Diskusie - 4933. stránka fóra
4
Názov filmu,,
takže neviem názov ako iste viete no ale viem približne si spomenúť o čom bol. Mám taký dojem že bol talianský ale neviem na 100 % , bol aj v TV asi na jednotke typujem ....neviem si ale spomenúť... Otvor fórum »
29. 9. 2011 21:15
24
Poprad
Ako sa vám páči toto mesto? Boli ste tu niekedy alebo sa chystáte?? :) (bola tu téma o Bratislave, tak som chcela hodiť niečo z môjho rodného kraja :) ) Otvor fórum »
29. 9. 2011 21:07
8
Stratene fotky
Kamaratka ma fotak NIKON D3000 No ked chcela stiahnut fotky, zapla fotak, tak jej pise na fotkach od 11. 7 do 25. 9 ze "File does not contain image data" Cize cca 2 mesiace... Otvor fórum »
29. 9. 2011 20:16
55
Čítate veľa?
Aké knihy čítate? Aká je vaša obľúbená kniha? Baví vás čítanie? :) Otvor fórum »
29. 9. 2011 20:01
5
Hľadám pesničku!
Všimla som si, že vy ste vždy tak pomocní, keď tu niekto hľadá dáku pesničku :) takže ja som asi pred týždňom bola v cirkusi s mojím malým bratrančekom a tam bola taká úžasná pesnička, čo ten... Otvor fórum »
29. 9. 2011 19:36
30
Aplikovaná informatika- FEI / FIIT / UK
cavte chcel som sa spytat, ake mate skusenosti s tymito skolami s odborom Aplikovana informatika. Chcem pocut vase nazory, napr by ma este zaujimalo ci sa uci kazdy den, pretoze by som chcel dochadzat, co... Otvor fórum »
29. 9. 2011 19:33
17
Skade beriete tie srandovne obrazky?
stale tu vo fotkach vidim take obrazky ale jedina stranka ktoru taku poznam je demotivacia ina nie jake este poznate? Otvor fórum »
29. 9. 2011 19:32
3
Hocičo o medicíne v Bratislave na UK. (popr. farmácia)
Ahojte, som maturantka a zvolila som si CH a Biologiu. A chcela by som nejaké rady od Vás. Hocičo o medicíne v BA-aké to tam je?Je ťažké sa tam dostať?Kolko ste s aucili na prijimacky a ako to... Otvor fórum »
29. 9. 2011 19:13
67
Hovoríte spisovne??
Poznáte aspoň jednu osobu vo svojom okolí, ktorá sa vyjadruje spisovne, alebo sa dokonca vyjadrujete spisovne vy sami?? Lebo ja nie a zo slovenčinárky ma za chvíľu asi jebne :D Prikladáte nejaký super význam tomu, či zazvoní... Otvor fórum »
29. 9. 2011 18:46
17
Disneyland
Zdravím, chcem sa spýtať, či niekto z vás bol v Disneylande. Aké máte dojmy? Oplatí sa tam ísť, my totiž chceme zo školy ísť na poznávací zájazd aj do Paríža a chceli sme to spojiť, ... Otvor fórum »
29. 9. 2011 17:56
37
Stredné školy
Chcela by som Vás poprosiť... aby ste mi napísali... na akú strednú školu chodíte ... a ako budete pokračovať po skončení... napr. aká vysoká škola a potom zamestnanie =D potrebujem sa trocha inšpirovať... a nájsť niečo čo by ma... Otvor fórum »
29. 9. 2011 17:31
16
Môže z toho niečo byť?
Chodím v poslednom čase s jednu kamarátka von, buď ju idem odkopnúť na bus alebo si sadneme sa vyprávame sa. Na škole je nová, ale už cez leto sme si začali písať, lebo si ma pridala, pretože ide na školu... Otvor fórum »
29. 9. 2011 17:26
8
Fun rádio pesnička po 14:00
vie niekto aká bola dnes na funrádiu pesnička o druhej ? ďakujem... Otvor fórum »
29. 9. 2011 17:04
4
Facebook, Gmail, ,, Prihlasovacie problemy
Ahojte.. Viem ze uz tu bola raz takato tema, ale nic uzitocne som k tomu nenasiel. Mam rozne prehliadace IE, Mozillu, Chrome a ani cez jeden sa mi neda prihlasovat. Dostanem sa na... Otvor fórum »
29. 9. 2011 17:01
27
Aké je najkrajšie miesto na Slovensku?
Ahojte... chystáme sa na Slovensko a nevieme sa rozhodnúť na aké miesto...., na Slovensku sme boli veľa krát no stále len na západnom + raz v Tatrách , ale deti sú ešte na hory maličké a tak potrebujeme vybrať... Otvor fórum »
29. 9. 2011 16:22- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 3 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 4 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 5 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 6 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Boomeri
- 4 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 7 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 10 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?