najcastejsie a nie prave najoblubenejsie je vzdelavanie. a najoblubenejsie, ale nie velmi caste, je asi chodenie na koncerty..? neviem, ci to patri pod moznost "hudba" alebo "kulturny rozvoj"
Bejvavalo CSko pri ktorom som travil aj 14 hod denne, teraz kamosi s ktorymi sportujeme hadam kazdy den, v robote mi leti cas ako raketa, bo ked nie je robota, tak si pustim filmy a to naozaj zabija cas rychlo a ja si to ani neuvedomim a niekedy zabudnem aky je datum
v poslednej dobe najviac pc ale v lete a proste v období keď sa dá vyjsť niekam von bez toho aby som zamrzla,tak si idem sadnúť s kamošmi niekam v meste,do kina,nákupy atď
no tak spánok a šport sú také dve hlavné veci, pričom šport už by som zabíjaním času nepomenoval... ale keď zabíjanie, tak potom nejaké poflakovanie sa po lese
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Najčastejšie ... (na celej čiare víťazné) PC
sorry ale nerozumiem otázke ..mne hudba hrá furt, nech robím čokoľvek, čiže je ťažko ju zradiť