Diskusie - 4903. stránka fóra
7
Protest lekárov
Aj vy si myslíte, že lekári sú nenažraní a nevedia kedy majú dosť ? Je úplne úbohé, že sa vyhrážali odchodom, prečo by štát mal zvyšovať platy nejakým mäsiarom a nie povedzme učiteľom ? Lekári si myslia,... Otvor fórum »
9. 10. 2011 22:04
24
Baby, ktoré sa vyznáte: aká je najlepšia značka farbiaceho šampónu na vlasy?
P. S. :Ak máte link tak pošlite budem vám povďačná ; ) :) P. S. S. : chcela by som niečo blonďavé Otvor fórum »
9. 10. 2011 21:53
2
Slovíčko po anglicky :P
Toto by ais vedeli iba taký ľudia ktorý boli niekde v zahraničí :D Potrebujem vedieť ako sa po anglicky povedia... no keď bývajú detské kútiky tak tam sú také "bazény" s tými guličkami v ktorých sa detí hrajú... ak... Otvor fórum »
9. 10. 2011 21:51
5
Filmy
Nepoznáte nejaké teen komédie, niečo také ako Snowborďáci a Rafťáci? Otvor fórum »
9. 10. 2011 21:34
8
25
Bicykel km/h
Aká je asi tá priemerná rýchlosť na normálnom bicykli v km/h? Chôdza je 5 km/h... a bicykel? Otvor fórum »
9. 10. 2011 21:02
15
Ahojte chcela by som sa vas opytat ci je podla vas dobra tema na soc novodobe nelatkove zavislosti
ahojte chcela by som sa vas opytat ci je podla vas dobra tema na soc novodobe nelatkove zavislosti .. a ci neviete nahodou o nejakej literature alebo co by som mohla vlastne o tom pisat ?? dakujem za rady :)) Otvor fórum »
9. 10. 2011 20:50
48
Vy, čítajúci knihy, môžte na chvíľku ?
Ahojte:) Obraciam sa na vás s prosbou o pomoc a spoluprácu. Ide o prácu do školy, v ktorej sa zaoberám čítaním. Vás by som chcela poprosiť, či by... Otvor fórum »
9. 10. 2011 20:43
45
Gymnazisti, chcem sa s niečím poradiť
Píšem v mene mojej mladšej sestry. Je deviatačka a chce ísť na gymko . V 6. ročníku mala čisté jednotky v siedmom a osmom skoro samé dvojky. Chce vedieť či by ju prijali . Či si... Otvor fórum »
9. 10. 2011 20:31
5
Čo si myslíte o obchode pre umelcov www.maliarskeplatno..?
Jedná sa o seriózny obchod, mám priame skusenosti##Nemám priame skúsenosti, ale mám kladné referencie z počutia##Nepočul som ešte o tejto stránke, ale v budúcnosti si ju nakliknem##Ešte som nepočul o tomto obchode, a ani nijako zvlášť... Otvor fórum »
9. 10. 2011 20:30
45
Akú hudbu by ste zvolili na predvedenie zosíku?
zdravím. nazov hovorý za všetko. Prosím zdržte sa komentov typu: zlatokopky, palcuj ryť....... Myslým to vážne. Neviem čo zvoliť na predvedenie. to čo ja počúvam tak to by nerobylo dobrý dojem :(... Otvor fórum »
9. 10. 2011 19:50
4
Neviete kde stiahnem datadisky do sims 1?
Ahoj, chcem si stiahnut sims 1, základnú verziu mám doma, potrebujem k nej stiahnut datadisky, nepoznáte niekto nejakú dobrú stránku? Dakujem :-) P. s. Nie, nezaspala som dobu, mám... Otvor fórum »
9. 10. 2011 19:41
26
Davivy reflex
ma tu niekto z vas davivy reflex? ako sa da proti tomu bojovat? Otvor fórum »
9. 10. 2011 19:39
41
Keby Vám niekto navrhol skok bungee jumping zadarmo, skočili by ste?
Chcel/a by som to skúsiť!##Neviem, určite by som dlho zvažoval/a. ##Asi nie. ##Určite by som do toho nešiel/nešla. ##Už som skákal/a a skúsil/a by som to znovu. ##Už som skákal/a a viac nechcem. ##O čom je reč? Otvor fórum »
9. 10. 2011 19:19
21
Musím do banky vložiť peniaze pri zakladaní účtu ? SLSP
Dobrý deň chcem si založiť normálny účet v SLSP s vlastnou Visa kartou, IB... Moja otázka je či musím v pobočke vložiť neakú sumu na ten účet , vložiť peniaze alebo či stačí im dávať tych 30 centov každý... Otvor fórum »
9. 10. 2011 18:59
13
Hľadám film
Ahoj, Začnem tým že vôbec netuším ako sa volá len viem že jojka to práve dáva ako upútavku myslím že na priemiéru filmu "už čoskoro". Behajú tam činankovia alebo japonci :) toť asi vše za každú... Otvor fórum »
9. 10. 2011 18:52- 1 Boomeri
- 2 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 3 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 4 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 5 Akej farby máte dnes socks
- 6 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Cítite sa na svoj vek?
- 4 Aký máte dnes outfit ?
- 5 Boomeri
- 6 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 7 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?