@zuzuneka všetky angličtiny budú časom náročnejšie a náročnejšie...anglický jazyk, anglická gramatika, anglická konverzácia, anglická a americká literatúra, rečové zručnosti z anglického jazyka...síce neviem, ako je to rozdelené na španielskom alebo francúzskom gymku, ale myslím, že podobne, a tiež tam majú okolo 16 hodín aj do týždňa ako my...
@zuzneka no ja mám dosť podstatnú nevýhodu že musím dochádzať a navyše je t odosť Ďaleko, keď si ale toto odmyslíme, tak mi nič enchodí na um, snáď len to že kvôli lenivým lekotrom máme takmer celý deň v jednej učebni. A momentálne ešte nemám nejaký výrazný problém so špnielskymi ptredmetmi, biola a matika bez problémov, pri chémií pochopím len tie cudzie názvy si nemôžem zapamätať, a s fyzikou tam ej to trochu horšie lebo sa mi to zatiaľ nejak neprepája a mám pocit že španielska fyzika je úplne iná než tá slovenská, ale to sa hádam časom spraví
Súhlasím s @wix33 .. Tiež som na anglickom, je to veľa učenia a veľa peňazí .. Už po 2 týždňoch školy rozmýšľam, prečo som tam vlastne išla .. Napríklad na tom našom anglickom majú napísané v profile školy, že naučia angličtinu od základov, čo je hlúposť, kedže od nás už istú úroveň vyžadujú a ked sa k tomu pridá môj další hlúpy nápad : francúžština ako druhý jazyk, k tej škole si pomaly budujem veľmi zlý vzťah :/ ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@tennara ja sa nepýtam na anglické !
nuz co bola som pica. mohla som byt doma a byt stastna