Nikto ma nenúti ráno vstávať cez prázdniny ale.... keď vidím, že vonku svieti slnko, hneď vyskočím radostne z postele ak prší, tak sa otočím na druhú stranu a spím ďalej
nemam ziadnu motivaciu... najradsej by som v posteli stravila cely den, tyzden, mesiac, rok, zivot... aj ked som niekde vonku najviac sa tesim domov na svoju postel...
Chce sa mi ist šťať + ked dlho lezim aj tak som z toho len cela dolamana takze musim vstat... No a ked sme uz pri takej naozajstnej motivacii, musim priznat, ze velakrat sa mi rano nechce ani vstat, vzdy sa len prevalujem a dufam, ze ked este zaspim tak sa viac nezobudim a ked este nad ranom zaspim tak vtedy sa mi snivaju fakt vselijake cudne sny ale k tej motivacii, neviem co ma motivuje a pokial ma nieco motivuje tak su to neni velke veci ale staci aj nejaka malickost co ma vzdy napadne a aj tak vzdy vstanem, lebo povedzme si pravdu, co by sa tym vyriesilo kebyze zostanem len lezat v posteli? Spanok ma aj tak nezabije, mozno keby som vydrzala lezat niekolko tyzdnov v jednej polohe tak sa mi spravia prelezaniny a to by bola velmi pomala a ukrutna smrt kebyze mam cakat kym ma to zabije a toto by clovek nijako nevydrzal... Priznam sa raz som nieco podobne skusala a nebolo to bohvieco, aj tak som z tej postele musela nakoniec vstat...
ono samo vylezenie je motivaciou - resp. robenie cohosi ineho nez lebedenia si. ale jasne, su dni, ked je ten stav lezmo/ranna meditejsn zrazu najdolezitejsia na svete
ráno mi pes kňučí pred posteľou dovtedy, kým nevstanem a nejdem s ním von a keď ráno vstanem, tak už nezaspím takže môžem spať každý deň max. do pol ôsmej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
pprípadne nejaká telesná potreba