a dodávam, že si naštuduj niečo o daných náboženstvách a možno sám zistíš čomu veríš... čo ti príde prijatelné... ale tiež ako píše ortego nemyslím si že sa stotožníš 100% so všetkým
Pokiaľ neveríš, nechceš veriť alebo máš akýkoľvek iný dôvod prečo, nevyznávať pôvodné náboženstvo, ktoré ti dopriali rodičia, a pochybuješ o vieruhodnosti iných, tak kašli nato a buď ateistom
@ortego hlupe? Sorry, ale mam dost starosti v tomto zivote a nie aby som chodila kazdy druhy den do kostola, 5x denne sa modlila a taketo veci... ja skor verim v karmu a taketo veci
@lukaso121 nedá sa veriť ani jednému... proste ver Bohu alebo v Boha alebo ako to nazvať bez toho, aby si bol členom nejakého náboženstva... už len preto, že ich existuje toľko, tak nemá ani jedno z nich žiaden význam...
najprv si ich nastuduj o com su a potom zistis ktore ti vyhovuje. ja som zistil, ze vsetky su v podstate o tom istom len v zavyslosti od lokality tamojsej kultury pripadne doby v ktorej vzniklo je ten spolocny zaklad obaleny bullshitom omackami a terminologiou. napokon zistis ze clovek nepotrebuje boha ale vieru vo vyzsiu moc
Odporúčam nie náboženstvo. Náboženstvo je založene na dodržiávani dogmatických pravidiel ktoré kradnú energiu cudzím entitám na ktoré sa ako v náboženstve obrácaš. Náboženstva vedú k spiatočníctvu. Odporúčil by som myšlienkový smer Prav Slávenie- Slovanských a Árijských bohov ktoré fungujú na princípe sebazdokonalovania, tvorivosti a pokroku vo využívaní zdravomyslia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Náboženstvo si nevyberáš podľa toho, či mu veríš na 100%...
Asi tak, ako to napísala @1
Lenže tu nejde o to, či ho potrebuješ pre život, ale čo bude po tom, keď zomrieš
Zrejem on to v tomto zmysle nemyslel, ale aj tak je to nelogické.
To je ale hlúpe "ospravedlnenie", nemyslíš ?
A kto ti káže chodiť každý druhý deň do kostola, 5x denne sa modliť a takéto veci ???
Pokiaľ to myslíš vážne, tak to pre teba nemôže byť povinnosť, ale samozrejmosť.