Ahojte chcela by som sa vas opytat ci je podla vas dobra tema na soc novodobe nelatkove zavislosti
ahojte chcela by som sa vas opytat ci je podla vas dobra tema na soc novodobe nelatkove zavislosti .. a ci neviete nahodou o nejakej literature alebo co by som mohla vlastne o tom pisat ?? dakujem za rady
tema je to skvela, to by som si chcela precitat, az to bude hotove... literaturu, tak snad zozenies nieco vseobecne o zavislostiach na uvod, zadefinuj pojem nelatkova zavislost a potom uz len vlastny prieskum, trebars aj tu na birdzi. drzim palce
dakujem vam.. no ja som rozmyslala, ze do teorie dam vlastne co je to zavislost a o tom dalsie veci .. potom vlastne priblizit asi nacastejsie nelatkove zavislosti.. a rozmyslala som, ze by som sa najviac potom venovala fb, pretoze to je asi take najviac aktualne...ale este neviem , zhanam knihy.. mohli by ste prosim napisat o com ste vy robili socku ?? a este co by som mohla dat do praktickej casti?? dakujem este raz
Ahoj, tak neviem ci si uz zacala ja ju pisem ako bakalarsku pracu nelatkove zavislosti, a je aj dost materialov, treba v kniznici pozhanat, len knih je malo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ahoj, tak neviem ci si uz zacala ja ju pisem ako bakalarsku pracu nelatkove zavislosti, a je aj dost materialov, treba v kniznici pozhanat, len knih je malo