No ono je to tak ze okuliare sice uz nenosim ani normalne sosovky ale vlastne silne dioptrie stale mam lebo mam voperovane v ociach sosovky a mal som az nejak -12 az 13ky okuliare
@nespiacakraska hej presne ... alebo keď ti rozťahujú rám, lebo majú širšiu hlavu...a pritom ja na blízko vidím perfektne..maličký text na osviežovači vzduchu mi nerobí problém..to len do dialky nevidím a ani brata by som nespoznala
@nespiacakraska ja babkynu kamošku, a ešte týždeň to rozoberali na dedine s tým, že aká som neslušná a neviem sa pozdraviť starším ľuďom alebo sranda je s autobusmi. Nevidela som poriadne na tabuľku kam idem
@mata399 Ježiš áno! To sa mi tiež pár krát stalo! som nevidela mamkynu kolegyňu a potom ma mamka zdrhala že som sa nepozdravila a že ju teraz zato tie staré tety ohovárajú! XD
Aj ja ti podarilo nastúpiť na zlý bus? Mne raz hej.
@antifunebracka mne operácie oči prídu celkovo nepríjemne, ale zevraj sú skoro nebolestivé a oko sa veľmi rýchlo hojí.
(Týmto sa upokojujem, keby náhodou mi niekedy museli operovať oči)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
(Nemám brata)
» www.neovizia.sk/vnutroocne-oper...
Aj ja ti podarilo nastúpiť na zlý bus? Mne raz hej.
(Týmto sa upokojujem, keby náhodou mi niekedy museli operovať oči)