Tak ako je teraz by mohlo byť po celý rok. Nemám rada teplejšie ani chladnejšie počasie. A potom podaktorí píšu, že nikdy nie sme spokojní - keď je horúco, tak nadávame, keď je zima, tak nadávame tiež. Tak ja som dôkaz toho, že nie vždy všetci iba nadávajú Naozaj toto je ideál a desím sa toho, keď bude zase horúco a ja budem vyčerpaná keď v tej saune prejdem aj iba pár metrov :/ Naozaj posledné roky znášam letá veľmi zle. Nemám rada ani sneh a mráz, ale tie letá sú bez klímy vážne na umretie. Neviem sa v tej horúčave na nič ani sústrediť, nič sa mi nechce, len sa to snažím nejak vydržať
ja by som seckych ludi ktori maju radi zimu poslal dopice do gronska lebo ma to irituje ich pocuvat. a ja som konstantne za teploty nad 35 stupnov inak mi je zima. a nepicujem ked je teplo, ja picujem len ked je zima
Pre mňa je ideálnych tak 18-22 stupňov, zistila som že už aj pri 23 na slnku mi je neskutočne horúco :/ A fakt keď je tých 30 tak ani žiť nevládzem. Ale práve som čítala, že min v ČR bude relatívne chladné leto, tak som rada. Lebo ten minulý rok to bol horor. 30 stupňov až do rána, v izbe nejakých 40, hrôza
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
aj horucavy boli jednym z dovodov, preco som sa vystahoval z SK