no na základnej väčšinou 1 a občas 2...na strednej to bolo pestré fyziku ma učila zástupkyňa a tá bola najprísnejšia učiteľka na škole...mával som zväčša 3...
vidím že každý (v tejto chvíli okrem 1) kto že mával jednotky sa s fyzikou stretol len na gympli, kde sa učia len výstupy skutočných odvodení a ani to nie je v diferenciálnej rovine
tak tam je 1-3, ako kedy, kedze serem na teoriu a cisto vlastnymi slovami a chapat tomu nejak nestaci ale mam bonus body za sutaze, takze snad to potiahnem na 1, s matikou naj predmety
No keď sme sa niečo učili zvykol som byť občas kvalitne mimo ...
Pri učení na maturitu som ako zázrakom všetkému normálnemu učivu rozumel, teda až na tie labáky, tam sa zasa raz potvrdilo, že som totálny teoretik ...
Z času na čas sa vyskytla aj 3, ale jednotky prevažovali nad trojkami A fyzikárka ma mala rada keďže som bola jedno z mála dievčat ktoré tomu viac-menej rozumelo a potom som bola jediné dievča z ročníka, ktoré pripravovala na maturitu z informatiky Poslednú známku z fyziky na vysvedčení mi v podstate darovala, lebo som po správnosti mala ešte odpovedať
@17 jj a potom sa divam na spoluziacky z gymplov na vyske a na fyzike vyzeraju ze vsetko vidia prvykrat v zivote a jedine co im daco hovori je niekolko mien ludi co na nieco prisli
fyzika je masaker akoze princip rozumiem vsetko ale vzorce to je hrozaj a to vypocitam aj urobim vsetko ako aj na matike ale vzorce si vobec nepamattam to je hroza nemam rad fyziku
ty vogo, to čo je zraz fyzikárov?
ja som mala trojky a som na to hrdá, boli od harryho pottera totiž, iba čarodejník vie vyčariť zo štvoriek, 5tiek a nejakej zablúdenej trojke, či dvojke, výslednú trojku ... môj triedny bol proste suprový
buhaha, dnes som tak kukala do knihy úvod do fyziky kozmológie, ja taká nadšená, beriem knihu do rúk, letia mi pod nosom stránky plné výpočtov, hneď som ju vrátila ach, tá fyzika naša drahá, hovorí sa, že je to najčistejšia veda, akýsi pomník pre ostatné smery
no na zakladke to boli jednotky vzdy a teraz na gympli to bola v prvaku na polroku sice dvojka ale potom na konci jednotka a teraz to tiez bude jednotka ...
ja fakt všetkému z fyziky chápem všetko vypočítam ... len sa to proste nebyflím a neviem všetky vzorce naspamäť a tak z toho nejak mám zlé známky teraz na strednej ... na základke som mal 1-2vojky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
mala som same dvojky...:p
Pri učení na maturitu som ako zázrakom všetkému normálnemu učivu rozumel, teda až na tie labáky, tam sa zasa raz potvrdilo, že som totálny teoretik ...
Ale našťastie to nemal potrebu riešiť to nejakou odplatou a zhoršovaním známok, to by som zle dopadol ...
ja som mala trojky a som na to hrdá, boli od harryho pottera totiž, iba čarodejník vie vyčariť zo štvoriek, 5tiek a nejakej zablúdenej trojke, či dvojke, výslednú trojku ... môj triedny bol proste suprový
buhaha, dnes som tak kukala do knihy úvod do fyziky kozmológie, ja taká nadšená, beriem knihu do rúk, letia mi pod nosom stránky plné výpočtov, hneď som ju vrátila ach, tá fyzika naša drahá, hovorí sa, že je to najčistejšia veda, akýsi pomník pre ostatné smery