Nedávam si predsavzatia. Ale chcela by som si založiť chovnú stanicu Činčíl a prestať odkladať svoje zdravotné problémy do doby kým ma neodvezie sanitka. Takze to môžu byt moje predsavzatia.
mam predsavzatia na jednotlive mesiace, tak povedzme na januar je to pit, fajcit a minat s mierou, dokoncit skusky, citat knihy, byt dobra k ludom, umyt okna, starat sa o svoju pohodu a krehke mentalne zdravie
Nuz doteraz som si ziadne nedaval a je podla mna spravny cas. Je ich hned niekolko. Prestat pit alkohol. Byt viac organizovany v praci aj volnom case a byt aktivnejsi...
Viac písať, viac dbať o svoje zdravie, začať sa venovať cudzím jazykom, zlepšiť time management... Všetko staré známe evergreeny, do ktorých sa ale fakt neviem dokopať.
Už roky som si nedala novoročné predsavzatie. Asi je na čase s tým zase začať.
Na začiatok prestať fajčiť. Odosobniť sa od ľudí, miest, situácií, spomienok.. všetkého. Byť znovu neviditeľná a milšia k ľuďom.
chcem sa ten rok netrápiť toľko ľuďmi a veľmi si dávať pozor, koho si kam pustím... a chcem zmaturovať, dostať sa na výšku do Prahy, dorobiť si certifikáty dva a vodičák a v lete sa ísť pozrieť do Barcelóny a k tomu také menšie, ako nejesť somariny, lebo na to za chvíľu doplatím... a viac spať (aj keď mi je jasné, že toto sa vylučuje so všetkým vyššie )
... ak sa splní aspoň väčšina, budem maximaaalne spoko
@cos45 Ano, pozrel som si film Nymfomanka(), Nevestinec (o skutocnych prostitutkach), prestudoval som Krestanstvo, Antiku... no, a viem uz o com nie je laska. Ale stale neviem, co laska je.
@lukaso121
ani v Biblii nie je žiadny dátum Lukáško a predsa sa deje všetko tak ako je napísané...
jedno ti však prezradím, kto miluje Boha ten vycíti čo sa má stať....
mám ťa rád môj zlatý...
@marcello1111 v kazdej dobe zili ludia co si mysleli to iste co ty a tiez sa mylili tak ako ty .ale ty mas pocit ako by si bol bohom vyvoleny a dal ti nejaky dar ale si len zfanatizovany a vsetko je to len v tvojej makovici , a konsky kokot sa stane za tvojho zivota a biblia je len zdrap papiera s ktorym si mozes akurat rit vytierat po cely rok , kiez by ju rozdavali zadara bral by som aj 5 kusov
@lukaso121
si pyšný ako páv!
tak bude vypadať aj tvoj život, nič dobre ťa nečaká, ľudí, ktorí ťa milujú opľúvaš a zatracuješ...
ako seješ, tak budeš aj žať....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
mam predsavzatia na jednotlive mesiace, tak povedzme na januar je to pit, fajcit a minat s mierou, dokoncit skusky, citat knihy, byt dobra k ludom, umyt okna, starat sa o svoju pohodu a krehke mentalne zdravie
Som uz dost velky a viem, ze budem navzdy rovnake hovado.
Na začiatok prestať fajčiť. Odosobniť sa od ľudí, miest, situácií, spomienok.. všetkého. Byť znovu neviditeľná a milšia k ľuďom.
... ak sa splní aspoň väčšina, budem maximaaalne spoko
ani v Biblii nie je žiadny dátum Lukáško a predsa sa deje všetko tak ako je napísané...
jedno ti však prezradím, kto miluje Boha ten vycíti čo sa má stať....
mám ťa rád môj zlatý...
daj adresu, prídem a porozprávame sa z očí do očí...
si pyšný ako páv!
tak bude vypadať aj tvoj život, nič dobre ťa nečaká, ľudí, ktorí ťa milujú opľúvaš a zatracuješ...
ako seješ, tak budeš aj žať....
ty si kresťanka, aspoň to o sebe tvrdíš!
a takto zhadzuješ druhých kresťanov, komu ty vlastne slúžiš?
tvoja ľútosť ťa uzdravila, nehnevám sa na teba...