Diskusie - 4931. stránka fóra
Poriadny film pre chlapa
Mam chut stiahnut aspon 5 filmov na vikend. Viem ze existuju NOVE paradne filmy, ale nie su na nich este torrenty. Takze poprosim o radu ktora je STIAHNUTELNA. Mam... Otvor fórum »
30. 9. 2011 20:24
16
Co si myslite ?
co si myslite o tom ked vam niekto pise na facebooku ? je to pre vas otravne alebo sa tomu potesite ? dakujem za vas nazor ! normalny nazor ! ; ) Otvor fórum »
30. 9. 2011 20:24
10
Latinčina
Neviete, kde by som zohnala knihu -> viď link http://www. martinus. sk/?uItem=34697 ? ..či už v el. podobe..alebo knižnej Otvor fórum »
30. 9. 2011 20:05
16
Poradi mi nekdo ohladom bab
chcel by som pozvat jednu babu von ale nevim jako jej to mam povedat. chcel by som jej to tak povedat a presvecit ju aby to nevyzeralo ako rande. ale nevim ako sa jej to mam spytat. ... Otvor fórum »
30. 9. 2011 19:27
8
Profesionáli - koho máte najradšej?
30. 9. 2011 19:00
6
Aké učebnice??
Poradte mi učebnice ktoré sa vam osvedčili. V oblasti biologie a chemie .. niečo z edície zmaturuj?? alebo iné? Otvor fórum »
30. 9. 2011 18:51
12
Za ako dlho
.. vam zarastie usny lalocek po nausnici ? resp ako dlho trva kym vam zarastie dierka po nausnici tak ze uz nieste schopne/ni si ju tam bezproblemovo vlozit ?? Otvor fórum »
30. 9. 2011 18:39
22
Zadaní, máte vyhradený čas, ktorý je vždy len pre vás a pre partnera?
Nemám na mysli, či spolu randíte často, ale či máte napríklad nepísanou dohodou stanovený jeden konkrétny deň v týždni, na ktorý si neplánujete nič iné, pretože ste vždy spolu, pričom v ostatné dni sa stretávate... Otvor fórum »
30. 9. 2011 17:25
22
Notebooky
Ahoj ľudia :D potrebujem do školy notebook ale veľmi netúžim ho tam nosiť :-) ..preto sa chcem spýtať že keby ste mali zoradiť podľa toho ktorý by bol asi tak najlepšie alebo pre mňa ideálny podľa značky aký by to... Otvor fórum »
30. 9. 2011 17:19
5
Poplatky za sluzby
Kolko si pyta tatra banka za platbu kartou bud normalne alebo bezkontakne....mam tatra banka academy....mal som zostatok na ucte 1. 11€ a kupoval som pero za99c a pri pokladni mi povedala ze nedostatok penazi na karte? Dakujem za... Otvor fórum »
30. 9. 2011 17:19
13
Aká bola vaša predstava o budúcnosti a ká je realita? (Len tí, čo už majú dokončené školy)
Len som chcel vedieť, ako ste si predstavovali svoju poškolskú budúcnosť, keď ste boli mladší (nemyslím, keď ste mali 9 rokov a podobne... ) a aká je realita? Lebo ja nikomu neverím, že to, čo... Otvor fórum »
30. 9. 2011 17:13
29
Ako to vyzehlit ?
Zdravim, dostal som sa do dost dobreho pruseru. Jedneho dna som sa ale hodne (a to ani nie planovane) spolocensky unavil az po mna museli v noci prist rodicia. Jasneze boli nas**ty co... Otvor fórum »
30. 9. 2011 16:44
53
Ak mate macku napiste ako sa vola a aku ma rasu?
ak mate macku napiste ako sa vola a aku ma rasu? Otvor fórum »
30. 9. 2011 16:00
63
Iba baby koľko meriate ??
30. 9. 2011 15:58
44
Metafora a epiteton
Je tu niekto taký schopný a vysvetlí mi rozdiel medzi tým, nech si to už nepletiem? Najlepšie na viacerých príkladoch, lebo vademecum poetiky, teda poetický slovník mi akosi nestačí :p proste epiteton je prenesenie vnútorných vlastností a... Otvor fórum »
30. 9. 2011 15:56
23
Aké hry hrávate na párty?
poradte nejaké hry na párty lebo klasika ako flaša nás už nebaví :) Otvor fórum »
30. 9. 2011 15:43
31
Plat lekárov,,.
Ahojte. Aj dnes bolo v rádiu, že 145lekárov dalo výpoved. Povedzte mi, fakt majú lekári taký malí plat - menší než napr. farmaceuti? Však len do zahraničia idú, čo si o tom myslíte?Ze takú ťažkú školu... Otvor fórum »
30. 9. 2011 15:43- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 2 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 3 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 4 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 5 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 6 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Boomeri
- 4 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 10 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?