Diskusie - 4987. stránka fóra
9
Staršia gitara
Máme doma gitaru ktorá má asi 15 rokov, možno menej, a chcela by som ísť na krúžok gitary. Myslíte, že pre začiatočníka by postačovala? Alebo si mám hneď kúpiť novú? Alebo to je úplne jedno? Už... Otvor fórum »
9. 9. 2011 17:20
2
Šikovné to ženy, priatelia,,,, mňau
Tak toto video ma dostalo... no nespievajú nádherne? Až sa mi tlačia slzy do očí, niektorý ľudia majú naozaj obrovský dar... ach, kam sa hrabe lejdy gaga, kto mi povie? ... Otvor fórum »
9. 9. 2011 16:58
14
Názov filmu
Ahojte :) pred pár mesiacmi som sa dostala k upútavke jedného filmu-žena sa chcela rozísť s partnerom, pretože už ho neľúbila. Lenže potom zistila, že je tehotná, lebo on pred sexom prepichol naschvál kondóm, aby mali dieťa. ... Otvor fórum »
9. 9. 2011 16:13
50
Tehotenstvo
Som v 10 týždni tehotenstva, v 4 mi začali tzv. "ranné nevoľnosti", ktoré u mňa trvajú celé dni... Som slabá, mám nechutenstvo skoro ku všetkým jedlám aj k veľa vôňam a pod. Jedlo väčšinou... Otvor fórum »
9. 9. 2011 15:34
52
Ako presvedčiť rodičov???
Ahojte ľudia! Bývam v celkom veľkom byte a strašne by som chcela psa. Problém je, že my už máme kocúra ale to by sa dalo zariadiť... Väčšie problémy sú tie že: chcem dá sa povedať že celkom veľkého psa,... Otvor fórum »
9. 9. 2011 15:21
12
Reklamácia baterky v mobile
Čaute, potrebujem radu. Mám nový mobil (tak mesiac, no) a úplne je úžasný, Samsung Galaxy Mini, ale baterka mi vydrží priemerne tak deň. Sprvu som sa nad tým nepozastavovala, lebo som sa s... Otvor fórum »
9. 9. 2011 14:53
9
Právo Komenského BA - prijatie bez skúšok
Prosím Vás vie mi niekto možno z osobnej skúsenosti povedať či je pravda, že na Právo na Komenského berú bez prijímacích pohovorov v prípade, že máte samé jednotky ? (z profilových predmetov ), nám to povedala učiteľka,... Otvor fórum »
9. 9. 2011 13:49
13
Plavanie
Ahojte :) chcela by som sa opytat da sa pri plavani schudnut?? a je to pravda ze sa pri nom nebude mat dievca väčšie prsia?? teda ze rpi plavani sa zmensuju podlamna sa skor iba spevnuju ci ?? ja neviem... Otvor fórum »
9. 9. 2011 13:48
5
Ahojte pls poradte ci by mi stacil tento notebook
Ahojte prosim vás viete mi niekto poradiť či by mi stačil notebook toshiba TSSC660D15L na vysoku skolu Otvor fórum »
9. 9. 2011 12:44
2
UK - odvolanie
zdravím :) volali už niekomu z vás, že sa uvoľnilo miesto na odbore, na ktorý ste sa hlásili z UK ? a že ak chcete, tak vás berú na odvolanie ... ... Otvor fórum »
9. 9. 2011 11:31
20
Filmy o lupeziach
Zdravim, prosim poradte nejake dobre filmy o bankovych lupeziach a podobnych podvodoch... nieco ako napr. The Bank Job alebo Heat Vdaka :) Otvor fórum »
9. 9. 2011 11:15
61
Koľko dávate ešte začiatku 3. sv. vojne ????
Myslíte si že ako dlho vydrží "tento stav" svetový ? ... Kedy sa to zrúti a nastane vojna ? ... . Otvor fórum »
9. 9. 2011 10:44
1
Anglicky Jazyk pre Eur. Institucie a Ekonomiku(UPJS) 1. rocnik?
je tu niekto taky, kto zacina tento rok na tomto odbore na UPJS v KE? ak hej, pridaj sa do skupiny na FB : http://www. facebook. com/groups/225463364169230/ vytvoril som tuto skupinu, spolu aj s mailom... Otvor fórum »
9. 9. 2011 10:40
20
Bocian vs. pravda
Čo si myslíte kedy je ten správny čas povedať dieťaťu, že deti nenosí bocian resp. podať to takouto cestou alebo nejak inak(včeličky kvetinky mamka a ocko sa majú radi), čo myslíte kedy? a ako?:) Otvor fórum »
9. 9. 2011 10:35
2
Videli ste niekedy toto?
To je päsť, kedy som videl tento druh vecí. http://www. mcbub. com/item/New-Iceream-Headset-Dustproof-Plug-For-iPhone-4-CA105608--139123/ Už ste niekedy videli, že? je to pre mňa nová! Otvor fórum »
9. 9. 2011 10:23- 1 ako periete prádlo
- 2 Považujete veľké materiálne bohatstvo za nemorálne?
- 3 Chceli by ste aby sme opat zili ako za socializmu?
- 1 Pes alebo fena
- 2 ako periete prádlo
- 3 Považujete veľké materiálne bohatstvo za nemorálne?
- 4 Chceli by ste aby sme opat zili ako za socializmu?
- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 Trest za vniknutie do garáže
- 5 Pes alebo fena
- 6 Jar prisla- Váš outfit ?☺️
- 7 ako periete prádlo
- 8 Považujete veľké materiálne bohatstvo za nemorálne?
- 9 Chceli by ste aby sme opat zili ako za socializmu?