my sme raz mali učiteľku, ktorá sa volala Hilda Pyšná alebo Hildegarda?
inak moje meno tu nepadlo... to je škoda. moje meno je v poslednej dobe celkom frekventované, čo som si všimla... inak sa volám Eliška čiže áno, čakám na pochvaly
A inak... ani neviem, ale kedysi sa mi neuveriteľne páčilo meno Alžbeta... ale neviem či preto že mi pripadalo neuveriteľne vznešené , alebo preto že sa tak volá moja babka
u mna vedu najma zahranicne chlapcenske: noel, quinn, mozno este daniel (a samozrejme seeley a keanu-ktovie preco... slight_smile: a z dievcenskych amelia, nannerl, eva, helena...
ale nie, noo, keby sa to dalo, tak by so dal asi synovi meno Aragorn alebo Boromir, heh, kto pozna LOTRa, tak vie, preco Mnooo, a z zenskych, hm, asi Magdalena, niekedy sa mi to fest nepacilo, ale potom sa mi z cisto osobnych dovodov zacalo pacit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
104 komentov
ale vseobecne bud germanske alebo slovanske
A z dievčenských: Martina, Natália, Michaela
Dievcenske:Vanessa,Charlotte
a dnes ked som sedela na záchode (visí tam kalendár tak aj meno alan je celkom dobré
btw: ja som tiez poznala Konstantina a vsetci ho volali Kono
(kedze je moje )...noo a ja Evanthia, to je grecke meno..
a este Miriam...
DIevčenske Inda Krisina
chlapčenské: Lukáš, Jakub
a dcéra jednoznačne Johana, Hannah, alebo Petra
a chcem mať veľa detí, tak možno aj všetky sa ujdú...
dievčenské ibuša,Laura,Livia,Linda a moje meno Henrietka
Karin, Laura, Waneska
Chlapčenské: Aidan, Angelus, Markus, =ale ja deti neplánujem, len sa mi tie mená páčia
a chlapcenske: Viktor
alexandria, carmen, scarlet, lucia, timea
a este kopa inych
chlapcenske: Jakub, Marek,Tomáš,
Chlapcenske - Tomáš, Matej, Karol
a ešte ďalšie ale to máme v rodine.
Chlapčenské - Maroš, Tomáš, Andrej, Filip
Existuje niekto taky? CHudak chlapec
páčia sa mi Marko, Sára a Kjara
btw, Brunhilda, Grimhilda, Hildegarda a Gertruda su pekne mena
a este pre chalana Bystrik
inak moje meno tu nepadlo... to je škoda. moje meno je v poslednej dobe celkom frekventované, čo som si všimla... inak sa volám Eliška čiže áno, čakám na pochvaly
a čo meno Hugo Hubinák...
A inak... ani neviem, ale kedysi sa mi neuveriteľne páčilo meno Alžbeta... ale neviem či preto že mi pripadalo neuveriteľne vznešené , alebo preto že sa tak volá moja babka
Lujza, Natália, Marína..
Dievca-Ivica, Milica, Alica, Zoe
CHlapec-Jábob, Libor
a chlapcenske: brano vlado matej riso...
chlapcenske hmm tych je viacej daniel, david,..
a svoje meno nenavidim
Paulinka,Lianna,daniela,karolinka,tatiana a moje Lucia.
Boy: Oliver, Jakub, Aaron, Benjamin(ae Bendzemin chapeme sa Ethan..
ale deti budu sa budu uurcite volat: Ethan, Kaylie alebo Aaron a Gillian
Ale "naj" su : Angela Svetlana Cyril Matilda Pankra Servac Bonifac Vitazoslav - vyhrali
mne sa najviac pacia elfske mena
chlapčenské: emil
ale pre stredný rod nemám...
babské:Gertrúda,Justína,Uršula,Demeter
ale nie, noo, keby sa to dalo, tak by so dal asi synovi meno Aragorn alebo Boromir, heh, kto pozna LOTRa, tak vie, preco Mnooo, a z zenskych, hm, asi Magdalena, niekedy sa mi to fest nepacilo, ale potom sa mi z cisto osobnych dovodov zacalo pacit
Ashley,Rachel ale aj nase slovenske su pekne
napriklat Eva,Ivanka,Editka,Terezia,Melania...
Chlapcenske:Gabriel,Samuel,Jurko,Nicolas,Matus,Marek...
a to je secko
a dievcenske: Ivanka
Cisto osobne dovody
dievčenské - Laura, Olívia, Ema, Alexandra
chlapčenské - Erik, Sebastian, Nikolas, Oliver,
Alex
dievcenske: Sára,Viktoria,Ema
a chalanské mmm,,, Patrik!! to určite a potom jaa newem neheh ništ iné ma nenapadá ale Radovan alebo Radoslav sú neni zlé
len ked ma niekto zacne volat Saška tak mam 100chuti nakopat ho do zadku...dopekla preco prave Saška?!