Diskusie - 4809. stránka fóra
51
Malee prsia,,.
Ahoj..neviete z čoho najviac rastú prsia?.. z mieka z mesa blá blá blá to viem..ale myslím nieake cviky na podporu rast prisníkov... Otvor fórum »
12. 11. 2011 11:03
44
Máte radi dejiny? Typujem že mnohí z vás nie,,ale predsa, nájde sa tu niekto?
Ja ich mám rada... ale len tie čo ma ozaj zaujmú... a čo vy? Ktoré obdbie z minulosti máte najradšej? :D Otvor fórum »
12. 11. 2011 10:05
3
Nabíjačka na notbook
Ahojte, mám taký problém, že mám tri roky uz notbook, a toto je už druha nabijacka, co nejde. Prvá sa mi pokazila, chyba bola v nabijacke, a tato druha blbne tiež, no vyzera to, že problem nie je v nabijacke,... Otvor fórum »
12. 11. 2011 09:52
14
Gynekolog
ahojte mam 14 rokov a meska mi menstruacia uz dost dlho cize potrebuje ist ku gynekologovi . chcem sa spytat ci tam moze st so mnou aj 18-rocna sestra kedze moji rodicia sa rozviedli a s mamou nezijem dakujem. Otvor fórum »
12. 11. 2011 09:03
37
Takže , víno alebo pivo ( teraz tuto teraz ) a ked nepijete tak nehlasujte
Víno##Pivo Otvor fórum »
12. 11. 2011 00:57
13
Doplňte
FACEBOOK - "I peed. " TWITTER - "I need to pee. " FOURSQUARE - "This is where I pee" QUORA - "Why am I peeing?" YOUTUBE - "Look... Otvor fórum »
12. 11. 2011 00:04
7
Zamŕzanie notebooku
Zdravím, mám takýto problém - keď si zapnem notebook, po zadaní hesla chvíľu ide (tak 2-3 minúty) a potom zamrzne. Obrazovka svieti, ale kurzorom nepohnem, nepomáha ani ctrl+alt+delete. Môžem... Otvor fórum »
11. 11. 2011 23:30
6
Topanky
ahojte... vedel by mi niekto pomoc ako by som mohla najst na googli fotky takych svietiacich botasiek od nike?..ale svieti iba podrazka ostatne nie..potrebujem vediet ako sa to vola a uz som skusila hladat ze neonove topanky, svietacie... Otvor fórum »
11. 11. 2011 22:30
58
Čo by ste robili? Situacia:
Si sam doma, je noc. Už si v posteli, chystas sa spať, ked zrazu v inej miestnosti začuješ že tam niekto je/alebo počuješ že sa niekto zakrada do domu. Čo by si robil? Otvor fórum »
11. 11. 2011 22:24
65
Kde najvýchodnejšie v rámci Slovenska ste boli? (V komente upresnite)
- Len niekde v rámci Bratislavského, Trnavského, Nitrianskeho alebo Trenčianskeho kraja
- Kysuce, Orava, Liptov, Horehronie, Hont, Novohrad, Gemer...
- Spiš, Šariš, košické okolie
Ďalšie možnosti »
11. 11. 2011 22:10- Kysuce, Orava, Liptov, Horehronie, Hont, Novohrad, Gemer...
- Spiš, Šariš, košické okolie
Ďalšie možnosti »
16
Zelený čaj
Počula som, že za deň by sa malo vypiť maximálne pol litra zeleného čaju. Je to pravdu? Može to mať nejakú zlý účiok, keď ho pijem dajme tomu liter alebo liter a pol? :) Otvor fórum »
11. 11. 2011 21:57
40
Stredna
No nezvyknem si...... vam sa paci ze uz na strednej vam vykaju ucitelia ... ja si pripadam potom ako staraa :DD Otvor fórum »
11. 11. 2011 21:29- 1 Ktoré meno sa vám páči viac?
- 2 Ako utierate prach?
- 3 Váš dnešný outfit v tomto teplom obdobím☺️?
- 4 Na akom jedle/potravine si aktuálne najviac "ulietavate"?
- 1 By som sa porozprával rád s vedúcou, či jej nevadí
- 2 Ktoré meno sa vám páči viac?
- 3 Ako utierate prach?
- 4 Váš dnešný outfit v tomto teplom obdobím☺️?
- 5 Na akom jedle/potravine si aktuálne najviac "ulietavate"?
- 1 Svoju ženu (ak by bola)
- 2 Je aj vo vašom meste bytová kríza?
- 3 Viete kolko CO2 je v atmosfere v percentach ? Dajte tip, odpoved v @1
- 4 By som sa porozprával rád s vedúcou, či jej nevadí
- 5 Poznáte rozdiel medzi odpisom a výpisom z registra trestov?
- 6 Ktoré meno sa vám páči viac?
- 7 Ako utierate prach?
- 8 Váš dnešný outfit v tomto teplom obdobím☺️?
- 9 Na akom jedle/potravine si aktuálne najviac "ulietavate"?