velke su pre mna neprakticke takze aj ked sa mi celkom pacia, nekupila by som si ich. co budem chodit jak nejaky chujko s takou ozrutou na hlave po ulici?
odkedy som si kupil sluchatka sony za vtedajsich 800 sk a sa mi po roku dojebali, uz si v zivote nekupim take drahe, cez e-bay som si kupil za cca 5 € pred dvoma rokmi a stale idu v pohode
obycajne male co mam original k mobilu ale inac pri pc ked mam sluchatka tak tak vecsie okolo hlavy ale zas obycajne za 200sk a z mobilu najlepsie nahlas takze secky 3 moznosti
@26 "Stilovky" ano alebo nie, no hm... stylovky su ako v @12 prispevku od @pawla ale ja ti poviem, mam za osem euro sluchadla co si berem do busu k notebooku ku filmu a taktiez mam doma kossy za 2 a pol tisica ked chcem pocuvat vaznu hudbu a nebudit otca. Vies... verim ze na drncanie rytmusa staci taka kvalita ako je jeho hudba, teda sluchadla pribalene v zelovoci k pomarancom, ale kto chce pocuvat kvalitu musi mat aj kvalitne nastroje, od prehravaca po repraky/sluchadla, lebo budme uprimny vietnamsky radiobudik za 3 eura nezachrani ze do neho nakopneme prvotriedne bedne a naopak.
Nezalezi na velkosti, vonku asi esteticky a modne vhodne su male, no tie velke hrnce podla mna lepsie tlmia zvuky z okolia...
neviem sa rozhodnut kedze vlastnim aj velke tieto: ale aj male tieto: kazde su dobre na nieco ine sennheisery nosim teraz v zime pod capicov a koss ked zas nieje zima xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
taketo modre ma stali 50 euro a za mesiac sa mi pokazili ......
No po zvukovej stránke odpad :/
a žeby bol zvuk odpad, povedať ani zďaleka nemôžem.
totálny high-end čo sa týka sluchatiek.
ale nee....
. . . ked velke sluchatka, tak na styroch kolesach
@26 "Stilovky" ano alebo nie, no hm... stylovky su ako v @12 prispevku od @pawla ale ja ti poviem, mam za osem euro sluchadla co si berem do busu k notebooku ku filmu a taktiez mam doma kossy za 2 a pol tisica ked chcem pocuvat vaznu hudbu a nebudit otca. Vies... verim ze na drncanie rytmusa staci taka kvalita ako je jeho hudba, teda sluchadla pribalene v zelovoci k pomarancom, ale kto chce pocuvat kvalitu musi mat aj kvalitne nastroje, od prehravaca po repraky/sluchadla, lebo budme uprimny vietnamsky radiobudik za 3 eura nezachrani ze do neho nakopneme prvotriedne bedne a naopak.
Nezalezi na velkosti, vonku asi esteticky a modne vhodne su male, no tie velke hrnce podla mna lepsie tlmia zvuky z okolia...
ale aj male tieto:
kazde su dobre na nieco ine sennheisery nosim teraz v zime pod capicov a koss ked zas nieje zima xD
» www.progamingshop.sk/koss-td85-pi-10... (zhruba 100 €) som spokojny
a toto
» www.progamingshop.sk/koss-the-plug-p... (zhruba 30€) tiež spokojny
ale aj tak nosim iba klasicke ipodove prdince