Hej no aj ja všetko oblizujem čo sa len dá a obkusujem, perá, dakedy aj zošity ked mam v ruke tak potom su kraje take dokusane, ked kukam telku zas obkusujem a oblizujem ovladač..... ...a potom mi vždy mamina rozprava že tolko bacilov chytam........
Zlozvyk? keď počúvam hudbu, tak otváram ústa do textu- keď sa neovládnem tak aj predstieram hru na bubny xD čo je dosť show, lebo ja počúvam rýchle veci, haha xD
napodobne..a MP3 este ovplyvnuje moju chodzu,teda rytmus hudby ak ide balada idem normalne a ked hra co ja viem Liza a Wendy tak dostavam pokuty za rychlost..
12. Daydreamer
ja dufam ze do vysokej skoly budem na take vec uz niekoho mat a budem sa popritom moct pohodlne venovat studiu
mmm mno ja si strasne na tmavo malujem oci, obhryzam si kozu okolo nechtov a fajcim ... aa kazdy piatok musim mat aspon kusok alkoholu aby som sa zabavila
hmm asi tiez ze ked niekam idem a mam mp3 v usiach alebo daku hudbu pocuvam tak otvaram usta akoze si spievam ale iba take co poznam slova a obcas aj si spievam a to sa na mna ludia tak divne pozeraju
musim mat vsetko rovno jednoducho ciary alebo knihy zoradene od najvysieho po najmesni je vela oblubenych zlozvykov a ziadny zlozvyk ktori mam nie je neoblubeny.
Ale tak najcastejsi zlozvyk je asi to, ze ma vedia ludia velmi rychlo nasrat az tak, ze mam pokazeny den a ten zlozvyk milujem nie je nic lepsie ako sa pekne rozculit a potom predychovat. nadych a vydych (sa cudujem, ze som este medzi zivymi ) a to by bolo asi vsetko. a este jeden mam, neznasam bordel, ale mam ho v izbe stale
Coze ja a mat zlozvyk?? kto vie kde by som ho nabrala
Ale nie...ja neviem si spomenut momentalne(postal mi mozog ale to olizovanie pier u mna urcite..a este ked mam zuvacku tak to je zazitok sa pozerat na mna ze co s nou robim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
ale mam vadu ze ked idem spat tak musia byt zaclony rovnomerne zastrete a nesmie svietit z vonku ani kusocek svetla...
ale ozaj hmm...nemám oblubený zlozvyk...to viete...dokonalý človek
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
ja nemám zlozvyKy! (je ich taK veľa že si neviem spomenúť..)
Cez skolu, doma, v krcme, stale a vsade
napodobne..a MP3 este ovplyvnuje moju chodzu,teda rytmus hudby ak ide balada idem normalne a ked hra co ja viem Liza a Wendy tak dostavam pokuty za rychlost..
12. Daydreamer
ja dufam ze do vysokej skoly budem na take vec uz niekoho mat a budem sa popritom moct pohodlne venovat studiu
boze ty si mi ale trtko
Lenivost..a zavislost na babach...
Ale tak najcastejsi zlozvyk je asi to, ze ma vedia ludia velmi rychlo nasrat az tak, ze mam pokazeny den a ten zlozvyk milujem nie je nic lepsie ako sa pekne rozculit a potom predychovat. nadych a vydych (sa cudujem, ze som este medzi zivymi ) a to by bolo asi vsetko. a este jeden mam, neznasam bordel, ale mam ho v izbe stale
Ale nie...ja neviem si spomenut momentalne(postal mi mozog ale to olizovanie pier u mna urcite..a este ked mam zuvacku tak to je zazitok sa pozerat na mna ze co s nou robim