moji rodicia maju zvlastny typ vychovy...nazyvaju ho "kamaratsky" a podla mna je to velmi dobry sposob...nie su moc prisny ale ani mi zas vsetko nepovoluju...vlastne ma tak vychovali aby som nerobil picoviny ako brat drogy a pod...
to že je rodič liberálnejší nieje chyba, lebo to neznamená že nedokáže potrestať alebo stáť za svojim. Ja mám oboch rodičov liberálnejších, možem si v podstate robiť čo chcem, ale musím za to niesť aj dôsledky. A veru už bolo trestov ale vždy som si ich zaslúžil... Inak mám pocit že príliš puritánsky rodičia čo všetko zakazujú neveria svojim detom, vobec si ich nevážia ako samostatné osobnosti, tak vlastne zlyhali vo výchove lebo tým neustále potvrdzujú že ich dieta je v ich očiach stále len nezodpovedný fracek.
mne moje povedia vsetky, casto aj intimne veci, ako kamoske, ale niekedy za to dostavam odsudenie od inych, preco to dovolim....a nedaju si vysvetlit ani za svet, ze prave preto, ze mi doveruju ak som taka a tie nasledky , ano nesu si sami, ak si nedaju poradit....uz som to zazila
Geordie to velmi pekne napisal, napriklad susenejablko ma matku jak... (dychat) NECHAPEM ako sa moze tak spravat k tak uzasnemu decku najradsej by som ho adoptoval, ale to by asi nedovolila... Ved co ak by sa mal lepsie?
A musim sa pochvalit, mne sa podarilo vychovat si liberalnych rodicov Ked si pomyslim aky boli kedysi a teraz... Som spokojny, zlomil som ich! Skoda, ale ze uz nebyvam u rodicov
no ja neviem ale jedno viem, ze nie je vzdy dobre byt kamaratsky ale aj prisny. Ja by som asi vychovaval dieta pristne s laskou. jednoducho aby malo ako tak respekt voci rodicom lebo ako pozeram na novu mlades tak .... nie je az tak dobre byt kamaratsky
je uplne jasne ze najlepsi je taky stredny...ale keby som mala zvolit nejaky extrem tak mozno puritan...je lepsi pocit ked viete ze sa o vas niekto boji, aj ked mozno prehnane ako uvedomovat si ze vasich rodiciv v podstate netrapi vasa bezpecnost atd.
hm u mna je to take divne...najprv boli nasi prisni, ale ako dospievam tak uz im je vsetko jedno skoro. akurat skola a niektore veci nenechaju len tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A musim sa pochvalit, mne sa podarilo vychovat si liberalnych rodicov Ked si pomyslim aky boli kedysi a teraz... Som spokojny, zlomil som ich! Skoda, ale ze uz nebyvam u rodicov
a samozrejme vlastnosti dieťaťa, jeho prejav
práve tomu by mal rodič prispôsobiť aj prístup
S tou moc dlhe debaty teda fakt nemam
Ale otec ten mi vsetko dovoli Takze v pohode
A či je prísy alebo puritansky, natom až tak veľmi nezáleží, ale ak si mám z toho vybrať, tak najlepšia je zlatá stredná cesta