Zda sa vam, ze vam seberovny kamrati, alebo ludia, su o nieco starsi ako vy a vy sa tak staro necitite?? ako napr. ked vidim niekoho kto, je rovnako stary ako ja, tak si myslim, ze je starsi. No jednoducha sa asi citim byt stale mlady
to ma kazdy ja mam skoro 22 a zatial sa nezaoberam ziadnymi starostami aj ked normalne uz niektori exoti riesia rodinu a pod. sracky, kazdy je tak stary jak sa citi, mne bolo najlepsie ked som mal 17 a tak sa aj citim tak je mi jedno kolko mam rokov si uzivam a tak to je
lepšie sa cítim s vyspelejšími luďmi...20-25 rokov ( a velmi malé percento kamarátov,ludí v mojom veku )...kedže v mojej terajšej triede je vekový priemer 15-16 tak mi je tam prirodzene nanič :/ (časť jednej výnimke)
skúmam skôr mentálny potenciál a mieru jeho využitia, vek je druhoradý
samozrejme sú veci (problémy), ktoré napr. 13 ročný človek proste nezažije a môže byť akokoľvek geniálny, no jeho názor nebude z prvej ruky
Zalezi od spolocnosti, ktorej sa to tyka...
My mame napr. v kapele veky 34 33 27 26 15 a ja 17 a vztahy su v nej viac nez dokonale...secko sedi, nikto nerobi ani neciti rozdieli...proste parada...
Ale je aj mladez, co ma ledva 14, trosku lepsie vyzera a uz si mysli, ze zjedol\a celu mudrost sveta a neviem co vsetko ma za sebou...tie preafektovane pohlady...konec...
súhlasím s @tuba..
rozumiem si aj s mladšími aj so staršími.. keď som chodievala na kone tak tam boli ľudia aj 30-ročný s ktorými som si rozumela.. a teraz mám kamaratov čo sú poväčšine mladší odomňa.. a tiež si s nimi rozumiem
newiem či som dobre pochopila...ale no tak niekedy mám ten pocit že moja veková kategória sú ešte len deti..a cítim sa lepšie so staršími...ale niekedy je to zas naopak..
Ja niekedy zasnem nad rozumnostou alebo vyspelostou druhych v mojom veku. Nato ze mam 15 sa spravam strasne moc ako decko :p...ale mne to nevadiii....ale sice sa spravam ako decko ale lepsie si rozumiem zo starsimi je to komplikovane so mnou
ja som si minule o jednom chalanovi, co je odo mna o tri roky mladsi myslela, ze je odo mna aspon o tri roky starsi .. celkovo vyzor a vystupovanie mal take, ze neviem ako som dospela k tomu nazoru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
teda aspoň čo sa týka tých vekových záležitostí
samozrejme sú veci (problémy), ktoré napr. 13 ročný človek proste nezažije a môže byť akokoľvek geniálny, no jeho názor nebude z prvej ruky
My mame napr. v kapele veky 34 33 27 26 15 a ja 17 a vztahy su v nej viac nez dokonale...secko sedi, nikto nerobi ani neciti rozdieli...proste parada...
Ale je aj mladez, co ma ledva 14, trosku lepsie vyzera a uz si mysli, ze zjedol\a celu mudrost sveta a neviem co vsetko ma za sebou...tie preafektovane pohlady...konec...
rozumiem si aj s mladšími aj so staršími.. keď som chodievala na kone tak tam boli ľudia aj 30-ročný s ktorými som si rozumela.. a teraz mám kamaratov čo sú poväčšine mladší odomňa.. a tiež si s nimi rozumiem