Diskusie - 4742. stránka fóra
6
Pausal - v com pokracovat? U ktoreho operatora?
Caute, za 3 tyzdne mi konci pausal "Podla Seba 5" od ruzovych, ktory za cenu 30E obsahoval: - 400 SMS do vs. sieti - 1GB internet ... Otvor fórum »
5. 12. 2011 15:15
30
Chce ma vlasne ??
Som zalubena do jedneho chlapca nie je z naseho mesta je z Revuckej lehoti . Neviem ci o mna stoji . Velmi sa mi paci a rada by som bola keby sa mi prihovoril alebo mi povedal ze ma nechce... Otvor fórum »
5. 12. 2011 14:36
18
Čo ti pomáha pri učení?
CHcem sa spýtať, na nejaké tipy, rady, ako si spríjemniť učenie... aby išlo ľahšie :D či pri učení počuvate hudbu, alebo potrebujete ticho..:P Otvor fórum »
5. 12. 2011 14:30
3
Vzťah
Chodyli by ste s opačným pohlavím v prípade, ak by daná osoba mala meno také ako vy, len v opačnom rode ? Ja si myslím, že štát by to mal hodnotiť ako incest. Otvor fórum »
5. 12. 2011 14:13
20
Are you a dreamer? /lucid/
Ahoj. Tak by ma zaujimalo, kolko je vas tu lucidnych snilkov? Nemam na mysli tych, co mali LD dvakrat za zivot aj to nevedia ako a hned sa zobudili. Otvor fórum »
5. 12. 2011 14:04
34
Vaša najlepšia metalová skupina, potom od nich pesnicky
Napiste vasu najoblubenejsiu skupinu metalovu a pod tym este 10 najlepsich pesniciek MOJ VYBER 1. SlipKnoT (Stamina, Do Nothing/Bitchslap, Duality) 2. System of a Down (Suite-Pee, Ddevil, ... Otvor fórum »
5. 12. 2011 13:26
9
Študuje niekto externe psychológiu na Komenského v Bratislave?
Ak áno, analyzujte to, zdieľajte pocity :P Či je to vôbec zvládnuteľné v externej forme, aká je náročnosť prijímacieho konania a podobne. Ďakujem Otvor fórum »
5. 12. 2011 10:24
14
úprava rozmazaných fotiek
Ahojte... mám pre vás otázku. Dá sa upraviť fotka ktorá je rozmazaná?... potrebujem to súrne, prosím poradte mi program kde by sa to dalo upravit....dakujem pekne :) Otvor fórum »
5. 12. 2011 08:43
4
Štúdium na Fakulte ekonomiky a manažmentu na SPU
chcem sa spýtať či niekto študuje na SPU na FEM-ke a či je to velmi náročné... chcem tam ísť, ale s matematikou som na nízkej úrovni a bojím sa že to nebudem zvládať... ??? Otvor fórum »
4. 12. 2011 23:02
52
Aký máte názor na Kollára (šéfa odborárov lekárov)? + prečo
4. 12. 2011 22:43
15
Pravo
Ahoj co poviete da sa dostat na Slovensku na nejaku pravnicku skolu nie sukromnu bez znamosti?..strasne by som chcela studovat pravo ale neviem ci mam sancu sa tam dostat..kedze viem ze vsetci su tam po znamosti..studujem momentalne gymnazium Otvor fórum »
4. 12. 2011 22:18
46
Dokedy môžete bývať vonku? (cez víkendy a tak)
4. 12. 2011 22:07
41
Máte radi medovinu ?
Prichádzajú Vianoce :/ Aj keď sa na zasrané Vianoce neteším, nevadí, potešilo ma aspoň to, že s nimi prišli do miest trhy..A keď že sa mi minulý rok podarilo brigadkovať ako predajca medoviny, prvý-krát som mal... Otvor fórum »
4. 12. 2011 21:55
19
Slúchatká
Zdravím :) Máte niekto skúsenosť s týmito slúchatkami? Ak áno, aké sú? Vedeli by ste mi poradiť nejaké iné, ktoré by boli pomerne kvalitné? http://www. alza. sk/canyon-cnl-hp03s-d247546. htm#foto http://www. alza. sk/canyon-cnl-hp03j-d244513 Otvor fórum »
4. 12. 2011 21:29- 1 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 1 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 2 Akej farby máte dnes socks
- 3 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 6 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Boomeri
- 4 Aký máte dnes outfit ?
- 5 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 6 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 7 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 10 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- Tak ako obyčajne-správam sa ako keď som s kamarátmi, o nič predsa nejde
- Ešte som nemal/a rande.
Ďalšie možnosti »