Farba vlasov nikdy neovplyvnovala IQ a na to nezáleži akú farbu vlasov má dievča ale čo je v nej a čo dokáže. Moja sesternica je blondína a nikdy nebola hlúpa a mimo ako sú tie hlúpe a stupidné vtipy o blondinkách.
nehovorim ze nepoznam dievcata mrte inteligentnejsie odomna... ale tak standardne mi t vychadza ze zeny sa zaoberaju ovela povrchnejsimi vecami a nedbaju narozvoj svojej intelektualnej stranky
3 to vystihol .... tiež nechápem... ja som náhodou blondýnka a moje IQ je celkom v poriadku... učím sa na 1,2.... takže hádam to nebude farbou vlasov, či?
ale no ved som sa len pytala...ties si nemyslim ze farba vlasou ma ieco spolocne s inteligenciou ale bola som zvedava co na to povedia iny -....sice som zatial nestretla inteligentnu blondynu .... a mohli by ste si odpustit fakt niektore narazky....a kto pise ze blba anketa...no toto je este jedna s tich normalnych ..a za to ze mam v profile 14,.... to nemusi byt pravda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
zas inteligentná a veeeľmi zmysluplná anketa
Ak by som bola v nejakej divnejšej nálade, tak ti dám aj tohto smajla
Intelligent girls are more depressed
Because they know
What the world is really like
@gothicpoethic farba proste no
tie, čo sa pýtajú takéto otázky
Ona je mudré dievča.
nehovorim ze nepoznam dievcata mrte inteligentnejsie odomna... ale tak standardne mi t vychadza ze zeny sa zaoberaju ovela povrchnejsimi vecami a nedbaju narozvoj svojej intelektualnej stranky