@0majlo0 áno súhlasím z majlom ze lepsia známka nebola... ja som mal štvorku a na konci prváku a teraz na polročnom (druháku) mi vychádza jednotka a to sa nám len profesorky vymenili ups...sry ak som niekoho tým titulom :profesorka niekoho urazil oni v skutočnosti totiž niesu profesorky
mam z nej dobre znamky ale chemiu neznasam...strasne muky prezivam ked mam chemiu...nebavi ma to ...som zvedava na strednej ake to bude, asi uz to bude o niecom inom trochu...
a ja ciste jednicku minuly polrok v kvarte to vyzeralo tak ze za 2 tyzdne som nahrabal 5 jedniciek, potom som cely rok nic nedostal a napisali sme si koncorocnu previerocku z posledneho uciva a dva a bola 1 na kocni
my mame prvy rok chemiu este len a asi bude dvojka lebo ta šušlavá krava nemala naladu a vooobec ju nezaujimalo ze som chybala dva tyzdne a ze mi to nemal kto vysvetliť..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale mna osobne chemia bavi... mam 1-2 aj na zakladke to tak bolo...a tam som bola jedna z mala
Ale nezname, ze ked niekto ma z chemie 1-2 na strednej ze je zarucene dobry chemik, a ked ma niekto 3-4 ze musi byt od neho horsi.
Znamky su dost neobjektivne.
potom uz len 1-2..
Ale na strednej 1-2