Boha jeho, NAJEDLA BY SOM SA. Vcera som to nejak zanedbala a od tretej poobede pocitujem uplne neukojitelny hlad. Keby som sa vratila, dala by som si poriadny obed. Alebo veceru.
Asi by som ešte viac vypicovala tete čo u nás umýva riad v práci. Kvôli ktorej som odisla včera z práce o 3 hodiny skôr a kvôli ktorej uvažujem aj o odchode. Lebo mi robí peklo so života v robote a neskutočne ma to sere.
@lafiziq no ona je tam pomocná kuchárka v kuchyni v restike kde ja robím iba pár mesiacov čašníčku ... ona tam robí 12 rokov a robí 28 dni do mesiaca každý deň od 9:00 do 22:00 takze nemá život vôbec a jebe jej z toho a ma pocit že do každého môže zabrdat a mna si vybrala ako nováčika a minimálne 2x denne ma začne vysmievať , picovat do mna, vyhrážať sa mi bitkou , tak už som to nevydržala a začala som po nej vrieskat , načo vbehol môj kolega druhy casnik tiež taký starý a začal ešte aj on do mna picovat že nech sa upokojim ale ja som sa nedala a potom som sa jednoducho zobrala, zavolala manažérovi a ten mi povedal že mám ísť kľudne domov a v piatok o tom pokecame a vyriešime to a že ho to mrzí ... tak uvidíme , jednoznačne mu poviem v piatok že ak sa nezmení prístup tej ženskej ku mne a aj celkovo toho môjho kolegu tak idem odtiaľ do piče ....
Vcera bol jednym z mala dni, ktore mi vysli podla planu a neboli uplne zbytocne, takze asi nic mozno by som si zobral jedlo z chladnicky rano, to som zabudol a potom zil na tesco bagetach ale prezil som.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale to si vravím takmer každý deň