Diskusie - 4881. stránka fóra
12
Fifa 12
Prosím vás máte ju niekto? Chel by som sa spýtať či mál s ňou niekto problém ako ja že ju nainštaloval naskočila mu obrazovka fifa 12 a hneď sa vypla ... ak hej spravili ste to? a ako? ..... Otvor fórum »
18. 10. 2011 15:05
11
Plavanie a behanie
smiem sa spytat ci pravidelne plavanie a beh by mi umoznili zachranit moju zivotnu uroven teda formu ktoru som si vybudoval pomocou posilnovania? Otvor fórum »
18. 10. 2011 14:59
39
Ach ten vek,,
Nie je niečo so mnou v poriadku. (?) Fakt že nechcem mať 17, lebo mám pocit že to najkrajšie obdobie sa mi už chýli ku koncu... A pritom, všetcichcú byť "veľkí", dospelí..... a ked som mala 15 nechcela... Otvor fórum »
18. 10. 2011 13:02
22
Vodičák som,,.
- si ešte nespravil/a.
- spravila/a na prvý krát.
- spravila/a na druhý krát, kvôli testu.
Ďalšie možnosti »
18. 10. 2011 12:47- spravila/a na prvý krát.
- spravila/a na druhý krát, kvôli testu.
Ďalšie možnosti »
15
Keď píšete blog,
robíte to iba pre vlastné potešenie, je to forma realizácie, ventilu, sebauspokojenia a je vám jedno, kto si čo myslí o spôsobe alebo úrovni vašej tvorby, alebo je v tom aj snaha vyhovieť čitateľovi, ... Otvor fórum »
18. 10. 2011 11:42
5
Poštové technológie a služby
Chcel by som sa opytat, ci mate niekto skusenosti s odborom Poštové technológie a služby na Zilinskej univerzite. Vyzera to celkom zaujimavo, az na to, ze neviem, co konkretne obsahuje harmonogram studia. Nepoznate niekoho,... Otvor fórum »
18. 10. 2011 07:25
10
Pekáreň chleba
chcela by som kúpiť domácu pekáreň chleba. máte ju niekto? akú odporúčate? počula som, že lepšia je 1-háková, ale neviem akú vybrať. pls, poraďte, vďaka. (som v Kanade, takže do slovenského obchodu... Otvor fórum »
18. 10. 2011 06:43
3
Zubná technika
Viem ze tieto temy o VŠ Vam uz lezu na nervy a konecne sa ukoncilo prijimackove aj zaciatkovo-ročné sialenstvo. ALE! Nechodi tu niekto na zubnu techniku do BA (tusim inde sa to ani studovat na VS neda) ? Resp.... Otvor fórum »
17. 10. 2011 23:53
32
Rodina
Máte v rodine nejakú osobu, ktorú neznášate a ktorú by ste najradšej vykopli niekam na Mars? (Mám na mysli aj tety, strýkov, sesternice a pod. ) Otvor fórum »
17. 10. 2011 23:22
55
Nepodstatná otázka,
ale predsa... je pre vás dôležité stotožniť sa so svojím nickom? a keď sa vám to nepodarí, ako to riešite? Otvor fórum »
17. 10. 2011 22:22
23
Materializmus alebo idealizmus ? Prečo ?
17. 10. 2011 21:54
1
Testy ku daným prednáškam
http://www. noska. estranky. cz/clanky/ekonomia-poznamky/ekonomia-poznamky. html Ahojte, nevedeli by ste niekto, kde nájsť testy k takýmto (alebo podobným) prednáškam? :) dakujem Otvor fórum »
17. 10. 2011 21:29- 1 Je to hanba keď máte 30+ a nosíte obedár do práce?
- 2 Je to hanba ked mate 30+ a este ste nemali sex?
- 3 Aká je tvoja hmotnosť?
- 1 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 2 Je to hanba keď máte 30+ a nosíte obedár do práce?
- 3 Si fatphobic?
- 4 Je to hanba ked mate 30+ a este ste nemali sex?
- 5 Je to k nevíře. Je to v piči, koniec je
- 6 Aká je tvoja hmotnosť?
- 7 Kúpiš slovenské dlhopisy?
- 1 Je to hanba keď máte 30+ a chodíte na Birdz?
- 2 Kedy ste mali naposledy sex?
- 3 pumpa
- 4 Aké je tvoje najobľúbenejšie písmenko? Uveď maximálne 3
- 5 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 6 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 7 Koľko krát za deň jedávate takto cez víkend?
- 8 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?
- 9 Je to hanba keď máte 30+ a nosíte obedár do práce?
- 10 Si fatphobic?