@annyejnji ja nechápem ľudí, ktorí majú potrebu vyjadrovať ich názory, ktoré nikoho nezaujímaju a na ktoré sa nikto nepýtal. Môžem ťa uistiť, že keď budem chcieť poznať tvoj názor, tak sa naň veľmi rada opýtam. Pekný zvyšok dňa.
@majmarad ak na tebe sedi ucitel/ka, tak stale je tu moznost svoje vedomosti obhajit na rozdielovych/komisionalnych skuskach , to len margo tvojho "ze tu 5 moze mat na zaklade niecoho ineho..
@campino veď ok, ja len premýšľam nahlas. Ono sa všetko dá, horšie ak sa vyspíš s polovicou učiteliek Teraz nepíšem o sebe, ale stalo sa a už ti nepomôže ani svätý
@campino ja som napríklad odmietol deň pred maturitami cestovať pre svoj praxový index 140km a vďaka tomu som dostal z praxe 2. Takže nie všetko sa zdá ako riešiteľné ak sú vyučujúci idioti
ja sam som mal vo stvrtom rocniku 5 na polroka z bankovnictva, chodil som na obchodnu akademiu. ale pripustili ma k maturite. akoze maturitny predmet to nebol ale veci z neho boli v maturitnych otazkach obsiahnute. a zmaturoval som bez problemov a mam sa najlepsie zo seckych mojich spoluziakov vyjebane pice a kokoti fuj
ako v tom dobrom, nechápem, ako sa dá dostať nedostatočná na vysvedčení. Buď máš problem s vyučujúcim, alebo prečo? nevieš si zapamatať 5 súvislých viet z nejakého učiva? ja som sa doma nikdy neučil, a horšiu ako dvojku som nemal. sem tam trojka, ale priemer do 1,5 dopohody
a to sme boli dvaja traja najlepší v triede z 29
@vreskot000 a ako presne sa to vyplatí? dobré známky? okrem toho, že človek nemusí robiť príjmačky na vš? všetky moje úžasné známky a monitory a neviem čo si môžem dať akurát tak zarámovať bohužiaľ, v realite to vidím skôr na @9
a už neviem ako to bolo presne so známkami a pripúšťaním ale u nás pripustili a nechali prejsť aj toho koho by nemuseli, asi záleží od školy a od učiteľa.
Ale trenujes sa vo vytrvalosti lebo skola skonci ale clovek denne riesi problemy ktore uzko suvisia s učením a pedagogickou činnosťou. Je pravda ze ja posobim ako zdravotnik a mam skomčeny poľnohospodarsky manažment plus rok štúdia na katolíckej teologii. Všetko sa mi zišlo! Minimalne tu na birdzi a to, že človek niečo vie
@omgporazima ale stredoškolské učivo sa naučí každý hlúpy. dovolím si tvrdiť že stupen obtiažnosti je menší ako na základnej, kde človeku sa rozum len rozvíja a nechápe súvislosti a prijať zodpovednosť za seba.
@omgporazima vieš hovorí sa že škola nie je o známkach. ako dobre. ale zlé vyslovene zlé známky svedčia už o niečom. škola ta v tomto formuje, že v živote sa stretneš s ovela ťažšími prekážkami ako nejaká päťka z písomky, ale keď budeš brať školu na ľahkú váhu, budeš brať aj v živote všetko na ľahku vahu, a nenaberieš zodpovednosť. to je niečo ako mladí ľudia. oukej... pozri... pracujú v zahraničí. každú chvíľu pridávajú na facebook fotky z dákeho zahraničného mesta, sú schopní pridať desať fotiek denne. nevidím v tom zmysel. ale dajme tomu. ale čo majú z toho ked sa vrátia domov, pretože donekonečna sa nedá pracovať v zahraniči.... nič.. tak isto ako škola. učenie v škole je len pocit. mna ako jediného z ročníka prijali na dve vysoké školy. prospech som mal najlepší z chlapcov. mal som 1,5. a čo mám z toho.... prijali ma na dve výšky ako spomínam, vybral som si jednu. samozrejme dve naraz nevedel som utiahnuť lebo som šiel na denné študium ( študoval som za katolíckeho kňaza) potom som vyletel z jednej skúšky v zimnom, z tej istej letnom aj ked myslím si že to bolo tendenčné, lebo ja som tú skúšku spravil a stojím si za tým. ale pohoda. potom som musel sa porúčať zo seminára aj z fakulty. išiel som na úrad prace. dosť dlho som sa na dohodách a kadejakých finančne podradných prácach trápil. nikdy som nemal možnosť využiť veodmosti získane strednej alebo vysokej školy, napriek tomu že ovládam tri jazyky. no povedz. čo mám z toho. teraz pracujem v zdravotnícte, necelych 900 eur mam mesačne. no načo mi boli jednotky zo strednej.... v živote som jednu vedomosť nevyužil. teda pozeraj sa na to pragmaticky.
@vreskot000 dakujem, este aj to malo co ma tesilo ze som schopna mi zhovadis ze sa to kazdy debil nauci.. no ocividne ani to nie su niektori schopni ale zas aby sme boli fer nie je skola ako skola... a vidis? o tom hovorim. daky trojkar styrkar co mal u riti si v pohode uziva stastny zivot dakde v zahranici alebo moze mat dobru pracu a byt na tom stokrat lepsie. cize jednotky sa precenuju. nehovorim ze to nemoze o niecom svedcit alebo byt obdivuhodne ale kebyze mam dieta asi mu poviem nech si radsej uziva ze na tom nezalezi, pokym prejde. ..a nerozumiem asi celkom potom lebo tym si mi to tym padom len potvrdil ze ti to prakticky bolo na prd ... a hej pomaha ti to.. v tom zvyknut si na to ze budes musiet robit pi""viny ktore su "zbytocne"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
2. tu dostaneš názor, aj ked si ho nepýtaš, pretože to na internete tak chodí
a to sme boli dvaja traja najlepší v triede z 29
a už neviem ako to bolo presne so známkami a pripúšťaním ale u nás pripustili a nechali prejsť aj toho koho by nemuseli, asi záleží od školy a od učiteľa.