mám rodinu, ale pred tým priateĺov a cestujem po svete. Som dobrodruh a neskôr sa niekde usadím a budem mať rodinu. AKo dôchodca sa presťahujem do Fínska alebo niekde kde budem mať pokoj. Ete stihnem napísať na birdz jeden zmysluplný blog a búú
Čím si v tejto predstave? Informatik s veľkým platom a malým počtom prac. hodín
Ako vyzeráš? približne tak ako teraz s tým že možno mi aj pribudne nejaká tá jedna-dve jazvy a k nim aj nejaká "dech-beroucí" historka
S kým sa stýkaš? tak ako vždy s kamarátmi(4-5) a rodinou(mama-oco), pravdepodobne už aj so svojou vlastnou rodinou (2-3)
Máš deti, rodinu? podľa toho v ktorom roku by si sa spýtal ale rodinu áno , deti pravdepodobne hej 1 až 2
Si úspešný? som úspešný v rámci svojich ideálov, možno som neobjavil nič nové ale hrám sa na svojom pieskovisku, takže podľa seba som úspešný
Vďaka čomu si úspešný? vďaka tomu že viem čo mám robiť, pričom nerobím stále to isté a aj vďaka tomu že mám rodinu
Čo ťa baví? Čo rád robíš vo voľnom čase? chodím s rodinou na výlety(ak nebudú moc leniví a okrem toho by som si našiel nejaké rekreačné hobby..
Čo miluješ? svoju ženu a svoje deti
Skús nám ideál tvojho JA čo najviac priblížiť Zaujimalo by ma, kde sa vidíte v budúcnosti, resp. chcete sa vidieť. Čo je vašim cieľom? Kam smerujete?
pre prácu sú 2 varianty ostatné sa zhoduje.. práca: vidím sa buď v kamarátovej firme ako rozbiehame pomaly biznis, alebo sa vidím v nejakej rozbehnutej firme ako samostatná jednotka, možno mám pod sebou aj nejakých ľudí ale rozhodne nie som radový pracovník..
Mojim jediným cieľom je uspokojiť požiadavky rodiny a kamarátov aby boli všetci štastný a nájsť si popritom aj čas pre seba. Mojim cieľom (hah je hlavne rozšíriť svoj rod a predať svoje priezvisko aj na ďalšie generácie. a kam smerujem? no všetci raz smerujeme do hrobu..
" Som známou bubeníčkou v metalovej kapele ktorú vlastním zo svojou sestrou ktorá hrá na gitare. Klasika, čierne vlasy, modrý melír, nosím moje obľúbené tričká s kapelami, čierne rifle, reťaze, steely. Stretávam sa samozrejme s rodinou ktorá je pre mňa velkou oporou, a stále ma podporuje. Mám 3 deti, dvoch chlapcov a dcérku. Mám milujúceho manžela, speváka v death metalovej kapele. Bývame aj s mojou sestrou vo veľkom rodinnom dome vo Fínsku Áno, som úspešná... vďaka môjmu otcovi ktorý ma podporoval v tomto už keď som bola malá. Chodíme sa s priateľmi zabávať na koncerty a sem tam si na pivko len tak niekde sadnúť Milujem môjho manžela, deti, rodinu, moju sestru a mojich priateľov. Som šťastná, a to hlavne preto že sa mi konečne splnil sen, a môžem robiť to čo ma baví "
Takže približne asi tak To je prvá verzia Ak by mi to s tou kapelou nevyšlo... chcem byť psychologičkou, pomáhať ľudom
Čím si v tejto predstave? - Polyglotkou s prácou, ktorá ma baví (najlepšie nie stálu, rada by som menila povolania resp. mala trebárs dve part-time práce, každá úplne iná, nech sa nerozvíjam len jedným smerom...) a so záhradkou so zeleninou, ovocím, bylinkami, ginkom a úľom
Ako vyzeráš? - Rozhodne nemám krátke vlasy ako väčšina žien stredného veku (či o akom veku hovoríme)
S kým sa stýkaš? - Couchsurfujem a hostujem a tým pádom s ľudmi z rôznych kútov sveta, dalej s priateľmi odtiaľto i odinakiaľ, s rodinou, to je asi jasné,
Máš deti, rodinu? - áno!
Si úspešný? - tak kebyže fakt dospejem k tej veľkej záhradke, tak aspoň trochu asi áno. Určite sa však k tomu chcem dopracovať bez stresu, aby som si to potom vedela užiť... a ak to tak nepôjde, uskromním sa s úplne mini záhradkou.
Vďaka čomu si úspešný? - vďaka cudzím jazykom. možno písaniu.
Čo ťa baví? Čo rád robíš vo voľnom čase? - učím sa ďalšie jazyky, trávim čas v prírode, stretávam sa s fajn ľudmi, chodím na kultúru, do čajky, keď sú peniaze, cestujem , čítam!
V mojich predstavách som študentka vysokej školy. Zarábam si ako dobrovoľníčka pri tigroch, ktorým každý deň nosím na bmv-čku veľa mäsa.
Mám krátke tmavé strapaté vlasy a vôbec mi to neprekáža, pretože mám vedľa seba človeka, ktorý ma má rád aj takú. Mimochodom je to bicista v jednej skromnej kapele, ktorú si vždy rada vypočujem. V mojich predstavách máme my dvaja malý byt, ovešaný mojimi obrazmi. Popri štúdiu som už vydala pár kníh a práve píšem ďalšiu, ale už nie o samote, ale šťastí.
Mám 25 rokov, som šťastne vydatá za muža svojich snov, užívam si život v našom novom domčeku s podkrovím a krásnou záhradkou, pri mne sa hrajú dve, možno tri moje deti - môj Matúško a ešte dievčatko, alebo dvojičky, s havom - najlepšie yorkshirom . Financií máme presne toľko, koľko potrebujeme, aby sme mohli dať sebe aj deťom, to čo potrebujeme a nemuseli žiť od výplaty do výplaty . Spokojne pracujem v malej firmičke, robím to, čo ma baví (momentálne by to boli preklady ale o pár rokov sa to ešte môže zmeniť). Niekde v horách máme malú dreveničku, kam si chodíme oddýchnuť a načerpať nové sily a raz za rok si doprajeme rodinnú dovolenku niekede do zahraničia a jednu krátku dovolenku len ja a môj muž . Pomaly navštevujem všetky miesta o ktorých snívam. Ako vyzerám? Ako normálna 25 ročná žena s dvoma deťmi A stýkam sa so svojou rodinou a pár kamarátmi, ktorý mi zostali ešte zo strednej . Milujem svoju rodinku nadovšetko na svete
som vyštudovaná matematička smiley: a pracujem vo svojom odbore, mám milujúceho a dobrého manžela, dve adoptované deti, voľný čas trávim so svojimi konečne nájdenými nefalošnými priateľmi...a ešte stále sa venujem bicím a aikidu..chovám párik bernských salašníkov a niekoľko desiatok osmákov
vidim sa v pozicii forever alone rockovej hviezdy, ktora sa venuje popri hudbe koksu a konaku (ako napr. Keith Moon). tridsiatky sa nedozijem, umriem nejakym komickym a nedostojnym sposobom.
Som úspešná a nestarnúca autorka uznávaných kníh (naschvál nepíšem spisovateľka, môžem písať aj slovníky napríklad , ktorej z toho neprepína a ak, tak len v rozumnej miere, nedochádzajú mi nápady a inšpirácia, všetci ma uznávajú a zbožńujú (ale nie fanaticky, aby som mala kus vlastného pokoja).
Samozrejme som finančne zabezpečená, so svojim okolím vychádzam, to, či mám partnera/manžela/mŕteho koňa a deti nie je podstatné, ale som s týmto stavom úplne spokojná.
Ako o každom uznávanom človeku sa o mne šíria rôzne klebety, ale len ja viem, koľko z nich je pravda a strašne sa na nich zabávam a vôbec ma nijak psychicky nedeptajú.
Vyštudovala som dobrú školu,robím prácu ktorá ma naplňa,baví ma,chodím tam rada(zatial som nezistila čo by to mohlo byť ) a mám ju aj dobre zaplatenú.Som chudšia,mám zdravé vlasy a nemalujem sa,alebo iba výnimočne, lebo som spokojná sama so sebou.Stýkam sa s priatelmi,tými skutočnými,nie ako teraz.Ktorí stoja vždy pri tebe a je s nimi vždy zabava,nech sme kdekolvek.Nemám deti,zatial.Som uspešná vdaka rodine,priatelom a hlavne vdaka sebe.Mám minimalne 2 obrovskych psov,najlepšie malamutov,vela malujem a cely byt mam ovešany obrazmi
V prvom rade mám skvelú rodinu. Manžela, ktorého strašne milujem a on mňa a neviem si predstaviť, že by som ho nemala, 1-2 ňuňuškové deti, ktoré vychovávam najlepšie ako viem a oni ma ľúbia.
Vyzerám dobre, chlapi sa za mnou otáčajú, ale ja chcem len toho svojho.
Bývame v meste, blízko centra, ale v rodinnom, modernom dome. Máme dosť peňazí, možno aj veľa, môžme si dovoliť čo len chceme. V zime chodíme na lyžovačku a v lete na dovolenku k moru. Na jar ideme do hôr, ak vyjde čas
Manžel je lekár, najlepšie páteřní chirurg, ale inak to je jedno, no nie je stále v práci, tak normálne. Čas na rodinu má vždy.
Ja vlastním nejaký podnik v meste v ktorom bývame, najlepšie podnik, ktorý je ojedinelý, alebo nie príliš bežný. Napr. kaviarničku zameranú na latte art, ak si dáte cappuccino, máte v ňom vždy nejaký nádherný obrázok, vytvorený tými najlepšími baristami. Alebo reštauráciu pre celiatikov, s čisto bezlepkovou stravou. Podnik mi vynáša tak akurát a hlavne ma to baví.
Mám veľa priateľov, aj starých, dlhoročných, aj nových, napr. iné mamičky s deťmi, s ktorými chodíme do parku a na zmrzlinový pohár.
To, že máme dosť peňazí, využívam aj na to, aby som podporovala rodičov, keďže kedysi ich do mňa vrážali oni, a pravidelne im platím dovolenky a iné veci, ktoré vždy potešia. Samozrejme sa s nimi pravidelne stretávam.
Som veľmi sčítaná, ovládam niekoľko jazykov a pravidelne chodím na konfercencie, veľtrhy atď. po celom svete, ktoré sa týkajú mojej práce, ktorá je zároveň aj mojou záľubou.
Riaditeľka akejsi firmy sediaca v kancli s francúzskymi oknami a umeleckými obrazmi, odkiaľ sa črtá výhľad na celý New York.
Ako vyzeráš?
Ešte viac blonďavo s nejakým malým originálnym tetovaním, ktoré som si sama navrla, chudšia ako som teraz a primerane namaľovaná.
S kým sa stýkaš?
Zo spisovateľmi, s ktorými debatujem o názoroch, s tenistami, ktorým milujem a s kolegami, ľuďmi z mojej brandže.
Máš deti, rodinu?
Mám malé dievčatko so štrbavým úsmevom, chápavého manžela a veľkého psa.
Si úspešný?
Som úspešná, nie úplne najviac, no som so sebou spokojná. Vlastním malý športiačik, byt v centre NY a dom kdesi na vidieku, kde si občas idem vyvetrať hlavu od myšlienok.
Vďaka čomu si úspešný?
Vďaka svojej šikovnosti a talente byť v správny čas na správnom mieste, vďaka mojej snahe od školy niečo so seba vykresať a nestať sa niekým tuctovým z radu.
Čo ťa baví? Čo rád robíš vo voľnom čase?
Chodím na prechádzky so psom, navštevujem tanečné kurzy, varím rodine dobrý koláč, behám pri svite slnka, kávičkujem sa s kamarátkami a chodím na spoločenské akcie.
Ja, aspoň dva tituly, Ing. a DiS.art. s prácou, ktorá ma baví, s kvalitnými hudobnými nástrojmi, bez dlhov, s kopou času, s láskou opatrujúca rodičov a pod. ... srdečná, vysmiata, so zmyslom pre humor.... neskôr stretnúť niekoho aspoň tak úžasného ako som ja
Páči sa mi toto forum, lebo ludia napisu konecne na ,,papier" co si zelaju
Idealnu predstavu mam, aj ked nie uplne konkretnu
V tejto predstave som šťastná žena, sebavedomá, ( dokonala ) spokojná so svojím životom a sama so sebou. Mám šťastnú rodinu, aspoň tri deti, ktoré dobre vychovavam. Som lepšia ako moja mama. Nie som ako ona. Pri sebe chlapa, ktoreho milujem, sme super kamarati, s ktorym si rozumiem a skvele sa doplname. Mam krasny dom zariadeny podla feng-suej. Pri dome velka pekna zahrada s ktorou mi rodina pomaha. Pestujem si nejake potraviny sama.
Mam priatelov s ktorymi sa stretavam casto ako sa len da, chodime spolu na dovolenky, robime u seba oslavy. Samozrejme nezabudam na rodinu, chodim k rodicom, so surodencami sa vidime na narodeniny a ine sviatky, ktore krasne rodine oslavujeme. A pomahame si a vidame sa. Mam pracu, ktora ma bavi a pomaham inym ( presnu predstavu o povolani nemam). Tvorim nove veci, pracujem s knihami, objavujem nove napriklad, nebola by odveci cukraren bezlepkova alebo restauracia ci bioobchod. Venujem sa divadlu, pisem knihy, kritiky, som manazerka? Naucila som sa poriadne cudzie jazyku ( anglina, nemina, spanina, franina, rustina staci ) ... Venovat sa osobnemu rozvoju alebo feng suej sa mi paci tiez. Mam vela zalub aktivit a stale sa zlepsujem. Chodim aj do prirody a netrcim len doma . Mam dost penazi na vsetko co chcem a s rodinou si zijeme spokojny zivot. ... Milujem svoj zivot
šťastnou osobou s dobrou prácou, pekným domom a skvelou rodinou
Ako vyzeráš?
staršie ako teraz inak tam viditeľnú zmenu nevidím, so sebou som ako-tak spokojná
S kým sa stýkaš?
s rodinou, priateľmi, aj takými čo mám aj teraz
Máš deti, rodinu?
samozrejme, mám úžasného manžela, ktorý rád perie a žehlí, cez víkend navarí a občas aj uprace, mám minimálne dve deti - chlapčeka a mladšie dievčatko a možnože ešte dve malé dvojičky (Nicholasa, Sophiu, Jakuba a Ivanku)
Si úspešný?
som, aj v pracovnej, aj v súkromnej oblasti
Vďaka čomu si úspešný?
vďaka svojmu úsiliu a usilovnej práci a vďaka tomu, že som sa nevzdala a bojovala som za to, čo som chcela
rada čítam, maľujem, hrám na klavíri, chodím na prechádzky, hrám sa so svojimi deťmi
Čo miluješ?
svojho manžela a deti, ostatnú rodinu a priateľov, svoju prácu a celkovo svoj život
Som dobrou matkou, manželkou a osobnosťou, všetci ma majú radi, zarábam veľa peňazí, mám milujúceho, pekného a manžela, ktorý je ešte úspešnejší ako ja, vo všetko ho podporujem. zhodujeme sa vo výchove našich synov. Všetci sme pekní a najmä múdri. Cestujem, mám pekný dom, alebo veľký byt, v kuchyni mám tehličkovú stenu a spálňa vyzerá ako v 5 hviezdičkovom hoteli , som za polovicou splácania hypotéky naňho. Mám veľa dobrých kamarátov, ktorí ma neohovárajú a úprimne ma zbožňujú. Všetci máme skvelý zmysel pre humor a všetko sa nám darí. Robím kreatívnu prácu, ktorá ma baví, Nepracujem dlhšie ako do 4tej a cez víkendy. Som chudšia a mám hustejšie vlasy. Mohla by som ešte pokračovať, ale snáď to stačí
som mulatka z jasne zelenými očami živím sa ako nezávislá filmárka,ktorá cestuje po svete mám jednu dcerku a žijeme v Barcelone.Ked budem stara budem mat maly domček v Južnom Francuzsku a budem rozprávať príbehy vnučatkam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
normálne
s tými istými ľudmi čo teraz
áno
som
vďaka sebe
to čo teraz, to čo teraz
-
Ale s rodinou.
Čím si v tejto predstave?
- hlavne sebou, uz nikdy nechcem zabudnut, kym som
Ako vyzeráš?
- lepsie, zdravsie...asi som prestal slopat, fajcit a tak
S kým sa stýkaš?
- s ludmi, ktorych milujem
Máš deti, rodinu?
- mam krasnu zenu a super decka
Si úspešný?
- mam tolko prachov, ze viem zabezpecit celu svoju rodinu tak, ako si to predstavujem
Vďaka čomu si úspešný?
- tvrdo som na sebe makal a pomohla mi moja milujuca manzelka
- hram si v garazovej skupine "stari capi", chodim hrat golf, cvicim guru jogu, kazde rano chodim behat...a venujem sa detom
Čo miluješ?
- zivot, lebo mam vsetko, co som si kedy mohol priat
neviem odpovedať na otázky, pretože nemyslím na až tak ďalekú budúcnosť (už vôbec nie na takéto konkrétne veci)
Ako vyzeráš? približne tak ako teraz s tým že možno mi aj pribudne nejaká tá jedna-dve jazvy a k nim aj nejaká "dech-beroucí" historka
S kým sa stýkaš? tak ako vždy s kamarátmi(4-5) a rodinou(mama-oco), pravdepodobne už aj so svojou vlastnou rodinou (2-3)
Máš deti, rodinu? podľa toho v ktorom roku by si sa spýtal ale rodinu áno , deti pravdepodobne hej 1 až 2
Si úspešný? som úspešný v rámci svojich ideálov, možno som neobjavil nič nové ale hrám sa na svojom pieskovisku, takže podľa seba som úspešný
Vďaka čomu si úspešný? vďaka tomu že viem čo mám robiť, pričom nerobím stále to isté a aj vďaka tomu že mám rodinu
Čo ťa baví? Čo rád robíš vo voľnom čase? chodím s rodinou na výlety(ak nebudú moc leniví a okrem toho by som si našiel nejaké rekreačné hobby..
Čo miluješ? svoju ženu a svoje deti
Skús nám ideál tvojho JA čo najviac priblížiť Zaujimalo by ma, kde sa vidíte v budúcnosti, resp. chcete sa vidieť. Čo je vašim cieľom? Kam smerujete?
pre prácu sú 2 varianty ostatné sa zhoduje.. práca: vidím sa buď v kamarátovej firme ako rozbiehame pomaly biznis, alebo sa vidím v nejakej rozbehnutej firme ako samostatná jednotka, možno mám pod sebou aj nejakých ľudí ale rozhodne nie som radový pracovník..
Mojim jediným cieľom je uspokojiť požiadavky rodiny a kamarátov aby boli všetci štastný a nájsť si popritom aj čas pre seba. Mojim cieľom (hah je hlavne rozšíriť svoj rod a predať svoje priezvisko aj na ďalšie generácie. a kam smerujem? no všetci raz smerujeme do hrobu..
celkom obstojne
s inteligentnými ľuďmi určite nei ako teraz so spodinou ktorí prepadli (bohužial mi to je jedno)
mám 2 alebo jedno dieťa a manžela
áno, aj hej
vďaka vysokej škole, a vďaka tomu že som celkom známa detská lekárka
neviem
rodinu, prácu, manžela
Takže približne asi tak To je prvá verzia Ak by mi to s tou kapelou nevyšlo... chcem byť psychologičkou, pomáhať ľudom
- som cim/kym som, nezmeneny vyrazne oproti dnesku, obohateny ale kazdym dnom o nove zazitky, skusenosti a nazory
Ako vyzeráš?
- zdravo, sviezo, skratka fit
S kým sa stýkaš?
- s kamaratmi/priatelmi/rodinou
Máš deti, rodinu?
- ofc, najsuper zenu na svete a volake tie dietky
Si úspešný?
- ano.
Vďaka čomu si úspešný?
- vdaka sebe, zene, priatelom.
- skladam si auto, jazdim nejaky amatersky cup, cestujem po svete, fotim, mam nejaky vikendovy band s ktorym sa da fajn zahrat
Čo miluješ?
- v konecnom dosledku samotny cely zivot
spravila som niečo pre tento svet.
deti nemám, lebo ich mať nemôžem (ale keďže to á byť o mojej ideálnej budúcnosti, tak ich nejakým zázračným spôsobom mám).
som zdravá, do nemocnice vkročím tak 1x za rok.
robím veci, ktoré chcem, a vďaka ktorým som šťastná.
môžem si DOVOLIŤ robiť veci, ktoré chcem.
mám dostatok peňazí.
viem, kam patrím/čo mám robiť.
alebo, všetko ruším.
cestujem s Doktorom v čase a priestore a o ostatné sa nestarám.
Ako vyzeráš? - Rozhodne nemám krátke vlasy ako väčšina žien stredného veku (či o akom veku hovoríme)
S kým sa stýkaš? - Couchsurfujem a hostujem a tým pádom s ľudmi z rôznych kútov sveta, dalej s priateľmi odtiaľto i odinakiaľ, s rodinou, to je asi jasné,
Máš deti, rodinu? - áno!
Si úspešný? - tak kebyže fakt dospejem k tej veľkej záhradke, tak aspoň trochu asi áno. Určite sa však k tomu chcem dopracovať bez stresu, aby som si to potom vedela užiť... a ak to tak nepôjde, uskromním sa s úplne mini záhradkou.
Vďaka čomu si úspešný? - vďaka cudzím jazykom. možno písaniu.
Čo ťa baví? Čo rád robíš vo voľnom čase? - učím sa ďalšie jazyky, trávim čas v prírode, stretávam sa s fajn ľudmi, chodím na kultúru, do čajky, keď sú peniaze, cestujem , čítam!
Čo miluješ? - môj život
Mám krátke tmavé strapaté vlasy a vôbec mi to neprekáža, pretože mám vedľa seba človeka, ktorý ma má rád aj takú. Mimochodom je to bicista v jednej skromnej kapele, ktorú si vždy rada vypočujem. V mojich predstavách máme my dvaja malý byt, ovešaný mojimi obrazmi. Popri štúdiu som už vydala pár kníh a práve píšem ďalšiu, ale už nie o samote, ale šťastí.
Moja predstava
Mám 25 rokov, som šťastne vydatá za muža svojich snov, užívam si život v našom novom domčeku s podkrovím a krásnou záhradkou, pri mne sa hrajú dve, možno tri moje deti - môj Matúško a ešte dievčatko, alebo dvojičky, s havom - najlepšie yorkshirom . Financií máme presne toľko, koľko potrebujeme, aby sme mohli dať sebe aj deťom, to čo potrebujeme a nemuseli žiť od výplaty do výplaty . Spokojne pracujem v malej firmičke, robím to, čo ma baví (momentálne by to boli preklady ale o pár rokov sa to ešte môže zmeniť). Niekde v horách máme malú dreveničku, kam si chodíme oddýchnuť a načerpať nové sily a raz za rok si doprajeme rodinnú dovolenku niekede do zahraničia a jednu krátku dovolenku len ja a môj muž . Pomaly navštevujem všetky miesta o ktorých snívam. Ako vyzerám? Ako normálna 25 ročná žena s dvoma deťmi A stýkam sa so svojou rodinou a pár kamarátmi, ktorý mi zostali ešte zo strednej . Milujem svoju rodinku nadovšetko na svete
a milujem svoj život
minimalne 2 - 3 deti
dom s vačšou zahradou k vtorej by som realizoval moje prírodné umenie
robotu by som chcel tú istú čo mám dnes, hrozne ma baví, len toto je nerealny bod kedže tato robota za menej ako 10 rokov zničí komplet zdravie...
Psa a zopár hospodárskych zvierat len tak na vlastné potešenie...
a pendlovať najskor po celom Slovensku, a potom po krajinách bývaleho ZSSR.. samozrejme s kamošmi na čopri
vysokoškolsky vzdelaná žena-pracujúca v marketingu,v cestovnom ruchu alebo profesorka na univerzite, ktorá má veľa času aj na rodinu aj na prácu
Ako vyzeráš?
- zdravo,trocha chudšie,mám tmavšie vlasy
S kým sa stýkaš?
- s kamaratmi/priatelmi/rodinou
Máš deti, rodinu?
- mám manžela a deti (2-3)
Si úspešný?
- ano.
Vďaka čomu si úspešný?
-vdaka svojej trvdej práci,rodine,priateľom
- venujem sa deťom a manželovi,cestujem,počúvam hudbu,čítam knihy,chodím do prírody,naučila som sa plávať,som v streleckom krúžku ,rada varím
Čo miluješ?
- ľudí kolem seba
ináč k tej predstave len tolko že zase len prikyvujem
vidíme to na rovnako
sám sebou
Ako vyzeráš?
normálne ale mám dredy po rit
S kým sa stýkaš?
s tými ludmi čo doteraz
Máš deti, rodinu?
ženu áno..dieťa možno jedno toto je nejasné v mojej predstave
Si úspešný?
v mojom ponímaní úspechu áno
Vďaka čomu si úspešný?
vdaka sebe
cestujem po svete,hulim travu
Čo miluješ?
celý môj život
a budem mat vela penazi a 5 deti s @caviarcowboy
ako na avatare
s kým chcem
áno, 4 deti a milujúceho partnera
áno ale pod pseudonymom
knihy ne? inak vediem zdanlivo nudný život stredoškolskej učiteľky
môj život.
som s ľuďmi, ktorých milujem a cestujem
svoju rodinu
Takže úplne ideálna nerealistická predstava:
Som úspešná a nestarnúca autorka uznávaných kníh (naschvál nepíšem spisovateľka, môžem písať aj slovníky napríklad , ktorej z toho neprepína a ak, tak len v rozumnej miere, nedochádzajú mi nápady a inšpirácia, všetci ma uznávajú a zbožńujú (ale nie fanaticky, aby som mala kus vlastného pokoja).
Samozrejme som finančne zabezpečená, so svojim okolím vychádzam, to, či mám partnera/manžela/mŕteho koňa a deti nie je podstatné, ale som s týmto stavom úplne spokojná.
Ako o každom uznávanom človeku sa o mne šíria rôzne klebety, ale len ja viem, koľko z nich je pravda a strašne sa na nich zabávam a vôbec ma nijak psychicky nedeptajú.
Stačí tak?
vôbec nechcem veľa,nie
V prvom rade mám skvelú rodinu. Manžela, ktorého strašne milujem a on mňa a neviem si predstaviť, že by som ho nemala, 1-2 ňuňuškové deti, ktoré vychovávam najlepšie ako viem a oni ma ľúbia.
Vyzerám dobre, chlapi sa za mnou otáčajú, ale ja chcem len toho svojho.
Bývame v meste, blízko centra, ale v rodinnom, modernom dome. Máme dosť peňazí, možno aj veľa, môžme si dovoliť čo len chceme. V zime chodíme na lyžovačku a v lete na dovolenku k moru. Na jar ideme do hôr, ak vyjde čas
Manžel je lekár, najlepšie páteřní chirurg, ale inak to je jedno, no nie je stále v práci, tak normálne. Čas na rodinu má vždy.
Ja vlastním nejaký podnik v meste v ktorom bývame, najlepšie podnik, ktorý je ojedinelý, alebo nie príliš bežný. Napr. kaviarničku zameranú na latte art, ak si dáte cappuccino, máte v ňom vždy nejaký nádherný obrázok, vytvorený tými najlepšími baristami. Alebo reštauráciu pre celiatikov, s čisto bezlepkovou stravou. Podnik mi vynáša tak akurát a hlavne ma to baví.
Mám veľa priateľov, aj starých, dlhoročných, aj nových, napr. iné mamičky s deťmi, s ktorými chodíme do parku a na zmrzlinový pohár.
To, že máme dosť peňazí, využívam aj na to, aby som podporovala rodičov, keďže kedysi ich do mňa vrážali oni, a pravidelne im platím dovolenky a iné veci, ktoré vždy potešia. Samozrejme sa s nimi pravidelne stretávam.
Som veľmi sčítaná, ovládam niekoľko jazykov a pravidelne chodím na konfercencie, veľtrhy atď. po celom svete, ktoré sa týkajú mojej práce, ktorá je zároveň aj mojou záľubou.
Proste som hrozne šťastná!
nejakym celkom zrucnym muzikantom
Ako vyzeráš?
iba o kusok inac ako teraz
S kým sa stýkaš?
s velmi uzkym okruhom ludi
Máš deti, rodinu?
pravdepodobne ano
Si úspešný?
vramci moznosti ano
Vďaka čomu si úspešný?
Talent ( )
to cim aj som
Čo miluješ?
Riaditeľka akejsi firmy sediaca v kancli s francúzskymi oknami a umeleckými obrazmi, odkiaľ sa črtá výhľad na celý New York.
Ako vyzeráš?
Ešte viac blonďavo s nejakým malým originálnym tetovaním, ktoré som si sama navrla, chudšia ako som teraz a primerane namaľovaná.
S kým sa stýkaš?
Zo spisovateľmi, s ktorými debatujem o názoroch, s tenistami, ktorým milujem a s kolegami, ľuďmi z mojej brandže.
Máš deti, rodinu?
Mám malé dievčatko so štrbavým úsmevom, chápavého manžela a veľkého psa.
Si úspešný?
Som úspešná, nie úplne najviac, no som so sebou spokojná. Vlastním malý športiačik, byt v centre NY a dom kdesi na vidieku, kde si občas idem vyvetrať hlavu od myšlienok.
Vďaka čomu si úspešný?
Vďaka svojej šikovnosti a talente byť v správny čas na správnom mieste, vďaka mojej snahe od školy niečo so seba vykresať a nestať sa niekým tuctovým z radu.
Chodím na prechádzky so psom, navštevujem tanečné kurzy, varím rodine dobrý koláč, behám pri svite slnka, kávičkujem sa s kamarátkami a chodím na spoločenské akcie.
Čo miluješ?
Svoju dcérku, rodinu a milenca
Ach, aká skvelá predstava, vďaka za zlepšenie dňa
Idealnu predstavu mam, aj ked nie uplne konkretnu
V tejto predstave som šťastná žena, sebavedomá, ( dokonala ) spokojná so svojím životom a sama so sebou. Mám šťastnú rodinu, aspoň tri deti, ktoré dobre vychovavam. Som lepšia ako moja mama. Nie som ako ona. Pri sebe chlapa, ktoreho milujem, sme super kamarati, s ktorym si rozumiem a skvele sa doplname. Mam krasny dom zariadeny podla feng-suej. Pri dome velka pekna zahrada s ktorou mi rodina pomaha. Pestujem si nejake potraviny sama.
Mam priatelov s ktorymi sa stretavam casto ako sa len da, chodime spolu na dovolenky, robime u seba oslavy. Samozrejme nezabudam na rodinu, chodim k rodicom, so surodencami sa vidime na narodeniny a ine sviatky, ktore krasne rodine oslavujeme. A pomahame si a vidame sa. Mam pracu, ktora ma bavi a pomaham inym ( presnu predstavu o povolani nemam). Tvorim nove veci, pracujem s knihami, objavujem nove napriklad, nebola by odveci cukraren bezlepkova alebo restauracia ci bioobchod. Venujem sa divadlu, pisem knihy, kritiky, som manazerka? Naucila som sa poriadne cudzie jazyku ( anglina, nemina, spanina, franina, rustina staci ) ... Venovat sa osobnemu rozvoju alebo feng suej sa mi paci tiez. Mam vela zalub aktivit a stale sa zlepsujem. Chodim aj do prirody a netrcim len doma . Mam dost penazi na vsetko co chcem a s rodinou si zijeme spokojny zivot. ... Milujem svoj zivot
Spokojným manželom ktorý miluje svoju ženu má 2 krásny deti skromný barák a taký bežný
super život.
Ako vyzeráš?
Tak ako teraz. Mám sa rád.
S kým sa stýkaš?
S priateľmi, dúfam že s tými ktorých mám teraz.
Máš deti, rodinu?
...
Si úspešný?
Samozrejme
Vďaka čomu si úspešný?
Bol som k tomu donútený v tomto veku
Oddychovať dakde preč v horách.
Čo miluješ?
Len a len svoju ženu a deťúrence.
A celkovo si pripadám strašne blbo keď to píšem ale najradšej by som už bol tam.
šťastnou osobou s dobrou prácou, pekným domom a skvelou rodinou
Ako vyzeráš?
staršie ako teraz inak tam viditeľnú zmenu nevidím, so sebou som ako-tak spokojná
S kým sa stýkaš?
s rodinou, priateľmi, aj takými čo mám aj teraz
Máš deti, rodinu?
samozrejme, mám úžasného manžela, ktorý rád perie a žehlí, cez víkend navarí a občas aj uprace, mám minimálne dve deti - chlapčeka a mladšie dievčatko a možnože ešte dve malé dvojičky (Nicholasa, Sophiu, Jakuba a Ivanku)
Si úspešný?
som, aj v pracovnej, aj v súkromnej oblasti
Vďaka čomu si úspešný?
vďaka svojmu úsiliu a usilovnej práci a vďaka tomu, že som sa nevzdala a bojovala som za to, čo som chcela
rada čítam, maľujem, hrám na klavíri, chodím na prechádzky, hrám sa so svojimi deťmi
Čo miluješ?
svojho manžela a deti, ostatnú rodinu a priateľov, svoju prácu a celkovo svoj život
A všetky tie pírsingy, tetovačky a tunely budú musieť prísť časom. ^^
- hlavne sama sebou.
Ako vyzeráš?
-Vyzerám šťastne
S kým sa stýkaš?
- ľuďmi, s ktorými si rozumiem. Zdieľame spoločné záujmy.
Máš deti, rodinu?
- áno
Si úspešný?
-áno
Vďaka čomu si úspešný?
-vďaka svojej vlastnej snahe.
-umenie.. Akýkoľvek druh.
Čo miluješ?
-všetko čo za to stojí!
Ako vyzerám? Možno tak o 3 kilá chudšie, to by ma potešilo Ale inak nič moc meniť nechcem.
Chcem mať dosť peňazí a žiť niekde kde je teplúčko, napr. v Californii. Chcem sa mať dobre a byť štastná
A vyštudovať dobrú školu, asi
spokojny stastny clovek, psychiater
Ako vyzeráš?
ako clen rodiny malfloyovcov (hlavne mam vychadzkovu palicku n_n
S kým sa stýkaš?
priatelia, zaujimavy inspirativny ludia
Máš deti, rodinu?
mozno
Si úspešný?
v mojich ociach rozhodne ano
Vďaka čomu si úspešný?
vdaka svojim schopnostiam a vytrvalosti
filozofia,umenie,na terase svojho norskeho domu a citam knihu
Čo miluješ?
stale dobru kavu
- som tým kým chcem byť
S kým sa stýkaš?
- s ľudmi ktorých mám rada
Máš deti, rodinu?
- áno,
Si úspešný?
- ano.
Vďaka čomu si úspešný?
- vdaka sebe
-moja práca
Čo miluješ?
- v konecnom dosledku samotny cely zivot