no mna niekedy rozosmeje uplne normalna vec ...raz som dostala zachvat smiechu z toho ze vzdy nas pusti z informatiky o 10 min. skor...a druhe skupinky nie a ze tie majuu vzdy kluce a potom my musime cakat pred triedou na tom som sa smiala asi 20 min. ...o mne si myslia ze som blba lebo sa stale smejem..ale ved co smiech je zdravy no ne?. smiley:
ako mna dnes schytil zachvať smiechu na tom že som povedala "tie lieky mi nerobia dobre a z toho nepočujem" a zrazu ujeb,už uplne v krčoch som sa smiala,zavijala ani sa mi nadychnuť nedalo
naposledy som si spomenula na jedného nemenovaného človeka, práve keď som sedela v autobuse a také zaujímavé myšlienky som s ním mala a nijak sa nedalo zabrániť aby som sa smiala a oproti mne kopa ludí v autobuse pozerali sa tak som si pripadala trochu trapne
mne raz drblo na skuske programatorskej a zacal som sa len tak ujebavat. nevydrzal som to tam uz, isiel som sa nadrbat a zle skoncil. co z toho vyplyva? nerobte skusky.
ja som raz vybuchla na prirodopise na zakladke..lebo sa mi zdal strasne smiesny uckin pohlad...ja som sa smiala na celu triedu potom som sa ukludnila pozerala na ucku a zas to islo ...strasne..ece ze to bola taka pohodacka a nedala mi zapis ..ale pozerala na mna ako na blba
@11jahodka77 pozname a najhoršie bolo,keď raz konečne bolo ticho v triede a ja v tom taky zachvat smiechu ,na tom že vonku padla šiška zo stromu ale prave do toho ticha som sa musela začať rehotať
@noxardna pekne mne sa stava casto ze sa len tak zacnem smiat to mi kazdy hovori ze ja som strasny smejo ...a ja vzdy v tu najnevhodnejsiu chvilu..cez najvacsie ticho..ah jaj ...neviem to ovladat
no vcera mi strsne sibalo a som zistila ze mi doma mame vsade okna a som sa z toho rehotala asi 5 minut...a moja svagrina-byva u nas-si myslela zemi uznacisti preskakuje
Stáva sa..
na tetinom pohrebe kňaz začal ,,drahí pozostalí, vážené smútočné zhromaždenie" a ja som proste musela...urobila som z toho záchvat plaču našťastie.
Nezvyknem sa veľmi smiať na vyslovene vtipných veciach, skôr chytám záchvaty vo vážnych alebo vypätých situáciách.Namiesto hysterického mám záchvat smiechu
Okrem pohrebov často vtedy, keď nám riaditeľ či zástupkyňa autoritatívne dohovárajú a hrozia zníženými známkami zo správania...spolužiaci už vedia, že ma treba zakryť, lebo to nezvládam s vážnou tvárou.
Smiech je reakcia na vtip, na komickú situáciu, prejavujúca sa motorickými (mimika, gestá), fyziologickými a zmyslovými zložkami; rýchly, bezprostredný prejav emocionality; spúšťací mechanizmus úzko súvisí s hodnotami jedinca, prípadne s patologickými javmi.
no ja som v tom profesionalka...na poslednej dovolenke som bola vonku s takym typickym opalenym a dobre vyzerajuci talianom a sedeli na lavicke pri plazi, pri svetle mesiaca a sumeni mora, no jednoducho super romantikus a ja som dostala zachvat smiechu , chudak chlapec , si musi mysliet ze slovenky su blaznive
@11jahodka77 mne už kamarat kaze ze sa nemam smiat,lebo ze si pripada niekedy ako psychopat lebo sa pri nom len smejem a nic nevravim ale to je pravda,ja sa skor len smejem ako hovorim
Bud blbo polozena otazka alebo preklep... No dufam ze som pochopila... Ja sa smejem ked su veci smutne, to je horsie... Na pohrebe napr.... no som morbidna, co uz...
je dost blbeee ja sa smejem asi staaale ja aj ked mam blbu naladu tak sa smejem ..no a presne najhorsie je to ked mi ucka dohovara alebo riaditelka nieco hovori alebo tak..ked neaky pruseer...vtedy chytam take krce ..to ja uz len cakam kedy odidem ...snazim sa zdy udrzat...ale nikdy mi to akosik nevyjde..a potom si myslia ze mi je jedno co mi hovoria..uuups?..zeby aj bolo?
@11jahodka77 no ked mama po mne krici tak mi najprv len sa mi hybu a potom to nevydrzim a zacnem sa smiat a potom mama detto,ako ty vravis ze si ju nevazim ale ja si ju vazim,ked ale mne je tak vtipne vtedy : smiley:
to matka ked sa rozdrapovala aby som upratala a ona sa ale uplne tak rozdrapovala tymi rukami a ten pohlad oci vytrestene ze som sa zacala ujebavať na nej ptm ma zbila nahučala a ujebavala som sa dalej
to mna furt niečo rozosmeje ...napriklad hram css a zrazu a mi podari niekoho trafit a začnem sa smiat jak jebnuty..a mama si potom o mne myslí že som toršku blbý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
mna koli tomu profka vyhadzuje z hodiny lebo mi je*e
Ale vo všeobecnosti ma pobaví aj pohľad na sardinky v konzerve.
na tetinom pohrebe kňaz začal ,,drahí pozostalí, vážené smútočné zhromaždenie" a ja som proste musela...urobila som z toho záchvat plaču našťastie.
Nezvyknem sa veľmi smiať na vyslovene vtipných veciach, skôr chytám záchvaty vo vážnych alebo vypätých situáciách.Namiesto hysterického mám záchvat smiechu
Okrem pohrebov často vtedy, keď nám riaditeľ či zástupkyňa autoritatívne dohovárajú a hrozia zníženými známkami zo správania...spolužiaci už vedia, že ma treba zakryť, lebo to nezvládam s vážnou tvárou.
s pozdravom W.
To hovorí za všetko
ale castejsie osm ja ta, ktora sa smeje na tych, co sa smeju na tom, co nie je vtipne