebo nechavate porast?
- 3 Aké máte dnes trenky?
- 4 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 5 Koľko času strávite cestovaním do práce a z práce (dohromady, tam aj s5)
- 6 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 7 Holky, ake ponožky máte na sebe?
- 8 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 9 Galéria v telefóne
- 10 Akej farby máte dnes ponožky?