no ja som mala česť už jesť okrem našich jedál, pravú taliansku pizzu a poviem vám, je úúúúúplne iná od základov, než tie naše žbrndy v reštikách, malasom aj klasickú pre turistov a potom appiato, kkurohvú v reštike... lepšiu pizzu som v živote nejedla a gazdovská môže ísť dorici..., potom som jedla pravé čínske kung pao (a ešte bolo toho viac), ďalej francúzsky "koláč" nie v pravom zmysle, bol tam zapekaný syr a podobné veci, varili to Francúzsky predo mnou , ďalej indická omáčka s mäskom, hodí sa to do obyčajnej placky a je, tiež pravé, čerstvo pripravované od Indky, n oa jasne, tlaiansku kuchyňu už poznám od rána do večera, aj režim, no a z tohto všetkého vo mne najväčšie dojmy zanechalo to indické (keďže si potrpím na korenisté veci) a kung pao, ktoré dúfam, že mi ešte spravia chinese boys na rozlúčku
no a čo sa týka talianskej kuchyne, je o dosť zdravšia, než tá naša, a má lepší režim, hoci nič pre mňa osobne... avšak mám pocit, že grécka kuchyňa je ešte zdravšia, snáď dakedy okúsim
a ešte v kútiku duše dúfam, že spoznám jedálenské menu Nemcov, pretože sa domnievam, že Nemci sú najväčší gurmáni na celom svete všetko... od polievok, salatov, cez údeniny, syry, jogurty, čokolády, sladkosti, až po hlavné komplikované chody for lunches
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
no a čo sa týka talianskej kuchyne, je o dosť zdravšia, než tá naša, a má lepší režim, hoci nič pre mňa osobne... avšak mám pocit, že grécka kuchyňa je ešte zdravšia, snáď dakedy okúsim
Britskej...jahňacie s mätovou omáčkou.
Prímorskej všeobecne...šaláty s mozzarellou a morskými potvorami.