ako som pisala niekomu a radila aby prestal fajcit...doslo mi ze aj mne by niekto mal poradit ako prestat jest cokoladu!!! da sa na to navyknut????minule som si vsimla ze su uz aj take vone(bublinkova kupel, sprej) POMOOC
hm...teraz by som asi mala povedat...nie ja sa zrieknem cokolady uz navzdy ani kvapka...hrozny ste ze zavislakovy nukane jeho drogu......hm..a kdeze bude ta party??mnam
Neboj sa, keď si na to budeš dávať väčší pozor, tak nebudeš guľatá, ale o tom som aj ja počula že sú všeliaké vôňe s čokoládovou aromou, osobne mňe sa to páči, ale staršia generácia asi nebude medzi kupujúcimi /napr. moja mamina vôbec nemá rada takéto vynálezi, a takéto extrémne vône/
mam penu do kupela s vonou cokolady aprd to zabera vzdy mam pri tom trojnasobnu chut na cokoladu a naco sa jej zbavovat?zivot si treba uzivat a nie obmedzovat sa a cokolada stoji za ten najhnusnejsi hriech
ja tu mám čokoládu na stole a vôbec na ňu nemám chuť, nejak vôbec nemám chuť na sladké v poslednej dobe, skôr len kyslé a slané by som žrala... a guľatá som aj napriek tomu, že čokoládu moc nejem teraz treba sa najmä hýbať, hýbať, hýbať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Podla mna tam bude dost chalanov aj bab takze odporucam Axe cokoladova party.
Ale nemozes ju vypit celu sama...Ok?
www.stream.cz/video/13/73370-najdi-kocku-svojich-snov
ale inak v pohode...
A rucim ti, ze potom po diete cokoladu budes priam nenavidiet