Diskusie - 4744. stránka fóra
13
Dá sa zmeniť formát videa?
Ako áno tak ako, prosím? Pretože mám jedno video ale vo formáte mp. 3 a potrebujem to dostať do formátu mp. 4 Otvor fórum »
4. 12. 2011 17:59
16
Myslíte si že tyrana je správna vec ako vyriešiť nejaký problém?
4. 12. 2011 17:30
5
Fn
Kedysi mi na notase skratka FN fungovala tak ze czdy som ju videl na monitore vlastne vsetky klavesi aj tab ked sa zapli ci numericka klavesa :/ mam WIN 7 neviete ci sa to da nikede nastavit ? Otvor fórum »
4. 12. 2011 17:04
17
Do ktorej krajiny sa vybrať keď chce človek zarobiť?
Zdravím, po novom roku sa chystám na prácu do zahraničia avšak chcem sa opýtať niekoho z Vás či nemá nejaké konkrétne skúsenosti. V ktorej krajine europy je to s platmi také najprijatelnejšie a najvýhodnejšie. Viem že budem... Otvor fórum »
4. 12. 2011 16:58
53
Čo si myslíte o vzťahu v ktorom 14- ročná baba chodí s 20-ročným chalanom ? Je to veľký vekový rozdiel ?
- Myslím si, že je to v pohode.
- Pokiaľ majú obidvaja rozum tak v poriadku.
- Kým mu neide o sex, tak dobre.
Ďalšie možnosti »
4. 12. 2011 16:57- Pokiaľ majú obidvaja rozum tak v poriadku.
- Kým mu neide o sex, tak dobre.
Ďalšie možnosti »
10
Potrebujem pomoc s moderovaním stužkovej.
potrebovala by som hlavne tych čo mali tento rok minulý rok stužkovu od vas nejake tie texty čo ste rozprávali len chcem vedieť ako to asi vyzerá ... dosť ma tlačí termín takže by ste mi velmi pomohli. ... Otvor fórum »
4. 12. 2011 16:21
58
Píšete si s rovnakým pohlavím ? (neplatí ak sa poznáte osobne)
4. 12. 2011 16:19
24
AVON- lady
pls nejaka baba, ktora to to robila alebo robi. chela by som sa spytat ake su zarobky ake podmienky (vek, ci treba objednat z kazdeho katalogu... ) a ci je to celkovo vyhodne Otvor fórum »
4. 12. 2011 16:01
19
Hra
Popíš svoj posledný pobyt na záchode názvom filmu alebo pesničky. napr: Desmod-Hemeroidy, Titanic.... nechutné ale kreatívne ; -) Otvor fórum »
4. 12. 2011 15:53
41
Nemyslíte si, že na december je trochu málo snehu?
Aj keď bývam v Bratislave, snežilo tu iba raz a o chvíľu sú Vianoce. Nemyslíte si, že je to trochu blbé? Ja, osobne, mám radšej keď sa cez Vianoce pozriem... Otvor fórum »
4. 12. 2011 15:04
54
Vianoce
Viacerí sa pýtali, čo kúpiť tomu, alebo tomu na vianoce... ja sa spýtam opačne čo by ste chceli dostať pod stromček? Otvor fórum »
4. 12. 2011 14:54
44
Ako dlho vám trval prvý menzes?
Ahojte pre niekolkymi dnami som dostala prvy -krat menzes... uz ho mam 4 den... vy ste ako dlho mali prvy menzes ?? ( myslim kolko dni ) :D :) P. S. krvácam stale... Otvor fórum »
4. 12. 2011 14:52
22
Páči sa vám keď má niekto dvojfarebné oči? (nie každé inak, dve farby v jednom oku)
- Áno, aj ja také mám a páčia sa mi
- Áno, škoda že ja teké nemám
- Áno, ale práve tie moje sú škaredé
Ďalšie možnosti »
4. 12. 2011 14:31- Áno, škoda že ja teké nemám
- Áno, ale práve tie moje sú škaredé
Ďalšie možnosti »
26
Videnie do budúcnosti pomocou snov
V poslednej dobe sa mi veľmi často stáva že sa mi sníva niečo čo sa mi vždy cca. do 3 dní aj splní. Nebolo by na tom možno nič divné ale vždy je to v spojitosti s tou... Otvor fórum »
4. 12. 2011 14:24
5
Notebook
http://copos. ekatalog. biz/katalog. aspx myslite že je to dobry NB ? chcem aby mi tam šli aj nejake tie novšie hry Otvor fórum »
4. 12. 2011 13:59
2
Chcem stiahnuť film, nie vírus -RiseUp
čaute pomôžte mi..možno to nie je až taký známy film, keď nájdem niečo tak fest čudné stránky to sú ..aspoň s titulkami Ak ho niekto nájde prosím pošlite mi link :) Otvor fórum »
4. 12. 2011 13:42- 1 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 4 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 2 Akej farby máte dnes socks
- 3 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 6 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 7 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Boomeri
- 4 Aký máte dnes outfit ?
- 5 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 6 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 7 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 10 Ktorý bod by ste dali do politického programu?