Kedysi mi jeden chlapec napísal hneď ako prvú správu obrovskú filozofiu o Tom ako nechápe ako môžem byť tak škaredá až som pekná a že každý chlap sa určite za mnou otočí a pritom ani nevie prečo a že som proste nepekná ale mám mu odpísať
To mi hrozne utkvelo v pamäti aj keď to bolo asi keď som mala 15
@fakecocacolazero to mi príde naprosto skvelé a síce stupídne sformulované ale svojim spôsobom trafil.
ale nie že škaredá, len úplne na opačnom konci než je to čo sa nazýva "typicky mainstreamovo pekná". a tým pádom nesmierne fascinujúca na pohľad. plus dáva to (ten tvoj vizuál) zmysel, ladí dokopy, čiže vo výsledku aj pekná.
ale týpek má môj pobavený rešpekt.
a k otázke, každá z tých asi troch správ čo mi prišli tak že mi osoba napísala ako prvá, boli najdivnejšie, čisto z toho titulu že mi niekto napísal ako prvý, aj napriek tomu že to boli nejaké tie stupídne "ahoj, popíšeš?", alebo len "ahoj".
raz som si dobre pokecal s jednou letuškou, bola mladá, pekná, pracovala pre SkyEurope (hej už je to zopár rokov), rozprávala mi o svojom skvelom jobe, ako môže zadarmo cestovať (resp. ešte jej za to platia), stará sa o ľudí v lietadle, roznáša jedlo a nápoje, potom si oddýchne pri mori, často chodí do Thajska, na Seychelly, do Austrálie, proste všade... Mala ideálny job, jeden den letela do Thajska, potom bola týždeň pri mori, potom letela späť, potom letela iným lietadlom inde, a znova týždeň pri mori...
Škoda len, že letušky sa väčšinou vracajú nasledujúcim lietadlom späť (a nesedia týždeň pri mori s dovolenkármi) a hlavne SkyEurope nikdy do Thajska, na Seychelly ani nikde z tých destinácií, čo spomínala neletela... v každom prípade to opisovala do takých detailov, že sa tomu skoro dalo uveriť...
'si piča. a prajem ti, aby ti niekto urobil decko a potom ťa poslal dopiče, aby si sa trápila a konečne ti došlo o čom život je' (ale to už sme sa s týpkom poznali )
Raz som sa nudil v praci tak som pisal jednej 19 rocnej Ruske co ponukala na sexzoznamke sexualne sluzby...
Tvaril som sa ze mam 16 rokov ale ze musim pockat na mamu aby mi dala vreckove a ja si ju potom zaplatim Asi hodinu som ju takto namotaval a ujebaval sa na tom. Ona mi vsetko uverila aj sme sa dohodli kde sa stretneme ale na stretko som uz nedosiel.
Jeden chlap mi napísal, že mám veľmi pekné vlasy a že by mi zaplatil za to, ak by sa s nimi mohol hrať. A potom ešte jeden, ktorý ma chcel vidieť cikať.
@wistingher veď ani nevieš v akom duchu prebiehala naša konverzácia... nato aby si ju vedel rozanalizovat a vyvodiť nejaké závery nemáš dostatočne informácie. To čo ty nazývaná skúsenosťami ja nazývam domyšlavostou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
To mi hrozne utkvelo v pamäti aj keď to bolo asi keď som mala 15
ale neviem, akého pohlavia som vtedy bol(a)
ale nie že škaredá, len úplne na opačnom konci než je to čo sa nazýva "typicky mainstreamovo pekná". a tým pádom nesmierne fascinujúca na pohľad. plus dáva to (ten tvoj vizuál) zmysel, ladí dokopy, čiže vo výsledku aj pekná.
ale týpek má môj pobavený rešpekt.
a k otázke, každá z tých asi troch správ čo mi prišli tak že mi osoba napísala ako prvá, boli najdivnejšie, čisto z toho titulu že mi niekto napísal ako prvý, aj napriek tomu že to boli nejaké tie stupídne "ahoj, popíšeš?", alebo len "ahoj".
Dafuq? Som myslel, źe takí ľudia sú len v Nemecku.
Hneď si pripadám normálnejší. Je to fajn pocit.
Škoda len, že letušky sa väčšinou vracajú nasledujúcim lietadlom späť (a nesedia týždeň pri mori s dovolenkármi) a hlavne SkyEurope nikdy do Thajska, na Seychelly ani nikde z tých destinácií, čo spomínala neletela... v každom prípade to opisovala do takých detailov, že sa tomu skoro dalo uveriť...
preboha, lento nie...
Tvaril som sa ze mam 16 rokov ale ze musim pockat na mamu aby mi dala vreckove a ja si ju potom zaplatim Asi hodinu som ju takto namotaval a ujebaval sa na tom. Ona mi vsetko uverila aj sme sa dohodli kde sa stretneme ale na stretko som uz nedosiel.
Alebo hneď prvá správa:Nasťahuješ sa ku mne a mojmu 5 ročnému synovy?