by som ani nepovedal že je to takými vecami ..... niekedy, keď som bol menší a bol som tri hodiny vonku, prechodil som celý sekčov a zdalo sa mi, že je to neskutočne dlhé a že mám ešte kopu času a teraz? idem na tri hodiny von, môžem i bežať a furt sa nedostanem nikde, pretože mi čas rýchlo uteká. To isté i s prazdninami, aj celkove, ja to vnímam ako nejaký časopriestor v ktorom som. Až tak mi rýchlo ten čas uteká Ešte by som dal krk na to, že dnes je piatok!
jeezis a riadne kks a tento polrok najviac.. jaa vedja si musim opravit znamky boze moj preoc durhy polrok je teplo anie zima!? akoze vzdy nakonci roka mam horsie znamky ako na prvom polroku!
@bejak presne omg to čo je? Však za tri mesiace prazdiny a ja ešte nemam poopravovane. Ešte si pamatam jak včera čo som bol na kupalisku a vrtavel v juli a vravel že za chvilku deviatak omg to čom fak v nejakej časovej bubline???
@poke noved ja neviem fakt jasi pametma prvy den moje strednej omg aterza uz za rok maturita ti jebe janeviem asi pametma jka mi hovorila segra tti ubehne ani nebudes veidet ako ksk ma pravdu .. aletie znamky ma seru..
to nie je možné, 7 hodín v škole = nekonečnosť , 7 hodín kreslenia a počúvania hudby a medzi tým čítania knihy a prezerania internetu = ani si nevšimnem kedy to zbehlo ako pol hodinka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
.
.
.
.
.
.
.
stále nič