Diskusie - 4973. stránka fóra
34
Kým si ____ , nevieš, čo to je bolesť
Čo pokladáte za skutočnú bolesť? Otvor fórum »
14. 9. 2011 19:05
28
Menštruacia
mám 13 rokov a všetky baby v našej triede už menštruaciu máme (je nás 14) len ja nie..čo mám robit?? velmi ma to trápi :( Otvor fórum »
14. 9. 2011 18:48
19
Kto bol/je podla vas najvyznamnejsia osoba ,,,, rockovej hudby
14. 9. 2011 18:43
5
Sú tu nejakí bronies alebo pega-sisters?
- neviem, o čom točíš
- My Little Pony:Friendship is magic je pre škôlkarov
- na internete som videl/a pár dielov, nič moc
Ďalšie možnosti »
14. 9. 2011 18:15- My Little Pony:Friendship is magic je pre škôlkarov
- na internete som videl/a pár dielov, nič moc
Ďalšie možnosti »
25
Ako zistim, ci som lesba alebo nie ?
Mam frajera a aj sa my paci, ale nemozem mu nejak preukzat svoje city nemozem ho pobozkat, mam strach, ked mam to urobit... Nie som nahodou lesba, neda sa to nejako zistit? Otvor fórum »
14. 9. 2011 18:15
8
Šampon Palette gastanovy odtien
mala som cokoladovy sampon a chcela by som vyskusat iny. Len som pocula, ze ten gastan ide trocha do cervenej.... tak sa chcem spytat ako moc? :) mam hnede vlasy.. skor blede ako tmave... tak sa len... Otvor fórum »
14. 9. 2011 18:08
33
Radičová kryje jednu kauzu za druhou, do kedy to podľa vás pravicový volič strpí ?
Radičová kryje jednu kauzu za druhou, do kedy to podľa vás pravicový volič strpí ? Otvor fórum »
14. 9. 2011 17:52
3
Študuje alebo sa niekto z vás chystá študovať na SPU v NR na fakulte ekonomiky a manažmentu?
Chcela by som sa spýtať, či niekto študuje alebo sa chystá študovať na SPU FEM v Nitre? Čo si myslíte o tomto odbore? Je veľmi ťažké dostať sa na tú školu? Dajú sa zvládať skúšky? Otvor fórum »
14. 9. 2011 17:52
2
Chystá sa niekto na Fakultu umení TUKE?
Rozmýšľa niekto z vás o tejto fakulte? Viete niečo o príjimačkách? Poprípade poznáte tam niekoho, alebo tam sami študujete? Hocijaké info ma poteší :) Otvor fórum »
14. 9. 2011 17:50
25
Obrovske vankuse pri Dunaji
Sa chcem opytat... to len tak si mozem sadnut a vychutnavat si pohlad na Dunaj ?..Ci ako ? Otvor fórum »
14. 9. 2011 17:49
5
Euba- rozvrh hodín
Potrebovala by som poradiť v rozvrhu sú že Paralelkové krúžky a Krúžky, ktoré sú aké?Ktoré sú prednášky a ktoré sú cvičenia?? :))alebo ako vlastne to je :)) Otvor fórum »
14. 9. 2011 17:46
9
Rozvedený alebo spolu?
Nevadilo by vám keby som chcela vediet ci su vasi rodicia rozvedený alebo spolu a ak rozvedený tak aj par infomacii k tomu? Potrebujem to na spracovanie mojej temy... ROZVODY :D otázky k tým, co maju rozvedenych rodicov: ... Otvor fórum »
14. 9. 2011 17:38
1
Konzultacie Všup
bol niekto na konzultaciach v prahe na všup-ke? alebo inej umeleckej skole? ako to prebieha, kolko fotiek treba doniest v akych rozmeroch a na co najviac dbajú profesori? Otvor fórum »
14. 9. 2011 17:27
43
Criss Angel
Myslíte že Criss Angel používa triky alebo je to skutočnosť?? Aký máte naňho názor? Práve teraz bolo v tv ako prešiel sklom výkladu Otvor fórum »
14. 9. 2011 16:48
19
Aký máte na názor na Lýbiu?
http://www. youtube. com/watch?v=rQREy4hrEz0& feature=player_embedded#! Aky mate nazor co sa prave deje v Lýbii a na "oslobudzujuce jednotky" NATO? P. S Prosim pozrite si iba prvé sekundy videa..dalej NEPOZERAJTE! Pre vaše vlastne zdrav Otvor fórum »
14. 9. 2011 16:41
55
Chcem normalne zapadnut !!
caute chodim na hotelovku prvy rok a chcem tam hrozne zapadnut ale nwm ako.. pripadam si tam medzi nimi taka ticha co nic nepovie.. :/ co mam pre to urobit neviem ani co im mam hovorit.. a ked uz mi... Otvor fórum »
14. 9. 2011 16:28- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 5 Akej farby máte dnes socks
- 6 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 7 Trest za vniknutie do garáže
- 8 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 9 Jar prisla- Váš outfit ?☺️
- 10 Pes alebo fena