Diskusie - 4742. stránka fóra
24
Prosím radu
hh.. viem že je to trochu blbé ale nesmejte sa že to neviem . 1. ako sa pridávaju do komentov smajlíky? okrem klasickéhoi :) :D :( 2. ako sa pridáva obrázok... Otvor fórum »
5. 12. 2011 18:20
7
Máte nejaké dobré knižky na učenie sa na písomné matury z AJ ?
Už som si urobila všetky B1 aj B2 maturitné testy a neviem čo dalej .. dajte nejake tipy, co vám pomohlo Otvor fórum »
5. 12. 2011 18:12Moje mafie
Ahojte ľudia. Ja som tiež objavil túto hru a zdá sa mi fajn. Založil som si vlastnú hru a potrebujem ju nejako rozbehnúť. Chystám sa robiť každý týždeň eventy prípadne nejaké krátke úlohy v priebehu dňa a... Otvor fórum »
5. 12. 2011 18:08
20
Ako si ju získať?
Mám nasledovný problém: Páči sa mi jedno dievča, ona o tom vie a vyjadruje sa v tom zmysle, že aj ja sa jej páčim. Ale často to aspoň podľa mňa tak nevyzerá, správam sa k nej... Otvor fórum »
5. 12. 2011 17:12
7
Nejde Internet
Mám taký problém že niekedy mi na notebooku prosto nejde internet. Zapnem mozillu a píše pripája sa... Môžem tam čakať pol hodinu no to nezmizne. Pripájam sa na susedovo wifi a mám i PC a tam ide internet v... Otvor fórum »
5. 12. 2011 17:12
23
Prečo sa Goethe neskloňuje ako Verne??? Vzory???
Prečo sa Goethe neskloňuje ako Verne? - obe sú zakončené na -e - už v druhom páde to nesedí... ---> G od Verne je... Otvor fórum »
5. 12. 2011 17:02
36
Čo si myslíte o anorexii?
:)Napíste všetko čo si myslíte o tejto chorobe.. a ak už niekto z vás tým prešiel alebo prechádza potešila by ma Tska; ) Ďakujem Otvor fórum »
5. 12. 2011 16:39
7
Pomoc s básňou
Vyzná sa niekto v básňach a vedel by mi pomôcť s rozborom? Friedrich Schiller Na Radosť Radosť, božia iskra krásna, dcéra z *Eĺýzia ty,... Otvor fórum »
5. 12. 2011 16:13
40
Žlté zuby
Dajte mi niakú radu ako si vybielim zuby , niakých spôsobom pri ktorom nemusím ísť na bielenie alebo niečo podobne . Ale zuby si umývam každý deň rano aj večer ale oni nie a nie vybieliť . ... Otvor fórum »
5. 12. 2011 16:02
2
GSM/EGSM frekvencie v USA
Dobrý deň, objednal som si nový telefón /Nokia 1616/. Na stránke výrobcu píše že funguje na frekvenciách GSM 850/1900 a EGSM 900/1800. Budúce leto idem do USA,... Otvor fórum »
5. 12. 2011 15:56
29
Ako sa správate na prvom rande?
- Dokonalo-snažím sa ukázať v tom najlepšom svetle.
- Tak ako obyčajne-správam sa ako keď som s kamarátmi, o nič predsa nejde
- Ešte som nemal/a rande.
Ďalšie možnosti »
5. 12. 2011 15:16- Tak ako obyčajne-správam sa ako keď som s kamarátmi, o nič predsa nejde
- Ešte som nemal/a rande.
Ďalšie možnosti »
6
Pausal - v com pokracovat? U ktoreho operatora?
Caute, za 3 tyzdne mi konci pausal "Podla Seba 5" od ruzovych, ktory za cenu 30E obsahoval: - 400 SMS do vs. sieti - 1GB internet ... Otvor fórum »
5. 12. 2011 15:15
30
Chce ma vlasne ??
Som zalubena do jedneho chlapca nie je z naseho mesta je z Revuckej lehoti . Neviem ci o mna stoji . Velmi sa mi paci a rada by som bola keby sa mi prihovoril alebo mi povedal ze ma nechce... Otvor fórum »
5. 12. 2011 14:36
18
Čo ti pomáha pri učení?
CHcem sa spýtať, na nejaké tipy, rady, ako si spríjemniť učenie... aby išlo ľahšie :D či pri učení počuvate hudbu, alebo potrebujete ticho..:P Otvor fórum »
5. 12. 2011 14:30- 1 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 2 Akej farby máte dnes ponožky?
- 3 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Zeny, co vsetko si holite teraz v zime a ako casto? Alebo nechavate porast?
- 3 Aké máte dnes trenky?
- 4 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 5 Koľko času strávite cestovaním do práce a z práce (dohromady, tam aj s5)
- 6 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 7 Holky, ake ponožky máte na sebe?
- 8 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 9 Galéria v telefóne
- 10 Akej farby máte dnes ponožky?