Aká bude vaša práca v budúcnosti v ideálnom prípade?
Už dávnejšie tu bolo také fórum, že aká by bola vaša vysnená práca. No a aj keď by ma odpovede dosť zaujímali tak vtedy tam písali ludia dosť nereálne veci. napríklad z niekoho, kto študuje jazyky za asi nestane kozmonaut, zvlášť keď pre to nepohne ani pr
ak sa zamestnám v odbore, ktorý momentálne študujem, tak zo mňa bude učiteľka buď na druhom stupni ZŠ na strednej škole prípadne na VŠ momentálne sú možnosti neobmedzené
@kail91 prečo by nebolo? podla mňa všetko je aspoň z minimálnej časti reálne aj keď velmi málo pravdepodobné keď preto niečo robíš a nečakáš, že ťa niekto len tak objaví cez noc
chcem byt traktoristka alebo kombajnistka
ak nie to, tak akekolvek ine povolanie suvisiace s polnohospodrastvom, idealne so zvieratami
a ak nie ani to, tak najlepsie nieco s potravinami
Vedec, tlmocnik, spisovatel, hudobnik, ucitel To su nejake moje hobby v kocke. Ale v podstate mi staci byt stastnym, cestovat, skusit vela roznych povolani a brat vsetko s nadhladom
@sturmer Plyn sa zasa dlhšie neozýva...mám podozrenie, že chce preskočiť ku konkurencií. S tebou samozrejme počítam...treba naplánovať precízny plán distribúcie do zahraničia, a to sám rozhodne nezvládnem.
Podobne ako grietusha. Teda nie kurator ale to s tou vyskou. Chcel by som sa venovat vedeckej praci v mojom odbore, ale v zahranici. Ak by sa do doby, ked ukoncim doktorat zriadila katedra, ktora zastresila moj odbor (mozno uz aj existuje ale nejak sa mi to nepodarilo vypatrat) a dokazem za ten cas (vratane zahranicnych stazi) zvladnut taliancinu na extra urovni, chcel by som posobit bud na univerzite vo florencii alebo v rime.
budem architektka nejakeho mesta. ziadne dalsie bytovky na kazdom kroku a zelen len na streche centralu. budem chuda, budem nosit kostymy a lodicky, ludia ma budu respektovat a obdivovat a budem mat bieleho psa a macku v dome na kraji mesta ktory si sama naprojektujem.
ked ja zatial neviem, co ma bude bavit, ale dufam, ze sa mi postasti robit daco take... mozno sa rozhodnem zostat v akademickej sfere, mozno skusim nejake financnictvo alebo programovanie este popri skole, ci ma nieco nejak konkretne neoslovi a uvidim...
a ak by som ako side-effect bola nechutne bohata, tak budem sponzorovat daky psi utulok (pripadne chovatelsku stanicu), kde budem mat potom prednostne pravo hrat sa so steniatkami!
tak aka bude moja praca este nikto presne vediet nemoze. ale je dost vysokopravdepodobne ze ako projektant technickych zariadeni budov. nie je to vsak moja vysnena praca aj ked je to zaujimave, no viac ma to taha odmala k dizajnu, architekture a kdecomu inemu
bolo by pekne programovat android aplikacie, je to nieco, co ma bavi zatial vyrazne najviac z moznosti, ktore pripadali doteraz do uvahy. splna to vsetky moje kriteria a je to take hranie sa.
V ideálnom prípade nebudem robit nič, ale budem mať z čoho žiť Alebo budem robiť projektového manažéra vo veľkej výrobnej firme a budem mať pod sebou aspoň 200 zamestnancov ...
no povedzme ze v uplne idealnom pripade by som chcela byt na nejakom vyssom poste/na cele pravneho oddelenia nejakej medzinarodnej firmy. ale kedze viac ma bavi legal language ako samotne pravo, tak z toho prava si musim este nieco najst v com sa budem dalej specializovat. ale in general proste urcite nie muklovat za 500e/mes na koncipientskom u advokata alebo exekutora.
V idealnom pripade sa mi podari presvedcit zamestnavatela aby ma zamestnal na fakturu co mi zvysi prijmy o 50% a budem tak za vodou jak nikdy predtym. V tom idealnejsom pripade rozbehnem projekt, vdaka ktoremu nebudem musiet chodit do prace a budem moct pracovat z ktorehokolvek miesta na svete s pripojenim na net. Na jednom aj druhom sa pracuje.
ešte môžem vyštudovať Ochranu materiálov a kultúrneho dedičstva a sedieť na pamiatkovom a fajčiť z okna
a v ideálnom prípade budem mastermindovať pre vlastný nevýnosný alternatívny butik, popritom prekladať a písať nejaké zapálené sračky o ľudských právach
Chceem byť automechaniiik v tom horšom prípade v tom lepšom pracovať pre nejaké automobilky a vyvíjať nové veci,vylepšovať a navrhovať dizajn áut,zdokonaľovať motor proste hocičo s autami
letuška. to bol môj detský sen, a keď tak nad tým rozmýšľam, má to svoje výhody.
..ale ak sa to má trošku viac dotýkať môjho odboru, tak novinárka, redaktorka alebo creative directorka v nejakej reklamnej agentúre. :3
@alpynus a čo na tom je že sa tomu chce venovať? ja sa tomu tiež chcem venovať už od začiatku strednej a už som druháčka na fyzike v Prahe @delica určite sa nedaj nikým odradiť a ak ťa to baví,tak si za tým choď
ja už vidím ako kočujem z práce do práce, vyskúšala som toho už dosť, zatiaľ na takej brigádnickej úrovni, v podstate ešte nič na trvalé, kde by som sa snažila aj kariérne postúpiť. hold, nie som žiadna kariéristka.
páči sa mi voľný život a plno skúseností.
@meksoner tak nejde len o tom, vytipovala som si predmety, kt. za zatiaľ ako tak bavia a tento smer je pre mňa zaujímavý a zas viem načo mám a na čo nie, z toho vyplynul tento odbor ...každá práca obsahuje nejaké tie milé i nemilé skutky....
veterinárny lekár zároveň liečiaci pospolití ľud, poskytujúci psychologické služby ľuďom tak ako aj zvieratám, najlepšie na medzinárodnej úrovni, (čím by sa mi naplnil sen o cestovaní) s charakterom spievajúco-maľujúceho, astrologicky orientovaného, krasokorčuliarskeho spisovateľa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
92 komentov
Smile more.. Andrej
Mňa by bavilo byť archeologičkou, fotografkou alebo maliarkou...ak sa mi to podarí budem dosť happy.
ak nie to, tak akekolvek ine povolanie suvisiace s polnohospodrastvom, idealne so zvieratami
a ak nie ani to, tak najlepsie nieco s potravinami
a super idealne by som vystudovala aj archeologiu tak by som bola velky vyskumnik
P = ∞ W (∞ €)
uz mam vek na to aby som vedel co budem robit ale este volako som neni rozhodnuty ja rad striedam pracu
@method a unasat zbohatlikov, co tam chodia
-čiže spisovateľ a pod.
ale ani archeolog by nebol zlý
ale ideálne: archeológ, ktorý sa popri práci živí aj písanim a programovaním
prekladateľka
učiteľka
ak ma to uživí, budem mať fajn kolektív a nezabijem tam komplet celý deň, tak mi je to pomerne jedno
ale tak reálnejšie je to vedúca továrne na čokoládu!
a preto uz odteraz nebudem spat na prednaskach
a ak by som ako side-effect bola nechutne bohata, tak budem sponzorovat daky psi utulok (pripadne chovatelsku stanicu), kde budem mat potom prednostne pravo hrat sa so steniatkami!
ešte môžem vyštudovať Ochranu materiálov a kultúrneho dedičstva a sedieť na pamiatkovom a fajčiť z okna
a v ideálnom prípade budem mastermindovať pre vlastný nevýnosný alternatívny butik, popritom prekladať a písať nejaké zapálené sračky o ľudských právach
Nereálne by som chcela hrať v muzikáloch
..ale ak sa to má trošku viac dotýkať môjho odboru, tak novinárka, redaktorka alebo creative directorka v nejakej reklamnej agentúre. :3
@delica určite sa nedaj nikým odradiť a ak ťa to baví,tak si za tým choď
páči sa mi voľný život a plno skúseností.
V ideálnom by som chcela byť biologičkou.