Diskusie - 4816. stránka fóra
6
Delishop
Vie niekto, čo sa stalo s Delishop-om? Aké je nakoniec ich logo? Otvor fórum »
9. 11. 2011 18:44
10
I. západoslovenský turnaj v debatovaní - 11. -12. 11. 2011 Bratislava
Je tu niekto, kto sa zúčastí? :) Otvor fórum »
9. 11. 2011 18:42
28
Obliali ste už niečím notebook?
Stalo sa? Prežil? Ja vždy tak trpnem ked mam napoj/tekutinu na jednom stole s ntb alebo v jeho blizkosti :D Otvor fórum »
9. 11. 2011 18:33
16
Neviem
Takže takto ... Spoznal som jedno dievča ona mi prišla strašne super a je je doteraz a chcel by som byt viac než jej kamarat a tak som jej to povedal . Ona mi na to povedala že je to... Otvor fórum »
9. 11. 2011 18:33
29
♀ a ♂
Čo čakáte od svojho/jej partnera/ky ? Na čo sa chcete uňho/u nej spolahnúť ? Čo všetko chcete aby pre vás bol/a ? Aké by mal/a mať vlastnosti ? Otvor fórum »
9. 11. 2011 18:26
5
MegaTrip
Ahojte Našiel by sa niekto kto by sa pridal a využil akciu "vlak a lidl" na cestu po SR? Mám naplánovanú super trasu cez celé Slovensko. Cca 1000km (BA-> KE-> PP-> Tatry....)... Otvor fórum »
9. 11. 2011 18:26
38
Ktorý (sitcom, seriál, film, reláciu atd,,. ) máte najradšej?
9. 11. 2011 18:12
5
Štúdium v Británii
Studujete niekto na univerzite v Britanii? Najlepsie teda v Anglicku ? Vedeli by ste mi poradiť školu, ktorá je naozaj dobrá ? Samozrejme, že nemyslím Cambridge alebo Oxford. Skôr niečo také kúsok nad priemer ale za prijtelnú... Otvor fórum »
9. 11. 2011 17:32
15
Ťažká otázka
Zdravím, už 5 rokov zháňam jednu pesničku a až teraz ma napadlo že sa môžem spýtať tu :-) V klipe je chlap na elektrickom kresle a okolo behajú policajtky (ale že ECHT policajtky)....zdá... Otvor fórum »
9. 11. 2011 17:06
3
Úprava videa z mobilu
Keď dám na PC video z mobilu, a chcela by som ho pred tým, ako bude na You Tube upraviť, je to možné? /upraviť-zostrihať, pridať hudbu, urobiť spomalený záber/ ? Otvor fórum »
9. 11. 2011 16:58
1
Bezdrotova bezpec. kamera
Potreboval by som poradit. Potrebujem bezdrotovu kameru aj s nocnym videnim, ktora svoj obraz prenasa do TV, nie do PC taku uz mam... Dajte nejaky typ, pripadne link. Dosah 100m cca Otvor fórum »
9. 11. 2011 16:55
17
Spoločníčka
Ahoj baby, neviete prosím vás o nejakej agentúre ktorá sprostredkuváva spoločníčky, ale originál spoločníčky, napríklad na akcie a podobne, nie prostitútky, ktoré sú často nazývaná spoločníčkami. Rada by som robili normálnu spoločníčku(nie štetku) ale... Otvor fórum »
9. 11. 2011 16:36
12
Súrne! prezent
Nejde mi otvoriť túto prezentáciu. tú prvú .. Matej korvín lenka lenková. čo mám s tým robiť, ? súrne to potrebujem ale v mojom power pointe to proste nejde otvoriť. ... Otvor fórum »
9. 11. 2011 16:11
20
Ktorý film z Harry Potter série je tvoj najobľúbenejší?
- Harry Potter a Kameň mudrcov
- Harry Potter a Tajomná komnata
- Harry Potter a Väzeň z Azkabanu
Ďalšie možnosti »
9. 11. 2011 15:53- Harry Potter a Tajomná komnata
- Harry Potter a Väzeň z Azkabanu
Ďalšie možnosti »
- 1 Ktoré meno sa vám páči viac?
- 2 Ako utierate prach?
- 3 Na akom jedle/potravine si aktuálne najviac "ulietavate"?
- 4 Váš dnešný outfit v tomto teplom obdobím☺️?
- 1 By som sa porozprával rád s vedúcou, či jej nevadí
- 2 Ktoré meno sa vám páči viac?
- 3 Ako utierate prach?
- 4 Na akom jedle/potravine si aktuálne najviac "ulietavate"?
- 5 Váš dnešný outfit v tomto teplom obdobím☺️?
- 1 Svoju ženu (ak by bola)
- 2 Je aj vo vašom meste bytová kríza?
- 3 Viete kolko CO2 je v atmosfere v percentach ? Dajte tip, odpoved v @1
- 4 By som sa porozprával rád s vedúcou, či jej nevadí
- 5 Poznáte rozdiel medzi odpisom a výpisom z registra trestov?
- 6 Ktoré meno sa vám páči viac?
- 7 Ako utierate prach?
- 8 Na akom jedle/potravine si aktuálne najviac "ulietavate"?
- 9 Váš dnešný outfit v tomto teplom obdobím☺️?