@magorka - tajné číslo je podľa mňa bezrozmerné, čo mi tak nejak už evokuje to jeho označenie "číslo" - keby to boli "Tajné body", tak to by bolo iné .
a aj definične to sedí, lebo to číslo vlastne len určuje tvoju aktivitu na birdze oproti aktivite ostatných užívateľov, čiže nemeria nič konkrétne, len dáva do pomeru dve hodnoty ktoré sú porovnateľné, lebo sú vypočítané rovnakým spôsobom.
@midnight asi by som nesuhlasil s "moja aktivita vs aktivita inych" lebo keby to tak bolo, tak nic v zlom, ale tie tajne cisla by boli prerozdelene uplne inak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
» t3.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
(hoci spravne sa to ma nazyvat inak)
alebo
alebo byto mohlo byt "tč"
a aj definične to sedí, lebo to číslo vlastne len určuje tvoju aktivitu na birdze oproti aktivite ostatných užívateľov, čiže nemeria nič konkrétne, len dáva do pomeru dve hodnoty ktoré sú porovnateľné, lebo sú vypočítané rovnakým spôsobom.
@midnight asi by som nesuhlasil s "moja aktivita vs aktivita inych" lebo keby to tak bolo, tak nic v zlom, ale tie tajne cisla by boli prerozdelene uplne inak