Diskusie - 4744. stránka fóra
7
Poznáte niekto program podobný ako Guitar Pro?
... bohuzial mi guitar pro uz nepojde lebo ... (pirat version) :P a nemam naladu preinstalovat cely Windows , tak či nahodou nepoznate nieco podobne pre samoukov . Otvor fórum »
4. 12. 2011 20:55
6
Neviete ako sa volá táto pesnička vo videu ?
Neviete ako sa volá táto pesnička ? :) http://www. youtube. com/watch?v=TMXO9WNROJ4& feature=share Otvor fórum »
4. 12. 2011 20:50
7
Twilight 4:je niekde online?
Prosím neviete mi niekto poradiť , kde by som si túto časť kukla online?Hľadám na googli ale stále nič. Snažila som sa ho aj stiahnuť , ale už ked skoro je stále mi to zruší... Otvor fórum »
4. 12. 2011 20:48
14
PhD. po slovensky,,.
ako sa to správne prečíta, péhádé, alebo píejdždí? :D ja viem, že je to možno divná otázka, ale v živote som nepočula nikoho povedať tú prvú možnosť... Otvor fórum »
4. 12. 2011 19:56
11
Názov pesničky
ospravedlnujem sa za takéto fórum, nieje to vôbec životne dôležité, ale spomenula som si na jednu pesničku, čo fičala dávno dávno. netuším už o čom bola, kto ju spieval, dokonca neviem ani melódiu. ... Otvor fórum »
4. 12. 2011 19:39
66
Akú pesničku akurát počúvaš?
ak teraz niečo počúvaš, aká pesnička je to? a štýl? :D :) nudím sa... :D btw ja počuvam smola a hrušky fajčit treba :D už asi 100. krát dokola :P Otvor fórum »
4. 12. 2011 19:31
10
Otras mozgu
Vraj keď má niekto otras mozgu tak by sme ho nemali nechať zaspať. Pls vie mi niekto povedať prečo? diki /na googli som hľadala, nech som akokoľvek zadala text nič mi nenašlo/ Otvor fórum »
4. 12. 2011 19:12
34
Mikulášovanie
Ahojte. Chodili ste niekedy po ,, Mikulášovaní ".. ? Myslím tak, že ste sa zobrali na večer pred 6. decembrom, prezliekli za anjela, čerta a Mikuláša a šli ste po domoch a strašili deti. ... Otvor fórum »
4. 12. 2011 18:56
12
Odblokovanie mobilu
čaute, kamaratka ma xperiu x10 mini a ked si ju chcela odomknuť tak musela tam niečo zadať..no a teraz sa jej to nejak neda asi mala veľa zlých pokusov tak sa chcem spytať či neviete či by sa to dalo... Otvor fórum »
4. 12. 2011 18:37
23
Pre chovateľov potkanov:
Mám 2 potkanov a sú strašne milí a pekní... dokonalý potkaníkovia. Len by ma zaujimalo, prečo mi čúrajú na ruku..respkt. akoby ma značkovali. Aká to má dôvod? Je to dobrý znak alebo zlý? Otvor fórum »
4. 12. 2011 18:25
13
Dá sa zmeniť formát videa?
Ako áno tak ako, prosím? Pretože mám jedno video ale vo formáte mp. 3 a potrebujem to dostať do formátu mp. 4 Otvor fórum »
4. 12. 2011 17:59
16
Myslíte si že tyrana je správna vec ako vyriešiť nejaký problém?
4. 12. 2011 17:30
5
Fn
Kedysi mi na notase skratka FN fungovala tak ze czdy som ju videl na monitore vlastne vsetky klavesi aj tab ked sa zapli ci numericka klavesa :/ mam WIN 7 neviete ci sa to da nikede nastavit ? Otvor fórum »
4. 12. 2011 17:04
17
Do ktorej krajiny sa vybrať keď chce človek zarobiť?
Zdravím, po novom roku sa chystám na prácu do zahraničia avšak chcem sa opýtať niekoho z Vás či nemá nejaké konkrétne skúsenosti. V ktorej krajine europy je to s platmi také najprijatelnejšie a najvýhodnejšie. Viem že budem... Otvor fórum »
4. 12. 2011 16:58
53
Čo si myslíte o vzťahu v ktorom 14- ročná baba chodí s 20-ročným chalanom ? Je to veľký vekový rozdiel ?
- Myslím si, že je to v pohode.
- Pokiaľ majú obidvaja rozum tak v poriadku.
- Kým mu neide o sex, tak dobre.
Ďalšie možnosti »
4. 12. 2011 16:57- Pokiaľ majú obidvaja rozum tak v poriadku.
- Kým mu neide o sex, tak dobre.
Ďalšie možnosti »
10
Potrebujem pomoc s moderovaním stužkovej.
potrebovala by som hlavne tych čo mali tento rok minulý rok stužkovu od vas nejake tie texty čo ste rozprávali len chcem vedieť ako to asi vyzerá ... dosť ma tlačí termín takže by ste mi velmi pomohli. ... Otvor fórum »
4. 12. 2011 16:21- 1 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 2 Akej farby máte dnes ponožky?
- 3 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 4 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Zeny, co vsetko si holite teraz v zime a ako casto? Alebo nechavate porast?
- 3 Aké máte dnes trenky?
- 4 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 5 Koľko času strávite cestovaním do práce a z práce (dohromady, tam aj s5)
- 6 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 7 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 8 Holky, ake ponožky máte na sebe?
- 9 Galéria v telefóne
- 10 Akej farby máte dnes ponožky?